ya nasıl diyim sana bir görsen böle çok alıngan bri.özünde ii bir insan elnden geleni yapıo ama çok tripli çok alıngan.oğullarına saçmasapn seylerdn kızar evde huzursuzlk yaratr.dün aşkım geldi işten yorgun yazık o yorunlk üstüne bide onun tripleri.nişanlmn abisine kızmş bize surat çene yapıo.sürekli dırdır.en basit örnek.yemktesnz.diyelim bikaç çeşt yemk var.sn işte geç yemşsin çok aç değilsn veya karnın filn ağrıo az yicen oyüzdn o bikaç çeştten sadece birini yiceksn öle istion gayet normal dimi bu ama ona göre neden diğerindende yemiosn kensn yapmadğn için dimi.bn pisim yada güzl yapmıom ondan.gelde deli olma.bir örnk daha;gelnk bakmaya gittik bn annem samimi arkdşm kayınvalidem onun bikaç ahbabı.nese annemde bel fıtığı var yazk kadıncğz iştn çıkpta geldi ctesi.bn deniorm gelnlği yanmdada arkdşm oda bekar işte evlenemicz bizde die söleni okendikendine takılıoz öle.onalrda kabinin dışında duyuyo dedik kayınvalidem sn böle yaparsn olmz gibi bişlrr söledi arkdşmda kendikendine sölenmeye devam etti biz gülüoz filn.kızın bişi dediği yok.sonra çıktık ordan dedi hadi bize gidioz annem bn gidiym evime siz gidn belm ağrıo işlermde var hem.çalışan kadın sonuçta.e nie gelmon bak oldumu sizde zatn vardı bişi geldğinzdn beri var bişide nese halbuki yok ha herşey norml bizde.sonra eve gittik onlara.arkdaşmdan için dioki nesi vardı onun öle bnle ilgili ne söledi sana içerde arkmdan konuştu dedim yok öle bişi anne kendikendine sölendi güldü kız.zatn b tuhaftı oda aman filn.olaya bak ya gelde deli olma.ha bide bn arada bi böle sanki damat değilde kız alıomuşm gibi hissediom öle hissettirio.bigün onlardyz yine yemk yendi filn bz kendi armzda şakalaşıoz biraz ciddi olark nişanlımla.oda gelmiş işte böle yapmaman gerek merve sesini yükseltmedn sölemelisin filn.dedim anne anlamıo yani biz böle anlaşıoz gibi bi konu oldu tam hatrlayamıom işte sonra kalktı sn de bn bazı geceler uyumuom düşünüomki oğlumun mutlu olamıcağını.banda geldlr aynen cevabım şu al omn oğlunu evlenmeyelim anne neyapayım yani dedim.:1shok: napim ama sabrım ızorladı dahada konuşrdumda sustum.amma uzun yazdm ha sıkılmıon dimi