2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

al canm bak bakem.bnde sendenm şekerm kabarık seviorum.umarım güzel bi geln oluruzkaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $19.g.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 54
valla gelinliği bir halletsem acaip rahatlıcam. cok önemli ya gercekten. bu gelinlik güzel ama senınkının altı daha guzel bence.. bu gelinliğin üstü değişikmiş. straplez ama üzerinde tülü var.. bence hiç pişman olma senınkıde eminim cok yakısacaktır sana..

böyle içime su serptin bugün aldığm en ii şey bu oldu desem.bikaç arkdaşmda bunu söledi çok sevdm sendende duyunca.daha güzelleri senin olsun hayatım.önemli olan şu düğünden sonraki günlermzn mutlu ve huzurlu geçmesi dimi:1rolleyes:kaydirigubbakcemile5

sen kayseridemi yaşıycaksın evlendikten sonra.buarada hazırlıklar nasıl gidiyor ev filan eşyalar tamammı herşey

moralını yuksek tut valla az kaldı dugune sağlam durmak lazım. en onemlisi dugunden sonrası zaten. bunlar teferruat..

evet canım benim tayınım çıkana kadar kayserideyim. mobilyalarımızı aldık beyaz esyalrımızdan bi bulasık makınesi kaldı onuda dugunden sonra alıcaz.. bir eksik kalmadı gibi sanki

güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin allahım.bnmde aynı herşey tamam çok şükr.evde haır ama kira:çok üzgünüm: napalm inşllh kendi evmz olur birgün:1rolleyes: bizde yakn zamnda badana boya işine gircez mayıstada davetiyeler basılck.bak buda bizim davetiye örneğimizsositososito

kız davetiye cok guzelmiş bayıldım :sm_cool: pahalı değil mi bu??? bizimde evimiz kira napalım zamanı gelince onuda alırız. izmirdemi yasıcaksınız sizde??

kız davetiye cok guzelmiş bayıldım :sm_cool: pahalı değil mi bu??? bizimde evimiz kira napalım zamanı gelince onuda alırız. izmirdemi yasıcaksınız sizde??
yok kız ne pahalısıı.özel davretiyeye giriyor ama normal hazır davetiyrl için verdikleri fiyatlar bnm yaptrcğmknden daha pahalı 400-500 tane arası 280 tl hemide zarflısositososito
evt canm izmirde yaşamaya devam edicez.evimde anneme çok yakn yürüyerek 5 dk kaydirigubbakcemile3

valla cok begendim davetiyeni canım... ne kadar sanslısın benim ailem tekirdağda benimde tayinim çıktı 1 yıldır burdayım. çok özlüyorum gercekten... :çok üzgünüm:

valla cok begendim davetiyeni canım... ne kadar sanslısın benim ailem tekirdağda benimde tayinim çıktı 1 yıldır burdayım. çok özlüyorum gercekten... :çok üzgünüm:

canm yaa kıyamam sana:teselli: üzülme sevdğin yanında olucak ama aile gibisi yok inşllh tayinin çıkar yakn zamnda ailenin oldğu yere.sana yoldğm şeyleri kullan beğndiysen aynılarınıkaydirigubbakcemile5

tesekkur ederim canım iyi dileklerin için... davetiyeni kullanabilirim evet kaydirigubbakcemile2 ben çıkmak zorundayım şimdi canım gorusmek uzere. tesekkurler herşey için

allah sizleride biran önce mutlu huzurlu bi şekılde yuva kurmanızı nasip etsin hayırlı olsun hepinize kızlarr mervecım güzel bi ewlilik olcak senbunları boşwer önemlı olan mutlu olmak ama emınmkı herşeyın güzel gelinliğinde davetıyende allah mutluluk huzur versın bır ömür boyu bende cok heycecanlıyım senın kadar bakalım nasıl olcaz düğününde kaydirigubbakcemile2

sağol canm ii dileklerin için.yirim ben seni:1hug: harika olcaz hepimiz düğünmdekaydirigubbakcemile5 allh hepimzn mutluluğunu daim etsin:Saruboceq:

Selam kızlar, bennde haziran geliniyim, 7 haziran kısmetse hihoyyyt
Blueangel gelinliğinde, davetiyenizde çok hoşmuş canım
Allah hepimize şu an yaşadığımız heyecanları, mutlulukları bir ömür boyu eşlerimizle yaşamak nasip eder inşallah :Saruboceq:
Ben gelinliğimiz siparişini 15 gün önce verdim kızlar, kına gecesi için kıyafetimde hazır... Son ana bırakmayım,aceleye getirmeyim dedim bunları, son zamanlar ister istemez evin işleriyle yerleştirmekle falan uğraşıcaz ne de olsa... Bizimde evimiz malesef kira, inşallah zamanla hepimiz ev sahibi oluruz kızlar :Saruboceq: Evi bu akşam tuttuk gibi, ama evde tadilat işleri olduğundan kontratı 10 gün sonra yapıcaz, bu arada da mobilyalarımızı almayı düşünüyoruz..
Şimdilik bendeki haberler bunlar kızlar, gelişmeleri paylaşmaya devam a.s.

kızlar bende 6 haziran geliniyim.umarım çok mutlu oluruz:)çok az kaldıııııçokkkkkk.....ilk gece aklıma geldikçe korkuyoruz sizdede varmı o korku yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…