benim ceyizler kolilenip uzak yoldan gelecekler biliyorsun.. ben o yuzden acıp burda yıkayacagım. ama sen yakınsın evinde yıkarsın hiç telaş olmadan yerleştirirsin evine...ya bişi sormk istiorumda kaçgündür aklımda.benm çeyiz için aldğm mutfak eşyalarım yani bardak tabak ıvır zıvırlar işte şimdi onları yerleştirmeye götrmeden önce şimdik evmde mi yıkayıp paket yapmalıyım yoksa yeni evime yerleştirirkenmi yıkayıpta koymalıyız.ay napçm bilmiom bisürüde şey var onalrı tektek yıkıcm tekrar koli yapçam.ama diğer türlüde o telaşede olurmu yıkamak kurulamak die düşünüom.sn napçan?
benim ceyizler kolilenip uzak yoldan gelecekler biliyorsun.. ben o yuzden acıp burda yıkayacagım. ama sen yakınsın evinde yıkarsın hiç telaş olmadan yerleştirirsin evine...
evet canım gelinlik için gidicem valla şu işi bi halletsem artık:uhm:
merhaba kızlar... nasılsınız bakalım??? ceeysucum tekirdaglımısın???
ya bişi sormk istiorumda kaçgündür aklımda.benm çeyiz için aldğm mutfak eşyalarım yani bardak tabak ıvır zıvırlar işte şimdi onları yerleştirmeye götrmeden önce şimdik evmde mi yıkayıp paket yapmalıyım yoksa yeni evime yerleştirirkenmi yıkayıpta koymalıyız.ay napçm bilmiom bisürüde şey var onalrı tektek yıkıcm tekrar koli yapçam.ama diğer türlüde o telaşede olurmu yıkamak kurulamak die düşünüom.sn napçan?
hemen tavsiye sana şekerim.anlatıorum bak hayal et.fotosunu bulursm yada evde çekersem yollarım sana.hem çok güzl hemde fiatı çok çok uygun.ve aynı rakamlara daha birsürü çeşit var istemedğin kadr hemde.nese anlatayım.3 parça halinde.altı şalvar gibi bilekler filan altın işlemeli şalvarın kendi rengi beyaz saten.üzeride beyaz renk ve yine altın işlemeli askılı badi tarzı.en üstünede cepken denen uzun şey giyilio.oda tam geceye uygun kan kırmızı ama harika bi işlemesi var üzrinde.önden düğmeli belden aşağı doğru bol kesimli gelio birazcık.arkası uzun bileğine kdr.kollarda uzun işelmeli çok hoş duruo yani.ve fatı 75 tl.ha buarada yanında terliklerinide unutmayalım yani diğer bir ismiyle çarıkları onlarda süperler ya görsen çok şekerler oda bindallıyla hediye:teytey: benim beğendğim en ii model buydu bana göre.tabi zevk meselesi bnce kesinlkle bindallı giymelisin çok güzl oluo gecenin anlamı oluo
evet tatlım haklısın..Bindallı kesinlikle o gecenin anlamı..Netten baktım ama tam istediğim bir model bulamadım..Resmini ekleyebilirsen sevinirim bizlerede fikir olur:)bende bu haftasonu çıkıp bakmak istiyorum inş.şu işide halledersem birçok birşeyi halletmiş olucam..:)
bence sen onları ewde yıka canım..Çünkü o telaşta kolay olmayabilir..Gidince evine hemen yerleştirirsin işinizz daha kolay hallolur..Bizde öyle yapıyoruz yıkıyoruz ve koliliyoruz..daha şimdiden ev koliden geçilmeyecek hale geldi:)
hanımlar merhaba... bende hazıranda gelin olcam inş... hazıran 21 de inş.. 2 bucuk ay kaldı ama bızde hıc bır kosusuturma falan yok ya hıc bsıey yapmıyorum... hıcde gelın olcam gıbı gelmıyo bana :):)
tamam canm eklemeye çalışıcam inşllh.nete bnde baktım öle güzel şeyler yok.en iyisi dolaşıpta bakman.ve kesnlikle üzerinde dene gör.hemn bu güzl değil giymem deme üstünde çok başka duruyor insanın.hadi bakalm şimdiden kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5
evet ya en iyisi bu görünüyor.haklısın canım.sorma walla bizim evde aynı heryerde poşetler koliler kardeşimin odaya atıorum ne alırsam bıktım artık yeter diyor oda:roflol: annem artık kolileri üstüste koyup üzerinede bir örtü ve bir çiçek saksısıyla masa haline getirmeye başladı her köşede koli masalarsırnaşık şey
Sormayın kızlar ya bizim arka odalarda boşyer olmadığı gibi, salonda da annem vitrinle konsolu köşeli olarak koymuş ki arkasına eşyaları yığalım diye delikafadulden şu an oralarda dolmuş durumda ama artık kolilere koyuyoruz aldıklarımızı onlarda ortalıkta, gideyim diye 4 gözle bakıyorlar artık nerdeyse :dance: Zaten annem takmış kafaya senin eşyalar çıkınca bu ev bi tadilat ister diye :roflol: ben bahanesi :teytey:
Demekkı hepimizde aynı dert varmış..Bende bızmı acele ediyoruz diyordum kolilemek için:)
meraba seyma...bnmde haziran 28 aramzda 1 hafta var:1rolleyes: walla başla biran önce çok az kaldı sonra hepsi birbirine karışır zor olur senin için.okdr çok ayrıntı çıkıor ki bn diorum keşke az daha ileri tarih alsatdık nasıl yetşcek die düşünmeye başladım walla.malum bide kriz ortamı:çok üzgünüm:
bnde nerdeyse 1 senedir var.gerçi çoook uzun zamn öncedende annem ve anneannem yatak odası dolabını tıka basa doldurmuya başlamışlardı.son bir senedirde bayağı yoğunlaştık.hele şu aralar daha betersırnaşık şey
dün bir turlu giremedim siteye cok canım sıkıldıben geldim şimdide siz yoksunuz neyse gelince gorusuruzgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?