Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nzlasm canım çok sağol.teşekkür ederim.beğendiğine sevindim.seninkilerde hazır oldğunda bize resimlerini yollrsan çok seviniriza.s bnde kirada oturucam senin gibi.allah herkese kend evlerini almak nasip etsin.önemli olan şuan için ve ileride huzurla eşlermzle brlkte yaşayabilmek.allh sağlık ve mutlluk huzur versin hepimize:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5Selam kızlar, bennde haziran geliniyim, 7 haziran kısmetse hihoyyyt
Blueangel gelinliğinde, davetiyenizde çok hoşmuş canım
Allah hepimize şu an yaşadığımız heyecanları, mutlulukları bir ömür boyu eşlerimizle yaşamak nasip eder inşallah :Saruboceq:
Ben gelinliğimiz siparişini 15 gün önce verdim kızlar, kına gecesi için kıyafetimde hazır... Son ana bırakmayım,aceleye getirmeyim dedim bunları, son zamanlar ister istemez evin işleriyle yerleştirmekle falan uğraşıcaz ne de olsa... Bizimde evimiz malesef kira, inşallah zamanla hepimiz ev sahibi oluruz kızlar :Saruboceq: Evi bu akşam tuttuk gibi, ama evde tadilat işleri olduğundan kontratı 10 gün sonra yapıcaz, bu arada da mobilyalarımızı almayı düşünüyoruz..
Şimdilik bendeki haberler bunlar kızlar, gelişmeleri paylaşmaya devam a.s.
kemancı bendede var o korku canımmm çok hemde benimde haziran ortası buarada
başlıgımı farketmediler acaba hihoyyyt
oo sohpeti baya ilerletmişsiniz kızlar..geç mi kaldım yoksa ben..Bende gelinliğimi hallettim ama kına için hala bir fikir edinemedimAma inş.hepimiz güzel ve mutlu günler geçiririz..Zamanda geçiyor az kaldı:)
günaydııınnn Şeniz Şeniz Şeniz[/QU
tünaydınna.s.:1hug:
meraba ceeysucum.evet ya çok az kaldı düğüne.bnm 28 haziran seninki nezmn canım?nişanımı hatrladımda düğün nezmn die soranlara ooo daha çok var dioduk bundn 2 yıl önce şimdi ise sadece 3 ayımız var kızlar.belki dahada az olanlrnz var tabi.
ceeysucum kına için öneride bulunablrm.önce şık bir abiye aldırt ve kına yaklcağnda giymen içinde bir bindallı.bn öle yaptm.şuan ikiside hazır.süpr oluo:dance:
Merhaba canım..Benim düğünümde 27 haziran bır gün arayla olcak düğünümüz:)walla aynen dediğin gibi canım zaman cok çabuk geçiyor..oo sen süpersinya kına için elbise işinide halletmişsin:)bende öyle düşünüyorum cnm ama özellikle bindallı için nasıl bir model olabilir ona karar weremiyorum bir türlübenneyaptımki
merhaba kızlar... nasılsınız bakalım??? ceeysucum tekirdaglımısın???
kaydirigubbakcemile3 iyiyim şeker.sen nasılsın?farketmedim kız cevrimdısı oldugunu. ay hemserimmi acaba dedim heyecanlandım birden delikafadulden olmaz olurmu ya neden olmasın?? canım nasılsın gorusmeyeli
iyiyim valla nasıl olayım iş güç çalışıp duruyorum işte hihoyyyt yarın ankara yolcusuyum ya camasır yıkıyorum ütü yapıcam irazdanda