• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

blueangel sende koy resimlerini bant çek gözlerine ama bişi olursa sorumlusu ben olmiimm kaydirigubbakcemile3

ya aslında 1 aylık, 3 aylık falan iğneler var onlar nasıl acaba? ben Allah kısmet ederde çocuğumuz olursa doğumdan sonra öyle bişey düşünüyorum, spiralin adı bile ürkütüyor valla beni :bbo:

evet çocuktan sonra olabilir de onların içinde çok fazla hormon bulunuyomuş. düşünsene tek aşıyla 1 ay yada 3 ay yetecek kadar östörojen. ve bırakıldığında hamile kalınması zaman alıyormuş. yani hep bildiklerim miş, muş benim yerimseniben

koysana kız iclal bi görelim, gözlerine bant çek resimlerde öyle koy belli olmaz :teselli:

yok canım ya koyamam ben cesaret edemem.

kızlar korkuttunuz benide değiştirdim resmimi kaydirigubbakcemile3 neyse akşama nişan resimlerimi koyayımda gözlerim bantlı ön ayak olayım size kaydirigubbakcemile3 görüşürüz kızlar, ben birazdan çıkıcam öptüm sizi

şekerm bn size msn veriyim ya walla olmuo burda hem çok ısındm bn size.orda bolbol var resmlerm bakarsnız.tabi siz blrsnz.vermk istermisnz bilenne.karar vernce sölersnz bana

aa kimsecikler yok bende yatmadan önce maillerime bi bakayım diye açmıştım. msn olur bak buraya resim koymaktan daha güvenli bence. a.s

bikaç gün nete giremeyebilirim çünkü kuzenimde kalmayı düşünüyorum. bakalım gidersem de ordan girebilirim umarım. giremezsem özleyin beniiii Şeniz

kızlar korkuttunuz benide değiştirdim resmimi kaydirigubbakcemile3 neyse akşama nişan resimlerimi koyayımda gözlerim bantlı ön ayak olayım size kaydirigubbakcemile3 görüşürüz kızlar, ben birazdan çıkıcam öptüm sizi

ee akşam olmuş koymamışsın birazdan sabah olacak bak-tatlicadiarzu- bu avatarda çok tatlıymışş bende parmaklarıma kaş göz çizerim hep :emir_bebek:

oo topiğin sahibini aramızda gördük sonunda hoşgeldin canım. nişanlım konyalı zaten herkes konya kaynanasından kork diyo. gerçekten doğru ama bakalım baş etmeye çalışcam. çeyiz topiğinden bize de vakit ayır yerimseniben

Canım aman diyorum tam konyalıysa uzak dur mümkünseyasakkelime ben avukat yanında çalışıyorum günde en az 3 kişi gelio boşanmak için bu 3 kişiden 2 si mutlaka kayınvalide yüzünden boşanma kararı alıyorlar :mymeka:konyalı kayınvalideler çok bilmiş olurlar hürmeti çok severler ama abartırlar dedikodu dedin mi en önde giderler ortalığı karıştırıp kenara çekilmeye de bayılırlar sen üzüldüğünle kalırsın :delphin:o yüzden mümkünse konyadan uzak kayınvalidenle de resmi ol az konuş öz konuş gözüne girmeye de hiç çalışma hayatta giremezsin. Çünkü sen elin kızısın,:kızgın: konyada bu böle valla konyalıyım ama yapacak bişi yok objektif bakıyorum olaya konyalı bi aileye gelin gideceklere tavsiye vermekten kaçmıyorumkaydirigubbakcemile5 KULAĞINA KÜPE OLSUN yerimseniben

:1shok: vah vahh kahvekolikçim yandı desne.ah arkadaşım kimlere gelin gidion.umarım konyaya taşınmak zorunda kalmazsın canım:teselli:

Canım aman diyorum tam konyalıysa uzak dur mümkünseyasakkelime ben avukat yanında çalışıyorum günde en az 3 kişi gelio boşanmak için bu 3 kişiden 2 si mutlaka kayınvalide yüzünden boşanma kararı alıyorlar :mymeka:konyalı kayınvalideler çok bilmiş olurlar hürmeti çok severler ama abartırlar dedikodu dedin mi en önde giderler ortalığı karıştırıp kenara çekilmeye de bayılırlar sen üzüldüğünle kalırsın :delphin:o yüzden mümkünse konyadan uzak kayınvalidenle de resmi ol az konuş öz konuş gözüne girmeye de hiç çalışma hayatta giremezsin. Çünkü sen elin kızısın,:kızgın: konyada bu böle valla konyalıyım ama yapacak bişi yok objektif bakıyorum olaya konyalı bi aileye gelin gideceklere tavsiye vermekten kaçmıyorumkaydirigubbakcemile5 KULAĞINA KÜPE OLSUN yerimseniben

hakkaten bi konyalı olarak çok objektif değerlendirmişsin. resmi olmaktan yanayım bende zaten ne diyim Allah kolaylık versin bana. çok dua ediyorum kimse yuvama zarar veremesin diye.

:1shok: vah vahh kahvekolikçim yandı desne.ah arkadaşım kimlere gelin gidion.umarım konyaya taşınmak zorunda kalmazsın canım:teselli:

Allah korusun. dua edin bana olur mu hep hayırlısıyla istanbulda oturalım.

hakkaten bi konyalı olarak çok objektif değerlendirmişsin. resmi olmaktan yanayım bende zaten ne diyim Allah kolaylık versin bana. çok dua ediyorum kimse yuvama zarar veremesin diye.

Allah korusun. dua edin bana olur mu hep hayırlısıyla istanbulda oturalım.

hoşgeldin iclalcim.:Saruboceq: amn canım amin.hepimiz allahıma anneciklermize yakın kayınvalidelerimizede çoooook uzak olalım.allahm sen dualarımızı kabul et yarabbim:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canım. kuzene geldim bende bi bakayım dedim napıyosunuz diye. fazla kalamıycam ayıp olur çünkü.

bişey diycem. duaya ilgisi ve ihtiyacı olanları topiğimize bekliyorum. liste yapıyoruz neye ihtiyacımız varsa dua bazında yazıyoruz,bu gece saat 3 te bi zincir gibi herkes birbirine dua ediyor. biliyorsunuz müminin mümine duası kabul olur. topiğin ilk mesajında ne yapılacağı ayrıntılı bi şekilde yazıyor. ben bugün nete fazla giremiycem ama sormak istediğiniz bişey olursa ordaki kızlar hemen cevap yazar. duaya ihtiyacı olanı ve dua etmek isteyeni beklerim güzellerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mitum-kalbimizle.html

Back