kızlar benim kasığımda hafif bir ağrı başka bir belirti yok ben 4+4üm benim gibiyken sizin durumunuz nasıldı?biraz endişeliyim midem taş gibi...
16 eylul;evet her gittigimde kilomu ve tansiyonumu not ediyorlar.
benim doktorum kilo konusunda cok disiplinli.insallah 9 ay iyi idare edebilirim sureci.
benimde canım cok eksi seyler istiyor yaaa,bol eksili salata mesela sırnaşık şey
yok kanamam çok şükür mide bulantılarınız ne zaman başladı arkadaşlar?
kızlar size bişey sormak istiyorum göğüsler büyüdükçe kaşınmada olduğunu farkettim...sizdede böyle bişey varmı?yani göğüslerde kaşınma özellikle uçlarda...büyüdüğü içinmi kaşınıyor acaba hani derimiz geriliyor ya o bakımdan mı??
Canım evet benimde çok fena kaşınıyor hatta karnımda kaşınıyor.:CüvCüv:
dün akşam inan kaşınmaktan uyuyamadım..bu nasıl bişey anlamadım..uyuzmu oldum nesırnaşık şey
Ben iş yerinde farkında olmadan göbeğimi kaşımaya başladım sonra dikkatimi çekti Allahtan kimse görmedi :1rolleyes:
Karın da göğüste büyüyor ondan kaşınırmış. Bana krem kullanmaya başla diyorlar hatta birinin ismini verdiler saadet dumankaya sanırım ismini çok net hatırlamıyorum internette sayfası varmış eczacıymış sanırım doğal kremleri varmış herşey için
arkadaşlar kaybettiğim bebişimde acayip limon tüketirdim saabah uyanır uyanmaz limonda limon öğle aynı akşam aynı tuzlayıp tuzlayıp ay nasıl yerdim anlatamam.cinsiyeti kızdı ekşili yiyenlerin kız olurmuş genelde diye duydum böyle duyduğunuz şeyler varmı.......bunda tık yok ekşili değilde tansiyonum düştüğü için mecbur tuzlu şeyler yiyorum...
Ben iş yerinde farkında olmadan göbeğimi kaşımaya başladım sonra dikkatimi çekti Allahtan kimse görmedi :1rolleyes:
Karın da göğüste büyüyor ondan kaşınırmış. Bana krem kullanmaya başla diyorlar hatta birinin ismini verdiler saadet dumankaya sanırım ismini çok net hatırlamıyorum internette sayfası varmış eczacıymış sanırım doğal kremleri varmış herşey için
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: hiçmi 6 haftalık kimse yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?