Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende düşünüyorum tabi zaman zaman ama öyle çokta bir korkum yok valla, nişanlımla çok rahat konuşabildiğimden olsa gerek , o yüzden fazla takmıyorum kafaya kaydirigubbakcemile2 korkunun ecele faydası yok sonuçta kaydirigubbakcemile3
dün akşam canın sıkkın gibiydi, evlilik için karamsar konuşuyordun blueangel bugün nasılsın? bi problem yok değilmi canım?
Tabii güzelin kendi ailen gibi olurmu, kendi ailen senin kusurunu bile görmezden gelir ama kayınvalide için sonuçta elsin her zaman ne kadar kızımda dese oğlunu savunmak için gerekli taktikler mutlaka uygular en iyisi bile. en güzeli seviyeyi korumak.. sen eşin hatrına yapman gereken saygıyı yap, çekil kenara.nişanlında kıyamaz ikinizede sonuçta biri anne, biri eş kolaymı onun içinde mecburen alttan alıcan sırası gelince. Allah kolaylık versin canım, aman dediğim gibi seviyeni koy araya evlenmeden, sonra evlenince daha çok müdahele etmesine izin verme
merhaba canlarım muhabbet koyulmus ben yokken kıskandım valla naniknanik
canım bluecum aynı sorunlar bendede var anlatsam roman olur neler neler ama napalım eşimin annesi onu cok seviyorum ve onu sevdigim için onun uzulmesini istemedigim için susuyorum asla saygısızlık etmedim bugune kadar. az kaldı sabret yuvamızı kuralım sorunlar bitsin söyle guzel bir tatıl yapalım kocalarıda alalım yancagımza ersey bitecek az daha sabır Şeniz
kızlar hap demişsiniz ben doktora gittim yasmını verdi bana 21 gun kullandım dun regl oldum bana gozle gorulr bır yan etki yapmadı. kilo demişsiniz bende yapmadı hatta iştahım bile azaldı benim boyum 168 kilom şuan 56 48 kiloydum migren ilacı kullandım bir süre tedavi için o kilo aldırdı 36 bedenden 38 oldum o yuzden fazla almak istemiyorum zaten yasmin içindeki hormon mıktarı en az olan ilaç yan etkileri en az olanda o ama kişiden kişiye gore değişiyo am doktora gitmekte fayda var
mrb yawyular. merve ve nazalple aynı kaderi paylaşıyomuşuz demek ki. benimde kaynanayla sorunlarım var. o kadar ağlattı ki beni. ama hiç tavrımı bozmadım bu olaylardan sonra. o kadar soğuk ve seviyeliyim ki şimdi devamlı arıyo soruyo ama ben onu tanıdım bi kere. o yüzden şimdi anne bile diyemiyorum içimden hiç gelmiyo. ne diyelim eden buluyo.
eveeeeeettttt kızlaaar alperle konuştum bugünherif resmen benden bi adım bekliyomuş. şöyle oldu: sabah dedim ki moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum zamanımız da az kaldı falan dedim. ne oldu dedi. dedim ki hep arkadaşlarım da hapa başladın mı diye soruyolar ama 2 ay önceden başlamak lazımmış ama ben kaçırdım dedim utana sıkıla. herif resmen benim bi adım atmamı bekliyomuş yaaaaakaydirigubbakcemile3 bende hep düşünüyorum ama kızarsın diye açamadım konuyu dedi sonra bi başladı anlatmaya bıdı bıdııııııııı. başlarda o korunmasına sonrada rahim içi araç taktırmaya karar verdik. madem hapların zararı oluyormuş öyle yapalım dedi. bide bunlardan korkma sen isteyene kadar bekleriz dedi. ohaa bi açıldık tam açıldık. 2 senenin acısını çıkardı kaydirigubbakcemile3
nzlasm ve blueangel sağolun kızlar,yaw sayenizde cesaretim geldi.
mrb yawyular. merve ve nazalple aynı kaderi paylaşıyomuşuz demek ki. benimde kaynanayla sorunlarım var. o kadar ağlattı ki beni. ama hiç tavrımı bozmadım bu olaylardan sonra. o kadar soğuk ve seviyeliyim ki şimdi devamlı arıyo soruyo ama ben onu tanıdım bi kere. o yüzden şimdi anne bile diyemiyorum içimden hiç gelmiyo. ne diyelim eden buluyo.
eveeeeeettttt kızlaaar alperle konuştum bugünherif resmen benden bi adım bekliyomuş. şöyle oldu: sabah dedim ki moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum zamanımız da az kaldı falan dedim. ne oldu dedi. dedim ki hep arkadaşlarım da hapa başladın mı diye soruyolar ama 2 ay önceden başlamak lazımmış ama ben kaçırdım dedim utana sıkıla. herif resmen benim bi adım atmamı bekliyomuş yaaaaakaydirigubbakcemile3 bende hep düşünüyorum ama kızarsın diye açamadım konuyu dedi sonra bi başladı anlatmaya bıdı bıdııııııııı. başlarda o korunmasına sonrada rahim içi araç taktırmaya karar verdik. madem hapların zararı oluyormuş öyle yapalım dedi. bide bunlardan korkma sen isteyene kadar bekleriz dedi. ohaa bi açıldık tam açıldık. 2 senenin acısını çıkardı kaydirigubbakcemile3
nzlasm ve blueangel sağolun kızlar,yaw sayenizde cesaretim geldi.
anaaaaaaa yoksa aynı kişiler miiiii-tatlicadiarzu-kız bizimkilerin meslekleri aynı isimleride aynı kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey afern sana ya süpersin.budur işte bukdr basit hem eğlenceli oluo böle şeyler konuşması:jeyyar: ama şu rahm içi cihazı yani neblym oda zararlı değilmi iice araştrmdan yaptrma sakın daha çocukta yok sonra bebiş istediğinde nasıl çıakrcn onu ve olckmı çocuğn bnm bldğime göre artık çocuk istemeyenler yaptırıo o işlemi.bi sor sn yinede şekerim
bu rahim içi cihazı spral dedikleri seymı acaba ???? onun kayma riski var o şekilde hamile kalan cok duydum cevremde kayıyırmus arkadaslar dikkat etmek lazım. doktorum yenı evlenecek biri için en uygun yontem hap dedi ben o şekilde basladım.. dedikleri gibi ole zararı falanda yok. yurtdısında en cok kullanılan yontem. biz kulaktan dolmalara cok inanıyoruz kızlar iyice arastırmak lazım bence
anaaaaaaa yoksa aynı kişiler miiiii-tatlicadiarzu-
evet ya çok zevkliydi hakkaten. içime bişeyler oldu :jeyyar: bebiş istendiğinde çıkarılıyormuş diye biliyorum. araştıralım ama nası olsa artık alperle konuşabiliyorum hehe
evet canım spiral. olmazsa bu reglden itibaren hapa başlarım bir ay ikimizde korunuruz. yasmin mi kullanıyosun sen? ben yeni zayıfladım 8,5 kg verdim alırsam diye çok tırsıyorum çünkü veresiye kadar çok çektim
evet canım spiral. olmazsa bu reglden itibaren hapa başlarım bir ay ikimizde korunuruz. yasmin mi kullanıyosun sen? ben yeni zayıfladım 8,5 kg verdim alırsam diye çok tırsıyorum çünkü veresiye kadar çok çektim