Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aslında 1 aylık, 3 aylık falan iğneler var onlar nasıl acaba? ben Allah kısmet ederde çocuğumuz olursa doğumdan sonra öyle bişey düşünüyorum, spiralin adı bile ürkütüyor valla beni :bbo:
koysana kız iclal bi görelim, gözlerine bant çek resimlerde öyle koy belli olmaz :teselli:
kızlar korkuttunuz benide değiştirdim resmimi kaydirigubbakcemile3 neyse akşama nişan resimlerimi koyayımda gözlerim bantlı ön ayak olayım size kaydirigubbakcemile3 görüşürüz kızlar, ben birazdan çıkıcam öptüm sizi
oo topiğin sahibini aramızda gördük sonunda hoşgeldin canım. nişanlım konyalı zaten herkes konya kaynanasından kork diyo. gerçekten doğru ama bakalım baş etmeye çalışcam. çeyiz topiğinden bize de vakit ayır yerimseniben
slm kızlarr.bugün kimse yokmu
sadece ikimiz varız mavi melek yerimseniben
Canım aman diyorum tam konyalıysa uzak dur mümkünseyasakkelime ben avukat yanında çalışıyorum günde en az 3 kişi gelio boşanmak için bu 3 kişiden 2 si mutlaka kayınvalide yüzünden boşanma kararı alıyorlar :mymeka:konyalı kayınvalideler çok bilmiş olurlar hürmeti çok severler ama abartırlar dedikodu dedin mi en önde giderler ortalığı karıştırıp kenara çekilmeye de bayılırlar sen üzüldüğünle kalırsın o yüzden mümkünse konyadan uzak kayınvalidenle de resmi ol az konuş öz konuş gözüne girmeye de hiç çalışma hayatta giremezsin. Çünkü sen elin kızısın, konyada bu böle valla konyalıyım ama yapacak bişi yok objektif bakıyorum olaya konyalı bi aileye gelin gideceklere tavsiye vermekten kaçmıyorumkaydirigubbakcemile5 KULAĞINA KÜPE OLSUN yerimseniben
:1shok: vah vahh kahvekolikçim yandı desne.ah arkadaşım kimlere gelin gidion.umarım konyaya taşınmak zorunda kalmazsın canım:teselli:
hakkaten bi konyalı olarak çok objektif değerlendirmişsin. resmi olmaktan yanayım bende zaten ne diyim Allah kolaylık versin bana. çok dua ediyorum kimse yuvama zarar veremesin diye.
Allah korusun. dua edin bana olur mu hep hayırlısıyla istanbulda oturalım.