• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

kızlar saat 11 e gelck nerdeyse.bn gidiom artıkın yarın görüşürüz.bnimkide horlamaya başladı zatn yanıbaşımda.bıraksın bni evime sonra uyusun

yani bncede kahvekolik ne arkadşı kıs.oturkonuş kendin başbaşa.düğün gecesi arkadşınıdamı götürcen yanında kıs-tatlicadiarzu-

yaaa öyle değiiiiiil. bizim ortak bi ark var çok matrak bi tiptir kendisi. mesela sen hapa başladınmı falan derdi. o anda konuşamazdı belki ama konu böylece açılmış olurdu. öle düşündüm yani. neyse saçmaladım kalipaaa

hadi kahvekolik yarın seni biraz rahatlamış olarak görmek istiyoruz aramızda kaydirigubbakcemile2

tamam yarın size anlatcam zaten konuştuklarımızısırnaşık şey

o yüzden iş yine bize düşüyor, bırakalım kahvekoliği hem çocuk yapsın hem kariyer :roflol:

sırnaşık şeykahvekolik seni 2 ay sonra sn ozamn bizmle olmucn burda.hamişler topicinde görürsek şaşırmayız seni-tatlicadiarzu-

aaa dalga geçmeyin yaa.daha mali müşavirlik sınavına giricem karnım burnumda kariyer yapamam :CüvCüv:

iyi geceler canım görüşürüz. muhabbet güzel oldu bugün yerimseniben

yok yok sen boşver arkadaşı, tenhada kıstır başbaşayken kaydirigubbakcemile3
"aşkım benden fazla ümitlenme, bu saatten sonra seninde bişeyler yapman gerekicek" diye bir giriş patlat geriside kendiliğinden gelir zaten sırnaşık şey

yok yok sen boşver arkadaşı, tenhada kıstır başbaşayken kaydirigubbakcemile3
"aşkım benden fazla ümitlenme, bu saatten sonra seninde bişeyler yapman gerekicek" diye bir giriş patlat geriside kendiliğinden gelir zaten sırnaşık şey

nişanlım konyada ama kıstıramam kiii. anca tel de yada msn de kıstırabilirim. 10 gün sonra falan eşya almak için gelicek o zaman da o beni kıstırırsa kaydirigubbakcemile3
tamam söz kaytarmıycam.

he tamam tel. da daha rahat olursun hem, gelincede telefon konuşmasının yorumlarını yaparsınız kaydirigubbakcemile5 sen konuş telefonda kıstırcaksada tedbiri almış olur en azından :roflol:
canım benimki arar şimdi yatalım diye, ben hazırlanayım yarın haberlerini bekliyorum :smiley-cool:
iyi geceler canım :1hug:

ne güzel dua ediyorsun sen öyle yerimseniben inşallah hepimiz görürüz o günleri :Saruboceq:
öptüm bende Şeniz

sorma şekerim kahvekoliğin haberlerini bekliyoruz, bakalım taktiklerimiz ne kadar başarılı olucak kaydirigubbakcemile3

sorma şekerim kahvekoliğin haberlerini bekliyoruz, bakalım taktiklerimiz ne kadar başarılı olucak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evt bnde bekliom walla merakla.bn hiç sıkılmıorm bu konuda hiçde korkmuorm.başlardada açılmıştı bu tarz bişi ozmnda yazmıştm o gece aşkımın kollarına bırakçam kendimi diye sırnaşık şey sözümün arkasındayım hala:jeyyar::roflol:

bende düşünüyorum tabi zaman zaman ama öyle çokta bir korkum yok valla, nişanlımla çok rahat konuşabildiğimden olsa gerek , o yüzden fazla takmıyorum kafaya kaydirigubbakcemile2 korkunun ecele faydası yok sonuçta kaydirigubbakcemile3

Back