• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

niye evlenemiycen bacım, hayırdır?

nzlasm ayakkabıların çok güzelmiş canım güle güle kullan. hihoyyyt
üff tecrübe deyince karnıma bi ağrı girdi yine -tatlicadiarzu-

canım benim nikah olacağı için nikahtan sonrada bi yemek çok fazla ayakta kalmak durumunda kalmayacağım için böyle seçtim, ama dediğin gibi yedek almakta yarar var kaydirigubbakcemile3 ya benim nişanlımada Allah boy vermiş mecburen takılcaz artık delikafadulden

hadi yaa:1shok: mecbursun ozamn maalesef ömrün boyunmca topuklu giymeye:1hug:

aman ne biliyim okdr çok sorun oluoki.şuandada nişanlımn evindeym zatn onmalr içerdeler bn odada takılıom.moral sıfır kızlarsenağlama

ay yok normalde takmıyorum, kanatlarının altına alıveriyor beni kuzum :teselli:
ama şimdi nikahta foto çekilcez bi sürü onlar için lazımm :dance:

anladm canm.aman giy gitsin ozamn güzlmiş zati ayakkabın bu sene çok moda bunlar.dediğin gibi fotoda önemli:1rolleyes:a.s

aman ne biliyim okdr çok sorun oluoki.şuandada nişanlımn evindeym zatn onmalr içerdeler bn odada takılıom.moral sıfır kızlarsenağlama

oluyor illaki ister istemez gerginlikler, tatsızlıklar sıkma tatlı canını , az daha sabredin Hayırlı bir işe baş koymuşuz hepimiz Allah yardımcımız olucak inşallah hepimizin:Saruboceq:

kahvekolik korkunun ecele faydası yok, bizimde gözümüzü korkutma şimdi hazır aklımızda yokken kaydirigubbakcemile3

kahvekolik korkunun ecele faydası yok, bizimde gözümüzü korkutma şimdi hazır aklımızda yokken kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

ben düşünmycem desem de arkadaşlarım konuyu devamlı oraya getiriyo, geyiğe sarıyolar beni. bu arada hapa başladınız mı kızlar?

biz evlenioz etrafa geyik çıkıyor zaten -tatlicadiarzu-
ben başladım canım bu ay, 2 ay öncesinden başlamak gerekiyor dedi dr. um %99 koruma sağlaması için

yok ben başlamadım. yan etkilerinden korktum. nişanlımla bunları konuşamıyorum ama başlarda onun korunmasını istiycem sonrada rahim içi araç taktırmayı düşünüyorum.

şimdiden konuş bence canım, sende fikrini söyleyerek ortak bir karar alırsınız en azından, sonuçta eşin sayılır artık kasma bence bu kadar kendini yerimseniben

aslında o da mutlaka düşünüyodur ama ben ondan bekliyorum o benden bekliyo konuyu açmamı heralde. biz hiç böyle şeyler konuşmayız. benim başlardaki zor kadın tavırlarımdan dolayı heralde, şimdi de cesaret edemiyo kaydirigubbakcemile3

bak sen korunma konusundan başla, sonra ilk geceden korkularını konuş, o seni rahatlatıcaktır zaten, daha bir güven vericektir sana, seninde için biraz daha rahat eder en azından :emir_bebek: inan insan konuşunca rahatlıyor

aslında o da mutlaka düşünüyodur ama ben ondan bekliyorum o benden bekliyo konuyu açmamı heralde. biz hiç böyle şeyler konuşmayız. benim başlardaki zor kadın tavırlarımdan dolayı heralde, şimdi de cesaret edemiyo kaydirigubbakcemile3

oooo ağır abla hee sırnaşık şey korkutmuşun çocuğu, çocuk şimdi sana hiç o konuyu açabilirmi tabii kaydirigubbakcemile3

haklısın da işte :utangac:
zaten konuşsak da iş işten geçti. 2 ay önce başlamak lazımdı 1 ay evvel başlasam erkeğin de korunması gerekiyo zaten. o yüzden onun için iki durumdada bişey farketmiyo -tatlicadiarzu-

Back