2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

teşekkür ederim nazalpcim a.s. ahh hayırlısıyla giydiğimiz günüde bir görebilsek feci sıkılmaya başladım bu aralar sanırım asıl stres bundan sonra kafamçokkarıştı

kızlar dans müziğiniz ne olacak karar verdinizmi?? ilk giriş müziğiniz ne olacak?? hadi onlarıda paylaşalımgamyoncuiremsu

teşekkür ederim nazalpcim a.s. ahh hayırlısıyla giydiğimiz günüde bir görebilsek feci sıkılmaya başladım bu aralar sanırım asıl stres bundan sonra kafamçokkarıştı

al bendende o kadar valla... iyice gerilmeye başladım. iyiki şu internet var aradığımız herseyi buluyoruz. oyle gezmeye gerek kalmadan..

kızlar dans müziğiniz ne olacak karar verdinizmi?? ilk giriş müziğiniz ne olacak?? hadi onlarıda paylaşalımgamyoncuiremsu

canım bizim nikah olacağı için dans müziğimiz olmayacak , ama nişanda burcu güneş- biz aşkı melekler çaldık şarkısında dans etmiştik, belki fikir olabilir :içelim: aklıma geldikçe daha yazarım ben sana, peki türkçe yabancı özellikle istediğin bi tarz varmı:uhm:

aslı güngör ün ask herseye deger şarkısı cok hosuma gidiyor. o seceneklerimin arasında... farketmez yerli yabancı olması..

aslında cok boyle insanların diline dolanmış bir şarkıda olmasın istiyorum. mesela bizim şarkımız sezen aksunun hoşgeldin sarkısı ama dans ritmine uygun değil malesef

aşk herşeye değer de çok güzel olur ama bu aralar bayağı popüler , çok dillenmiş bi şarkı istemiosan bu şarkı aldı başına gidiyor bu aralar

bilmiyorum nostaljik şarkıları severmisin ama onlardanda güzel dans şarkıları çıkabilir aslında hihoyyyt

sinaycım kuaförü ayarladın mı
ayarladı isen kim, fiyat nedir söylermisin

bende şu sıralar her duyduğum şarkıya bununla mı girsek diye düşünüyorum. gülü susuz seni aşksız bırakmam olabilir. belki bu aylarda süper bi slow çıkar da onunla gireriz gülbenle funda yeni kaset çıkardı mesela iyice dinlemek lazım yerimseniben

bilmiyorum nostaljik şarkıları severmisin ama onlardanda güzel dans şarkıları çıkabilir aslında hihoyyyt

evet canım olabilir. bu ara işlerim ve kafam çok yoğun ona kafa yoramıyom:çok üzgünüm:

slm canımm.bn kulüpte takılıomda daldan dala atlıom bir girip bir çıkıom malüm işyeri halleri:roflol: burayada yazanı gördükçe giriom.ee neler yapıosun.nasıl gidio hazırlıkalrın.şaka maka yaklaştık yaa ne kaldıki şurda.bnmde derdim şimdi acaba nereye balayına gitsek.marmaris dioz ama bilmiorum yani nasıl biryer hiç gitmedik.siz nereyi düşünüosunuz?gtçekmisiniz balayına?fisfisfiskaydirigubbakcemile2

kızlar bnde yeni okudum en sonki konunuzu bizde nelly-dilemma düşünüoruz ama ilk dans müziğimz olark.çünkü ayrı bir yeri var bu şarkının bizim hayatmzda:1rolleyes:

valla yaklaştık ayrı bir heyecan var... annem garibim çeyizlerin içinde bogusuyor yıkıcam ütülicem diye ben tabi uzaktan iziliyom kaydirigubbakcemile3
marmaris çok güzel bir yer canım kesinlikle tavsiye ederim. özellikle içmeleri arastır derim.
ben tekirdağa yakın bir yerler düşünüyorum avşa adası bozcaada yada çanakkale tarafları daha karar vermedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…