• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

3 adres altalta veriyor ya en üsttekini kopyalacaksın

çok soru soruyorum biliyorum ama tekirdağda düğünün nerde olacak pastanı nereye yaptıracaksın kuaförün kim olacak fotolarını nerede cektireceksin. bende pasta saç ve foto işini tekirdağda yapıcamda henüz karar veremedim nerede olacaklarına...:tomato:

canım benim düğün şivada olucak..pastayı nısanlımın arkadasının calıştığı br yer war oraya yaptırıcaz..buda çorluda..Ayrıca benim kuaförüm ve fotoğrafçımda çorluda:)ama bır an once kuaforun ıcın yer ayır bence yoksa sonra sorun yaşayabilirsin canım

biliyorum canım ama uzaktayım işte herseyı annem babam ayarlamaya calısıyorlar ama işte ben olmadan olmuyor...neyse canım ben çıkıyorum gorusmek uzere

biliyorum canım ama uzaktayım işte herseyı annem babam ayarlamaya calısıyorlar ama işte ben olmadan olmuyor...neyse canım ben çıkıyorum gorusmek uzere

Sende haklısın canım uzakta olmak çok zor..Daha önceden gittiğn bir yer varsa oraya ggit bence..Çorluda bir yere gitmek istersende sana önerebilirim kuaför..

budur1.jpg
[/URL][/IMG]

budur2.jpg
[/URL][/IMG]
günaydın kızlar
işte diktirdiğim gelinlik modeli bu
buda diğer resimle aynı aslında sadece görüntüler farklı
inciden askı yapılacak birde, 2 tane de inci askı kol üzerine düşmüş gibi olucak :CüvCüv:

budur2.jpg
[/URL][/IMG]
günaydın kızlar
işte diktirdiğim gelinlik modeli bu
buda diğer resimle aynı aslında sadece görüntüler farklı
inciden askı yapılacak birde, 2 tane de inci askı kol üzerine düşmüş gibi olucak :CüvCüv:

Günaydın canım..Gelinliğin çok güzelmiş..Bayıldım modeline..Çok şık duruyor..

ben dıktırmey guvenemedım kızlar... begendıgın modledekı gıbı olmuyo dedıler... dogrumu sızce.. iktirnler memnun mu??

selam şekerler. nasılsınız bakalım ben bikaç gündür rahat giremiyodum nete. oo gelinlikle konulmuş mükemmel yaa ikisi de mükemmel. bende 3 hafta sonra falan alıcam inşallah koyarım resmini. ne güzel yaa gelinlik kadar güzel bişey var mı çok duygulandım :asigim:

biz geçen sene bir arkadaşım için diktirrmiştik..Aynısı yapıyorlar canım..Ama farklı gibi gözükmesinin sebebi kumaşın farklı olmasından kaynaklanıyor..Çünkü birebir aynı kumaşı bılmak aynı işlemeyi yaptırtmak zor oluyor..

ben dıktırmey guvenemedım kızlar... begendıgın modledekı gıbı olmuyo dedıler... dogrumu sızce.. iktirnler memnun mu??
benim tanıdığım biçok kişi diktiriyor canım ben hazır alıcam gerçi de zaten devamlı provaya gidilecek beğenmediğin yerleri değiştirtirsin sorun olmaz kanımca.

eğer ki moda evinin terzisi bu konuda tecrübeliyse problem yaşanmıyor, zaten her şeyi provada kendi isteğin doğrultusunda düzelttirebiliyorsun.. önemli olan terzinin dikiş kalitesi, o yüzden tavsiye üzerine gitmekte yarar var bana kalırsa

arkadaslar, benim de dugunum 21 haziranda kaydirigubbakcemile2

ya ben bir cok seyi halletim ama fotografci bulamadim hala :((

kir dugunu olacak, profesyonel bi fotocunun elinden dugun yerimizde cekimlerimiz yapilsin istiyorum...

ama cok para istiyolar insafsizlar yaffff :kızgın:

warmi hic bu sekilde dis cekim yaptiracak arkadasimiz?

allah hepimizin yardimcisi olsun....

Son düzenleme:
Back