2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

sırnaşık şey konuşablmen çok ii canım faydasını görceksin bnce evlenince.daha rahat olursun.evli gibi konuşuom be yav-tatlicadiarzu-

:jeyyar::1rolleyes:

cok guldum sen alper deyince bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile3

yoksa biz kardeşmiyiz -tatlicadiarzu- seninki nerden mezun?

canım doktora git.kafana göre alma hap.herkesn bünyes farklı.hemn fırsat yarat acil git doktora.

okeyto bebişim

benmkide bilgisayar teknisyeni bazen tırsıom acaba izlermi bulurmu burda neler yazdığımı die -tatlicadiarzu-:1shok:

bende bazen tırsıyorum. mesela bişey oluyo foruma yazıyorum google da ararken bulur mulur diye korkuyorum.

balıkesir üniv 2000 girişli

yok benimki selçuk mezunu. bak bi fark bulduk -tatlicadiarzu-

ayyyyyyyyy nzlasm gelmişşşşşş okudun mu kız yazdığımı kaydirigubbakcemile5

ya nasıl diyim sana bir görsen böle çok alıngan bri.özünde ii bir insan elnden geleni yapıo ama çok tripli çok alıngan.oğullarına saçmasapn seylerdn kızar evde huzursuzlk yaratr.dün aşkım geldi işten yorgun yazık o yorunlk üstüne bide onun tripleri.nişanlmn abisine kızmş bize surat çene yapıo.sürekli dırdır.en basit örnek.yemktesnz.diyelim bikaç çeşt yemk var.sn işte geç yemşsin çok aç değilsn veya karnın filn ağrıo az yicen oyüzdn o bikaç çeştten sadece birini yiceksn öle istion gayet normal dimi bu ama ona göre neden diğerindende yemiosn kensn yapmadğn için dimi.bn pisim yada güzl yapmıom ondan.gelde deli olma.bir örnk daha;gelnk bakmaya gittik bn annem samimi arkdşm kayınvalidem onun bikaç ahbabı.nese annemde bel fıtığı var yazk kadıncğz iştn çıkpta geldi ctesi.bn deniorm gelnlği yanmdada arkdşm oda bekar işte evlenemicz bizde die söleni okendikendine takılıoz öle.onalrda kabinin dışında duyuyo dedik kayınvalidem sn böle yaparsn olmz gibi bişlrr söledi arkdşmda kendikendine sölenmeye devam etti biz gülüoz filn.kızın bişi dediği yok.sonra çıktık ordan dedi hadi bize gidioz annem bn gidiym evime siz gidn belm ağrıo işlermde var hem.çalışan kadın sonuçta.e nie gelmon bak oldumu sizde zatn vardı bişi geldğinzdn beri var bişide nese halbuki yok ha herşey norml bizde.sonra eve gittik onlara.arkdaşmdan için dioki nesi vardı onun öle bnle ilgili ne söledi sana içerde arkmdan konuştu dedim yok öle bişi anne kendikendine sölendi güldü kız.zatn b tuhaftı oda aman filn.olaya bak ya gelde deli olma.ha bide bn arada bi böle sanki damat değilde kız alıomuşm gibi hissediom öle hissettirio.bigün onlardyz yine yemk yendi filn bz kendi armzda şakalaşıoz biraz ciddi olark nişanlımla.oda gelmiş işte böle yapmaman gerek merve sesini yükseltmedn sölemelisin filn.dedim anne anlamıo yani biz böle anlaşıoz gibi bi konu oldu tam hatrlayamıom işte sonra kalktı sn de bn bazı geceler uyumuom düşünüomki oğlumun mutlu olamıcağını.banda geldlr aynen cevabım şu al omn oğlunu evlenmeyelim anne neyapayım yani dedim.:1shok: napim ama sabrım ızorladı dahada konuşrdumda sustum.amma uzun yazdm ha sıkılmıon dimi

off be ne kaprismiş senin kaynana be güzelim Allah sabır versin valla insanın ömrünü yer laflarıyla mirmirmirmir duymamazlıktan gelicen artık canım mecburen, onun yanında da nişanlınla şakalaşma, resmi olun bence baksana kadın kuruyor kafasında demek şakayı bile kafamçokkarıştı

bende bazen tırsıyorum. mesela bişey oluyo foruma yazıyorum google da ararken bulur mulur diye korkuyorum.

yok benimki selçuk mezunu. bak bi fark bulduk -tatlicadiarzu-

ayyyyyyyyy nzlasm gelmişşşşşş okudun mu kız yazdığımı kaydirigubbakcemile5

bosver canım ya dusundugun sye bak sankı bilmediği şeyleri anlatıyon...
evet farkı bulduk içim rahatladı dermişim kaydirigubbakcemile5

off be ne kaprismiş senin kaynana be güzelim Allah sabır versin valla insanın ömrünü yer laflarıyla mirmirmirmir duymamazlıktan gelicen artık canım mecburen, onun yanında da nişanlınla şakalaşma, resmi olun bence baksana kadın kuruyor kafasında demek şakayı bile kafamçokkarıştı
aynen öle yapıom artık canm.daha resmileştik nişanlımla aynı kararı verdik zati.napçaz onunda öle huyu artıkın

explorere nazalpçm şaka yaptm kıs hayatta bulamaz tedbirli gidiom bensırnaşık şey

genelde bende silerim yanı herzaman desem yeri varkaydirigubbakcemile2
bizmkide çok ilgili bilgisayarla ondan aldıgım tiyolarla saklıyom herseyi

mrb yawyular. merve ve nazalple aynı kaderi paylaşıyomuşuz demek ki. benimde kaynanayla sorunlarım var. o kadar ağlattı ki beni. ama hiç tavrımı bozmadım bu olaylardan sonra. o kadar soğuk ve seviyeliyim ki şimdi devamlı arıyo soruyo ama ben onu tanıdım bi kere. o yüzden şimdi anne bile diyemiyorum içimden hiç gelmiyo. ne diyelim eden buluyo.

eveeeeeettttt kızlaaar alperle konuştum bugün:utangac: herif resmen benden bi adım bekliyomuş. şöyle oldu: sabah dedim ki moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum zamanımız da az kaldı falan dedim. ne oldu dedi. dedim ki hep arkadaşlarım da hapa başladın mı diye soruyolar ama 2 ay önceden başlamak lazımmış ama ben kaçırdım dedim utana sıkıla. herif resmen benim bi adım atmamı bekliyomuş yaaaaakaydirigubbakcemile3 bende hep düşünüyorum ama kızarsın diye açamadım konuyu dedi sonra bi başladı anlatmaya bıdı bıdııııııııı. başlarda o korunmasına sonrada rahim içi araç taktırmaya karar verdik. madem hapların zararı oluyormuş öyle yapalım dedi. bide bunlardan korkma sen isteyene kadar bekleriz dedi. ohaa bi açıldık tam açıldık. 2 senenin acısını çıkardı kaydirigubbakcemile3

nzlasm ve blueangel sağolun kızlar,yaw sayenizde cesaretim geldi.

hadi gözünaydın canım, biraz rahatlamışındır şimdi belki, en azından aranızdaki duvarı kaldırmış oldunuz artık dikkat et seninki bir açılıp pir açılmasın bide :roflol: ne demek canım sadece fikrimizi söyledik yardımcı olabildiysek ne mutlu:1hug:

genelde bende silerim yanı herzaman desem yeri varkaydirigubbakcemile2
bizmkide çok ilgili bilgisayarla ondan aldıgım tiyolarla saklıyom herseyi

ay çok fenayız biz kızlar yaasırnaşık şey:jeyyar: o bilio bnm kulüpte takıldğmı ama sırf kadın var die bakmıo bile nasıl olsa belli muhabbet dio heralde sırnaşık şey

aynen öle yapıom artık canm.daha resmileştik nişanlımla aynı kararı verdik zati.napçaz onunda öle huyu artıkın

annesi bide kıskanıyodur seni. benim kaynana sizi mutlu gördükçe seviniyorum der ama tuhaf tuhaf bakar. benimkide sağolsun baya bi cıvır. annenin yanında yapma diyorum dinlemiyo.

ama nazalp onun duymasını istemediğim şeyler de yazıyorum mesela annesini çekiştiriyorum-tatlicadiarzu-

hadi gözünaydın canım, biraz rahatlamışındır şimdi belki, en azından aranızdaki duvarı kaldırmış oldunuz artık dikkat et seninki bir açılıp pir açılmasın bide :roflol: ne demek canım sadece fikrimizi söyledik yardımcı olabildiysek ne mutlu:1hug:
:1hug: :roflol:

en azından senınkı sana hak veriyo sükret buna:çok üzgünüm:

bunun altına imzamı atıyorum :çok üzgünüm:

annesi bide kıskanıyodur seni. benim kaynana sizi mutlu gördükçe seviniyorum der ama tuhaf tuhaf bakar. benimkide sağolsun baya bi cıvır. annenin yanında yapma diyorum dinlemiyo.

ama nazalp onun duymasını istemediğim şeyler de yazıyorum mesela annesini çekiştiriyorum-tatlicadiarzu-

bnmkide öle dio sizi mutlu görünce seviniorum die kız hepsi aynımı bunların nesırnaşık şey sorma biizmkide azcık cıvıo bigün yemekteyiz onun annesi babası ve bn 4 müz.beni kızdıırıo sofrada of yapma yeter hasan dedim babasıda bni çok sever oğlum yapmasana kıza dedi nişanlımda nedese beğenrsinz baba müsade edermisin oynaşıyoruz burdakafamçokkarıştı şok oldum:1shok: kayınvalidmde dio hıh aldınmı cevabını ne karışıon sensırnaşık şey

ay çok fenayız biz kızlar yaasırnaşık şey:jeyyar: o bilio bnm kulüpte takıldğmı ama sırf kadın var die bakmıo bile nasıl olsa belli muhabbet dio heralde sırnaşık şey

evet benimkide naptın bugun kulupte diye soruyo ban hergun kaydirigubbakcemile3
bakmıyo herhalde ne var ne yok diye bilmiyom valla
genelde bana hakvermez bana kavga cıkarır bayagı bir kavga ederiz bitme noktasına gelir sonra ben giderim bizimki düşünür alttan almaya baslar ama ben ben değilimdir artık. bu aralar :nazar: değmesin pek bir sorun yok en son davetiye sayısından dolayı bir kavga çıktı babamın tansiyonu fırladı hastanelik oldu adam. ama annem bana cok destek oluyo gececek kızım bunlar diye...

Back
X