- 23 Mayıs 2008
- 580
- 0
kızlar selam.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ben hamile olduğumu duyduğumdan beri kanama ile başladı ve iğneyle kestik.içeride her an kanayacak kanama keseleri var iğne ve ilaca karşı kanaması beni çok tedirgin etti.hala biraz var ve ağrımda var.hamile olduğumdan beri evde yatıyorum işe gitmiyorum yerimden kalkamıyorum temizlik yapamıyorum yardımcı olacak kimsede yok.çok üzülüyorum ben bu 9 aylık yolculuğu bazen başaramayacağım sanırım diyorum.kusura bakmayın sizlerde bazen çok karamsar olabiliyorum.
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.allah tamamına erdirir inşallah güzel bi hamilelik geçirirsiniz.
enelcim karamsarlığa kapılma bebeğin bu kadar zaman nasıl seninleyse yine seninle olacak...olumlu düşün....haklısın kimi zaman benimde karamsarlığa kapıldığım oluyor 9 ayı acaba hayırlısıyla geçirebilecekmiyim,bebeğimi kollarımda görebilecekmiyim diye bazı düşüncelerim oluyor ama bunlar gayet normal şeyler...bebeğin seni bırakacak olsa şimdiye kadar bırakırdı bak kaçıncı haftaya gelmişsiniz..kendine dikkat etmeye devam et ve umutlu ol..dualarımız seninle..:Saruboceq: