2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

ha bişi daha hani sn bnm davetiyeyi beğenmiştin istersen senn orda bir sor soruştr modelin çıktısını al göster.eğer yüksek fiat çekerlerse bn sana burdan matbaacımın msn adreslerini telefon numaralrını vereyim.onlarla görüş.zor olmaz sana kargo yapmaları.en fazla 10 tl kargo ücreti ödersin.

benim ceyizler kolilenip uzak yoldan gelecekler biliyorsun.. ben o yuzden acıp burda yıkayacagım. ama sen yakınsın evinde yıkarsın hiç telaş olmadan yerleştirirsin evine...
evet canım gelinlik için gidicem valla şu işi bi halletsem artık:uhm:

ya canım kusura bakma 1 saattir açılmıo kadınlar kulübü sayfam.şimdi açabldm ancak cevabını gördüm.halledersen daha çok var hiç acele etme.içine sine sine al giy.evet bunu giymeliyim diene kadr karar verme.bunlar güzel telaşlar umarım hayatımz boyunca evliliğimz süresince böle tatlı telaşlarımız olur mutlu mesut geçiniriz:1rolleyes::1hug:

bence sen onları ewde yıka canım..Çünkü o telaşta kolay olmayabilir..Gidince evine hemen yerleştirirsin işinizz daha kolay hallolur..Bizde öyle yapıyoruz yıkıyoruz ve koliliyoruz..daha şimdiden ev koliden geçilmeyecek hale geldi:)

evet tatlım haklısın..Bindallı kesinlikle o gecenin anlamı..Netten baktım ama tam istediğim bir model bulamadım..Resmini ekleyebilirsen sevinirim bizlerede fikir olur:)bende bu haftasonu çıkıp bakmak istiyorum inş.şu işide halledersem birçok birşeyi halletmiş olucam..:)

hanımlar merhaba... bende hazıranda gelin olcam inş... hazıran 21 de inş.. 2 bucuk ay kaldı ama bızde hıc bır kosusuturma falan yok ya hıc bsıey yapmıyorum... hıcde gelın olcam gıbı gelmıyo bana :):)

tamam canm eklemeye çalışıcam inşllh.nete bnde baktım öle güzel şeyler yok.en iyisi dolaşıpta bakman.ve kesnlikle üzerinde dene gör.hemn bu güzl değil giymem deme üstünde çok başka duruyor insanın.hadi bakalm şimdiden kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5

evet ya en iyisi bu görünüyor.haklısın canım.sorma walla bizim evde aynı heryerde poşetler koliler kardeşimin odaya atıorum ne alırsam bıktım artık yeter diyor oda:roflol: annem artık kolileri üstüste koyup üzerinede bir örtü ve bir çiçek saksısıyla masa haline getirmeye başladı her köşede koli masalarsırnaşık şey

meraba seyma...bnmde haziran 28 aramzda 1 hafta var:1rolleyes: walla başla biran önce çok az kaldı sonra hepsi birbirine karışır zor olur senin için.okdr çok ayrıntı çıkıor ki bn diorum keşke az daha ileri tarih alsatdık nasıl yetşcek die düşünmeye başladım walla.malum bide kriz ortamı:çok üzgünüm:

Evet cnım kesinlikle haklısın bu konuda..Göründüğü gibi durmuyor bindallı..Üzerinde çok farklı olabiliyor..Bakalım bakıcam inş.bu hafta sonu:)

Demekkı hepimizde aynı dert varmış..Bende bızmı acele ediyoruz diyordum kolilemek için:)

Sormayın kızlar ya bizim arka odalarda boşyer olmadığı gibi, salonda da annem vitrinle konsolu köşeli olarak koymuş ki arkasına eşyaları yığalım diye delikafadulden şu an oralarda dolmuş durumda ama artık kolilere koyuyoruz aldıklarımızı onlarda ortalıkta, gideyim diye 4 gözle bakıyorlar artık nerdeyse :dance: Zaten annem takmış kafaya senin eşyalar çıkınca bu ev bi tadilat ister diye :roflol: ben bahanesi :teytey:

kaydirigubbakcemile3 aynen walla.kardeşim özellikle gitsende artık oda bana kalsa dio

Demekkı hepimizde aynı dert varmış..Bende bızmı acele ediyoruz diyordum kolilemek için:)

bnde nerdeyse 1 senedir var.gerçi çoook uzun zamn öncedende annem ve anneannem yatak odası dolabını tıka basa doldurmuya başlamışlardı.son bir senedirde bayağı yoğunlaştık.hele şu aralar daha betersırnaşık şey

ben hıc heycanlı degılım ya bı garıplık var sankı bu durumda :bbo: sadece bı yatak odası takımı alıncak o kaldı.. bıde ben kayınvalıdemlelrle oturcam şimdilik gelinliğimi kınalıgımı bı hevesle aldım belkı ondan hıc heycan kalmadı ya .... aman nası olsa gelcek bı gun... cok sakınım ha sositososito sositososito

Valla ya şu atalar çok kötü..Her çıktığımızda eimiz kolumuz dolu geliyoruz..sürekli kafamızda bir düşünce şunuda alsamıydık,şunuda alıcak mıyız?Ay gerçekten çok zormuş ya bir sürü eksik çıkıyor..:sm_confused:

dün bir turlu giremedim siteye cok canım sıkıldı ben geldim şimdide siz yoksunuz neyse gelince gorusuruzgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…