Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yaklaştık ayrı bir heyecan var... annem garibim çeyizlerin içinde bogusuyor yıkıcam ütülicem diye ben tabi uzaktan iziliyom kaydirigubbakcemile3
marmaris çok güzel bir yer canım kesinlikle tavsiye ederim. özellikle içmeleri arastır derim.
ben tekirdağa yakın bir yerler düşünüyorum avşa adası bozcaada yada çanakkale tarafları daha karar vermedik.
anladım canım.ay gelsede haziran gitsek şöyle güzel bir tatil yapsak kocişlerimizle:roflol: bizimde daha başlmadı yıkama ütüleme olayımız.bn ve annem çalıştığmzdan dolayı bkaç hftasonra anneannem gelicek şehirdışından o yapıcak bu işleri sağolsun pek marifetlidir o olmasa napardık bilmiorum.öle işte:1rolleyes:
hakkaten ya haziran olsun da bir an evvel tadını çıkarsak şu yorgunlukların yerimseniben
haklısın canım çok gerildim ben artık... annemde çalışıyor benim ben zaten uzaktayım kendi başına uğraşıyo canım benim haftasonları:çok üzgünüm: napalım artık oldugu kadar
bizde kesin bir yer belirlemedik ama ben tekirdağlıyım avşa bozcaada çanakkale tarafları olabilir.. zaten 14 saat yol gelicem düğün için tekrar o akdar yol akdeniz için sonra tekrar kayseriye gitmek için. gözümde büyüyor yakın bir yer istiyorum
bizde kesin bir yer belirlemedik ama ben tekirdağlıyım avşa bozcaada çanakkale tarafları olabilir.. zaten 14 saat yol gelicem düğün için tekrar o akdar yol akdeniz için sonra tekrar kayseriye gitmek için. gözümde büyüyor yakın bir yer istiyorum
kıslar şöle biz gezerken baktım sizin topiğide ne güsel anlar yaşıosunuz.allah hayrlıısnı nasp etsn hepnz için inş bir yastıkta kocarsınız:)
bende 2 sene önce geçtim o yollardan çok güsel heycanlı zamanlardı:)bzde gelinlk ev düzme ütüleme temzlk vs vs arkama baktğmda iki sene olmş ağznınz tadı hiç bozulmasn inş ben şimdi 5 ayıma grdm hamileym darısı sizlern başınıza diim artık:)şimdi evnize alıcağnz eşyalar mobilyalar vs vs gelnlkti şudu budu aklınz bi ton karışık hayat ne tuhaf evlenrken gelnlkti balayıydı kıyafetlernzdi evlendkten sonra evnze gene bişiler almaya çabalıosunz.bizlerde şimdi kendmizi evmzi unuttuk bebeğimize eşya moblya bakıoruzz:):)koşturmaca btmiooo tatlı koşturmaca bunlar:)hayrlısı olsn hakknzda kib:CüvCüv:
kıslar şöle biz gezerken baktım sizin topiğide ne güsel anlar yaşıosunuz.allah hayrlıısnı nasp etsn hepnz için inş bir yastıkta kocarsınız:)
bende 2 sene önce geçtim o yollardan çok güsel heycanlı zamanlardı:)bzde gelinlk ev düzme ütüleme temzlk vs vs arkama baktğmda iki sene olmş ağznınz tadı hiç bozulmasn inş ben şimdi 5 ayıma grdm hamileym darısı sizlern başınıza diim artık:)şimdi evnize alıcağnz eşyalar mobilyalar vs vs gelnlkti şudu budu aklınz bi ton karışık hayat ne tuhaf evlenrken gelnlkti balayıydı kıyafetlernzdi evlendkten sonra evnze gene bişiler almaya çabalıosunz.bizlerde şimdi kendmizi evmzi unuttuk bebeğimize eşya moblya bakıoruzz:):)koşturmaca btmiooo tatlı koşturmaca bunlar:)hayrlısı olsn hakknzda kib:CüvCüv:
aman canım boşver olduğu yere kadar.annende çalışıyomuş yazık kadıncağıza yormasın kendini yapabildğini yapsın.ama eminim oda bunları severek yapıyordur hiç yorulmuyordur çünk übiricik kızı evleniyor.düşünsene bir anne için nekadar güzel birşey olmalı.mürvetini gördüğü bir kızı var beyaz gelinlikler içinde görebilceği.oyüzden sıkma canını.o bundan keyif alıyordur:1hug:
biz yetmiyomuyuz lülülülülülü
buarada senin nişanlın ne iş yapıyor canım.kayseridemi yaşıyor?yokda iş içinmi orda o da senin gibi?