Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne gevezelik kızlar ya valla basım döndü okurken.. nasılsınız canlarım kimler burda aceppp??
kıslar nerelerdesiniz.buaraada bn albümler kısmına nişan resimlerimi koydum sadece 3 resm koydm idare edin artık.kalanı sonraa..
fıstık albimlerde göremedim resimlerini
hoşgeldn cnm.napıon ya sorma çenemiz düştü-tatlicadiarzu- ya bişi sorcm.profil resmimi etknleştiremedim bn.görünmüo hala
neden acaba?? ben bi bakayım nasıl olduguna şimdi
kontrol panelinden profil resmini değiştir diyorsun değil mi en sonda değişikleri kaydet demesiysen olmamıstır belki
yok resm yüklendi okey.sonra tekrar değişklk kaydet dedim busefer site yönetmden msj dosya yüklemede hata var dedigözata tıkladın ordan resmi sectin sonra hata mı verdi?? belki resmin boyutu buyuktur yazıyor ya altında şu şu boyut olacak diye belkide ondandır canımcım
yok resm yüklendi okey.sonra tekrar değişklk kaydet dedim busefer site yönetmden msj dosya yüklemede hata var dedi
anlamadım vallakafamçokkarıştı
herseyı en bastan bir daha yap oyleyse bakalım nolcak
avatarını değiştir var ya ayarlar özelliklerde gecerli avatarı kullan diye bir secenek var o işretlimi sende
sende sağoll kaydirigubbakcemile3