Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babymixler 100 gr. ben pek tercih etmezdim ikinci güne yedirmeyi ama bozulmaz tabiki ikinci güne istersen yedirebilirsin.
ben haşlama mamaları da her öğün taze hazırlardım,hala günlük yediririm.çok nadir ertesi güne kalanı yediririm
yatmadan 1 saat önce veriyorum üstünede emziriyorum 10 gibi 10.30 gibi gece 10 da uyutuyodum gece uyanmaın die saati ileri attım ama yinede uyanıyonormalde saat kaçta veriyosun ki?
ben 8de verdim.
su veriyyorum ama yinede uyanıyo canımcanım muhallebi yediği için susuyor olabilir su ver ben su veriyom tekrar uyuyor
ben hala gece muhallebisi yediriyorum sırf tok uyusun da uyanmasın diye ama maalesef hala uyanıyor geceleri.17 aylık oldu,2008 kasım bebeklerinin diğerleri de uyanıyor geceleri hala kızlar,daha durun sizinkiler çok minik,normal uyanması
yatmadan 1 saat önce veriyorum üstünede emziriyorum 10 gibi 10.30 gibi gece 10 da uyutuyodum gece uyanmaın die saati ileri attım ama yinede uyanıyo
ya bende babymix alip verim bari.
nasil olsa beceremiyorum dogru durust mayalamayi.
peki bu buyumix baya buyuk ya, bunu iki gunde yedirsek olurmu?
yarisini bir gun, diger yarisini ertsesi gun?
bende onun icin sordum zaten.1 gün verdim ben
kalanını attım.
paketi büyük bize 4 5 gün giderdi valla...
şimdi bizim sabah kahvaltı
11 de meyve
2 de çorba
5 te yoğurt
sonrada muhallebi
ee emiyo zaten
bide çok iştahsız bi bebek...
bunları saati saatine verip uğraşsam mı
yoksa bol bol emzirsem mi???
şimdi bizim sabah kahvaltı
11 de meyve
2 de çorba
5 te yoğurt
sonrada muhallebi
ee emiyo zaten
bide çok iştahsız bi bebek...
bunları saati saatine verip uğraşsam mı
yoksa bol bol emzirsem mi???
kızlar selam ben de bikaç gündür havuç ve elma sıkıp veriyorum beş altı kaşık kadar..
dün de küçük cam kasenin yarısı kadar yoğurt yedi
ama beni de emiyo en büyük korkum beni bırakması
zaten ben sadece tattırıcam ama annem de yoğurt ne kadr yerse ver kalsiyum dedi haklı bence siz ne dersiniz dr sadece tattır dedi şimdi de taze fasulye haşlıyorum becerebilirsem ezio suyunu çıkarıp bi kaşık da olsa vericem sebze ile de tanışsın dimi benim yoğurt tutuyor kızlar
bi daha yazayım mı bu sefer kaşık mamalarının kavanozları var ya ona yaptım:
cezvede sütü ısıttım hazır kutu sütten yaptım bu arada
günlük süt gelmemiş
sonra onu direk kavanoza koydum kavanozu da peteğin üstüne koydum
sonra azcık cezvede kalan sütü bir iki kaşık yoğurtun içine döktüm karıştırdım bi çay tabağında
sonra aldım kvanoza koydum bu sulu yoğurtu, iki üç kez karıştırdım
hemen havluya sardım sonta temiz hiç kullanılmamış bir yün örgüye, sonra geen üst üste üç tane kumaş elbezine sardım hiç oynatmadım (saat 8.30du )
onu unuttum gitti orda, saat 2 gibi açtım direk dolaba koydum birazdan cam tabağa çıkarcam
kalanı da yarın yedircem her gün mayalamıyorum ben iki günde bir yetiyor zaten az yiyor ya birazını da maya için kullanıyorum
aferin teyzeye.kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar dün alt komşuma gittim. 50 yaşlarında bir teyze. Almanyada kızları var geçen yaz geldiklerinde torunu teyzeye bırakıp tatile gitmişler 10 günlüğüne. giderken mamalarınıda bırakmış bebeğin. tadına baktım diyor iğrenç bir koku hepsinide çöpe attım diyor. içinde ne olduğu belirsiz. 1 yaşındaymış zaten bebek meyvelerden püre yaptım bebe bisküvisiyle verdim diyor. kendi yaptığım tarhana çobasından verdim diyor. kemik sularını haşladım çorbalara kattım diyor. sebzeleri, yoğurtları verdim diyor. pirinç ununuda kendi yapıyormuş. bende öğrendim yapıcam inşallah. pirinci ısladım 1 gece bekledi. şimdi temiz bir beze kurusun diye serdim. akşam rondodan geçireceğim bakalım nasıl olacak. Arkadaşlar ben yine söylüyorum hepte söyleyeceğim hazır şeyler vermeyin çocuğunuz yeterki yesin diye.
kızlar dün ebnde muz elma vermiştim kendim yapıp acayip kakada değişiklik oldu götürdüm sağlık ocağına dr baktı kakaya dedi sindirim problemi olmuş muzun içini verme çekirdek kısmını kenarlarını ver dedi aklınızda bulunsun vericeğiniz znm dediki sindirimi kolay şeyler ver mesela bal kabağı dğn yaptım azcık kabak rendeleyip az su ile iyice kısık ocakta pişirdim öğlen sebze öğünü için tabiki boğuluyor gşbş yaptı kabak yoğun geldi bir kaşık verdim yok yiyemiycek tıkanıyor su verdim neyse emzirdim sonra o kabağı nasıl versem derdine düştüm akşamüzeri biraz elma rendeleyip kabakla karıştırdım afiyetle yedi hemde kabağın kendi tadından dolayı çok sevdi aklınızda bulunsun
birde fasülye sanırım lifli diye erken dönemde önermiyolar cnm yinede bir araştır işte böyle lifli gıdalarda sindirimde problem yaşıyolar
aferin teyzeye.kaydirigubbakcemile3
ya dun bende muz verdim ama sadece muz rendelemistim.
ortasinin cikarilmasi gerektigini duymustum ama dun unutmusum.
gece yatmadan once yaptigi kakasi yesildi, bide icinde siyah noktalar vardi sanki.
ha birde dun oglen ilk defa kabak vermistim.
gece cok uyandi, dokundu muki acaba?
ama boyle boyle alisacaklar.