aboooww oynaşıyoruz haa :roflol:bnmkide öle dio sizi mutlu görünce seviniorum die kız hepsi aynımı bunların nesırnaşık şey sorma biizmkide azcık cıvıo bigün yemekteyiz onun annesi babası ve bn 4 müz.beni kızdıırıo sofrada of yapma yeter hasan dedim babasıda bni çok sever oğlum yapmasana kıza dedi nişanlımda nedese beğenrsinz baba müsade edermisin oynaşıyoruz burdakafamçokkarıştı şok oldum:1shok: kayınvalidmde dio hıh aldınmı cevabını ne karışıon sensırnaşık şey
anam :1shok: kahvekolk e nazalp siz çok dertlisnz canlarım yaa:teselli:
bende gördüm okuyordu ama slm vermedi gitti. topic sahibi burdan sana sesleniyorum gellll!bn yarım saat önce gördm canım sayfaya bakınıodu sonra gitti yazmadı bişi
evet benimkide naptın bugun kulupte diye soruyo ban hergun kaydirigubbakcemile3
bakmıyo herhalde ne var ne yok diye bilmiyom valla
genelde bana hakvermez bana kavga cıkarır bayagı bir kavga ederiz bitme noktasına gelir sonra ben giderim bizimki düşünür alttan almaya baslar ama ben ben değilimdir artık. bu aralardeğmesin pek bir sorun yok en son davetiye sayısından dolayı bir kavga çıktı babamın tansiyonu fırladı hastanelik oldu adam. ama annem bana cok destek oluyo gececek kızım bunlar diye...
aboooww oynaşıyoruz haa :roflol:
bide hani nişanlın övse seni o iyice bozuluyo dimi. mesela bu kız benim aşkım balım falan dese annesi ben senin neyinim diyo var mı böle bişey yaakötükedihüso
sorma gitsin. kız benim orta yaşla aslında aram iyidir. herkesle kaynaşıveren bi tipimdir. annemin arkadaşları o yokken bile bana kahveye gelir. ama hata üstü hata yapınca iyi niyetini kaybediyor insan. neyseki uzakta oturcaz amannn
genelde bana hakvermez bana kavga cıkarır bayagı bir kavga ederiz bitme noktasına gelir sonra ben giderim bizimki düşünür alttan almaya baslar ama ben ben değilimdir artık. bu aralardeğmesin pek bir sorun yok en son davetiye sayısından dolayı bir kavga çıktı babamın tansiyonu fırladı hastanelik oldu adam. ama annem bana cok destek oluyo gececek kızım bunlar diye...
yok kızlar kesin analar oğullarını kıskanıyorlar , belli oluyor yani bakışlardan bile. benim nişanlımda annesinin yanında şakalaşıyor falan benimle yerin dibine giriyorum valla, hiç laf anlatamıyorum
aman aman uzak ol canm.bnde anneme yakn kayınavlideme uzağımsırnaşık şey yok ya öle yapmıo bnm kayınvalidem bişi demio hiç.öle kıskançlıklarını görmedim günahını almam şimdi.hatta nişanlm askerken sevgililer gününde kayınvalidem gül almıştr bana onun adına o yok bn verim sana die.öle incede düşünür şimdi yiğidi öldür hakkını yemekaydirigubbakcemile2
oysa bizde onları annemiz gibi sevsek şakalaşsak öpsek, nerdeeee. benimki öyle en azından soğukkkk. öff bugün çok dedikoducu gördüm kendimi -tatlicadiarzu-
pek bi açıldık bugun sanki kızlar. bir dokun bin ah işit gibi bişi oldu bu
bn biara çok samim igördm kendiimi.şakalaşmaya kalktım bn samimiydim ama o yanlış anladı çok büyük bir kavgamz olmuştu nişanlımla orda şapşap yüzüme vurdu bnm yaptğm ii niyetli olan şeylerimi.bn dedim tövbe birdaha samimi olursam.oyüzdn resmiyim şimdi.snde öle ol cnm boşver sn git kendi anneciğine yap şakanı bn öle yapıom walla
walla amma açıldık ha.ama bnm size çok kanım kaynadı itiraf ediyim çünüzde pek bi sevdima.s.:1hug:
walla amma açıldık ha.ama bnm size çok kanım kaynadı itiraf ediyim çünüzde pek bi sevdima.s.:1hug:
meğersem herkes dökülmeye yer arıomuş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?