Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi evlenebilirsem!!!!!senağlama
canım benim nikah olacağı için nikahtan sonrada bi yemek çok fazla ayakta kalmak durumunda kalmayacağım için böyle seçtim, ama dediğin gibi yedek almakta yarar var kaydirigubbakcemile3 ya benim nişanlımada Allah boy vermiş mecburen takılcaz artık delikafadulden
hadi yaa:1shok: mecbursun ozamn maalesef ömrün boyunmca topuklu giymeye:1hug:
ay yok normalde takmıyorum, kanatlarının altına alıveriyor beni kuzum :teselli:
ama şimdi nikahta foto çekilcez bi sürü onlar için lazımm :dance:
teşekkür ederim kahve kolik
hayırdır ne karın ağrısı
aman ne biliyim okdr çok sorun oluoki.şuandada nişanlımn evindeym zatn onmalr içerdeler bn odada takılıom.moral sıfır kızlarsenağlama
aman ne biliyim okdr çok sorun oluoki.şuandada nişanlımn evindeym zatn onmalr içerdeler bn odada takılıom.moral sıfır kızlarsenağlama
anladm canm.aman giy gitsin ozamn güzlmiş zati ayakkabın bu sene çok moda bunlar.dediğin gibi fotoda önemli:1rolleyes:a.s
kahvekolik korkunun ecele faydası yok, bizimde gözümüzü korkutma şimdi hazır aklımızda yokken kaydirigubbakcemile3
aslında o da mutlaka düşünüyodur ama ben ondan bekliyorum o benden bekliyo konuyu açmamı heralde. biz hiç böyle şeyler konuşmayız. benim başlardaki zor kadın tavırlarımdan dolayı heralde, şimdi de cesaret edemiyo kaydirigubbakcemile3