• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

yok kız kilo kısmını yanlış yazmışım ya, yani sen yinede anlamışsın demek istedim. ne özür diliyon şeker. cıbıl cıbıllllllllllll :roflol:

şaka maka 54 kiloya düştüm. fıstık olmaya yaklaştım. cıbılken güzel olcam :teytey:

:roflol:

e i bari nebiliyim bian senle alay etmş gibi issettim kendimi.ondan yani işte.54 müsün gayet iisn canım ya sende.güzl olcn güzl kasma kendinia.s

evet evet işte o resimdeki benim, teşekkür ederim kızlar sizinde kalbinizin güzelliğinin yüzünüze yansıdığından eminim şekerler :içelim:

e i bari nebiliyim bian senle alay etmş gibi issettim kendimi.ondan yani işte.54 müsün gayet iisn canım ya sende.güzl olcn güzl kasma kendinia.s
aaa ama ilk kez evleniyom napim -tatlicadiarzu-. sanki siz 3., 5. evliliğinizi yapıosunuz lafa bak -tatlicadiarzu-

iclalcim yatak odanızda ışığı kapalı tutarsın, odayı mumlarla aydınlatırsın , aldığım bilgilere göre mum ışığı cildi daha güzel ve pürüzsüz gösteriyormuşş sırnaşık şey

sen öyle mi yapcan kaydirigubbakcemile3

bayılırım mum ışığına ayy çook romantik yaa.nişanlmda çok sever oyüzdn bisürü mum ve mum koymk çin aksesuarlar aldıksırnaşık şey

ay bende bayılırım mum ışığına , o şekilde yapmak istiyorum gerçekten
zaten bir sürü mum aldım kına gecesi yapacağım mekanda her yere koymam için, bi kısmınıda yatak odamıza koyarım onların kaydirigubbakcemile2

ya kıslar dünkü mevzu aklımda kalmıştı bnm.işte çok yakn bi ablmz var evldr kendisi.onla konuştk.walla şuanda tek çaremz önce dr ye muayene olup sonrada hapa başlamk.öle spraldir prezrtf yada diğer yöntemler sakıncalı kızlar ya.ayrıntıyı açmıom anlayın şte.en ii si şuanda kız içn yani hapmış.kaydirigubbakcemile4

ay bende bayılırım mum ışığına , o şekilde yapmak istiyorum gerçekten
zaten bir sürü mum aldım kına gecesi yapacağım mekanda her yere koymam için, bi kısmınıda yatak odamıza koyarım onların kaydirigubbakcemile2

aynen bende.loş ışığa bayılırımm.allhtn zevklermz aynı nişanlımla her konuda anlaşıoz.seninde öle görünüo sanırım nazlıcım:1hug:a.s.

sorma valla çok tecrübeliyiz , kaçıncı evlilik bende sayamadım delikafadulden yok kız ben aşkımın yanında sıkılacağımı utanacağımı sanmıyorum, o yüzden takmıyorum kafama ufak ayrıntıları şakkıdı

tabii ya przrvf e vücudumuzun alerji gösterme olanağı çok yüksekmiş, o yüzden garanti bir çözüm değil.. zaten spiralde evlenmeden önce takılacak birşey değil, en güzel ve en temizi hap , benim dr da aynı şeyleri sölemişti :1hug:

sağol canım benim.yedm şiştim geldmcokacimcoook walla al bndende okdr bnde çok rahatm utanmamsırnaşık şey yüzsüzüm bn yüzsüzzzzsırnaşık şey

ya sn profiline resm koymuşn ya bn tırsıom yani net oratmı sonuçta bişi olmazmı.ondan koyayımmı koymayayımmı kararsızım

ya kıslar dünkü mevzu aklımda kalmıştı bnm.işte çok yakn bi ablmz var evldr kendisi.onla konuştk.walla şuanda tek çaremz önce dr ye muayene olup sonrada hapa başlamk.öle spraldir prezrtf yada diğer yöntemler sakıncalı kızlar ya.ayrıntıyı açmıom anlayın şte.en ii si şuanda kız içn yani hapmış.kaydirigubbakcemile4

spiral zaten kızlara takılmıyor biliyorum zaten evlendikten sonra diye düşünmüştüm ama kayıyo falan demiştiniz ya ondan cayar gibi oldum. dr a gidicem bende adet dönemimden önce sonra hapa başlarım herlde.

pardon kızlar ya alper aradı da onunla konuşuyodum yazamadım.

valla ne bilem koydum hiç öle düşünmedim koyarken, sonradan tırstım ama kaldırmadım da fisfisfis

ya aslında 1 aylık, 3 aylık falan iğneler var onlar nasıl acaba? ben Allah kısmet ederde çocuğumuz olursa doğumdan sonra öyle bişey düşünüyorum, spiralin adı bile ürkütüyor valla beni :bbo:

Back