öylede kıyamıyorum işte
canım nişanlım inşaat muhendisi ben kayseriye atanınca oda burada iş buldu kendine 1 yıldır burdayız
yani doğru düşünmüşsün. bide sana bişey diyim mi balayında gelinin denize girmesi tavsiye edilmiyor. iltihap kapılabiliniyormuş. o yüzden deniz meniz önemli değil, başbaşa olmak içini açan bi yer olması daha önemli. benim 2. düğünüm konyada olacağı için alanya yakın da o yüzden orayı düşündükyerimseniben ama denize girmeyi düşünmüyorum
kıslar şöle biz gezerken baktım sizin topiğide ne güsel anlar yaşıosunuz.allah hayrlıısnı nasp etsn hepnz için inş bir yastıkta kocarsınız:)
bende 2 sene önce geçtim o yollardan çok güsel heycanlı zamanlardı:)bzde gelinlk ev düzme ütüleme temzlk vs vs arkama baktğmda iki sene olmş ağznınz tadı hiç bozulmasn inş ben şimdi 5 ayıma grdm hamileym darısı sizlern başınıza diim artık:)şimdi evnize alıcağnz eşyalar mobilyalar vs vs gelnlkti şudu budu aklınz bi ton karışık hayat ne tuhaf evlenrken gelnlkti balayıydı kıyafetlernzdi evlendkten sonra evnze gene bişiler almaya çabalıosunz.bizlerde şimdi kendmizi evmzi unuttuk bebeğimize eşya moblya bakıoruzz:):)koşturmaca btmiooo tatlı koşturmaca bunlar:)hayrlısı olsn hakknzda kib:CüvCüv:
oda senle bir geziyor desenekaydirigubbakcemile3 negüzel allah ayırmasına.s.
sağol canımcım napsın işte mecbur geziyo:dance:
peki affettim hadi :roflol:görmedim kıss:sm_confused:a.s.
canım nişanlım inşaat muhendisi ben kayseriye atanınca oda burada iş buldu kendine 1 yıldır burdayız
buarada tam 2 ayın kalmış bugün canımcım.hadi hayırlısı.kıs bn evlenene kadr yap da gel düğününü balayını anlat burda şöle fotolarda koy son dk fikirleri ver bize ve 1 haftalık tecrübeni anlatırsınsırnaşık şey
peki affettim hadi :roflol:
aa bizimkiler meslektaşmış bak.
kızlar ben şimdik çıkıyorum görüşürüz öptüm siziŞeniz
evet.aaa meslektaşları bulmuşuz bak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?