2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

aynen aynen canım kız benim eşimde sırf beni geçmek için ekti sildi ekti sildi şimdide ablamı geçmeye çalışıyo beni geçti yaa onuda geçcem diyo sıyırdı iyice aklinialirimsmile:roflol:

merhaba kızlar ben dün sadece ortalığın yatışması gerektiğini söyledim ve yanlış anlamalar olduğunu.Bu topiğin açıldığından da haberim yok.Kimseyle herhangi bir sürtüşmem yok.Ordaki arkadaşlarla da burdaki arkadaşlarla da atışmak istemiyorum.O yüzden burayı da okuycam yazarımda orayıda okuycam yazarımda.Topiğinz hayırlı olsun

canım hem orası hem burası olma ya orası ya burası tercih senin kimse atış demiyor zaten canım ama sende olsan istemezsin anlayışlı karşıla lütfen bende burdakiler sadece buraya yazsın ha oraya yazmak isteyende oraya yazsın tercih meselesi :hulya:

ya ama neden böyle bir tercih yapmak zorunda olalım.sonuçta burdaki arkadaşlarla da sohbetimiz var biliyorsun.Neden böyle olsunki.Ben burdaki arkadaşlarla da ordakilerle de görüşmek istiyorum.Neyse yine görüşürüz.
Sen ve saadet kızgın olabilirsiniz ya diğer arkadaşlar onlarda mı burda da yazmamızı istemiyorlar.

ya kafayı yiycem bu kan damlasını vremiyorum yaa
denemedigim kalmadı aldıktan sonra kusuyor
kanı iyi olsun derken cocuk kusmaktan zayıflıycakkafamçokkarıştı

ya kafayı yiycem bu kan damlasını vremiyorum yaa
denemedigim kalmadı aldıktan sonra kusuyor
kanı iyi olsun derken cocuk kusmaktan zayıflıycakkafamçokkarıştı
hangisini veriyosunki ben nisaya ferro sanol kullanıyorum tadi ve kokusu kötü olduğu içinde meyve suyuyla veriyorum hiç kusmadı allaha şükür

ben geldimmm saçlarımı boyattım bi foto çekip facee eklicem bakın bakiim yakışm ışmı kocam çok beğendii buarada:lepi:
özlem okuyup kaçma özledik seniiiiii

şu misafirlerde bi katılımda bulunsalar neden saklanıyolar bilmemkaydirigubbakcemile3

ben geldim biraz takılıp çıkıcam..oğlumun karnını doyuracagım..farmville de 39. leveldeyim ben..hepinizi geçmişim zemuszemus

ben de aynı fikirdeyim....neden tercih yapmak zorundayız?....iki tarafta da sevdiğimiz arkadaşlar var...ayrıca ben neler yaşandığını bile tam anlayamadım....silinmiş yazılanlar...bikaç arkadaşa sordum...onlardan dinlediğimde farklı farklı...sonuçta birkaç kişi kavga ettiyse onlar arasındadır beni ilgilendirmez....ama yine de diğer tarafı takip edenler gelmesin diyorsa çoğunluk gelmem tabi...lütfen cvp yazın....gelecekmiyiz gelmeyecek miyiz anlayalım.....

ben geldim biraz takılıp çıkıcam..oğlumun karnını doyuracagım..farmville de 39. leveldeyim ben..hepinizi geçmişim zemuszemus
naniknanikhavanı yesinler senin bende 32 im ne olmuş yani :dilcikar: inş kusmaz canım nisada ateşlendi bi 37 9 a çıktı dişlermi zorluyo böle gecede durmadı ağladı ondanmı acaba yaaa:1shok:

naniknanikhavanı yesinler senin bende 32 im ne olmuş yani :dilcikar: inş kusmaz canım nisada ateşlendi bi 37 9 a çıktı dişlermi zorluyo böle gecede durmadı ağladı ondanmı acaba yaaa:1shok:

hehe atacam tabi delikafaduldençiftçilikte üstüme yok..
dişler geliyo olabilir canım..dr a persembe gittim ben 2 gün oluyor yani ..dişlere daha zaman varmış bizimkinin..alt tarafta hiç kızarıklık şişlik yok ama üst taraf şişti.ilk üstten mi gelecek bizimki acaba..her seyimiz ters oldugu gibi bu da ters olabilir..bizimki yüzükoyun değilde popo üstü sürünüyor da ..kaydirigubbakcemile3

biraz gec oldu ama bende geldııım yenı topiğimiz hayırlı olsun.kızlar netım yok uzun zamandır ondan gelemıyorum yanlıs anlamayın ok?bebişleriniz ve sizler iyisinizdir insallah.

bizimkinin altı çok kabarmış üstüde kabarmış ama altı kadar değil olur valla benim oğluşum farklı aman öle alışmasın canım sonra yürümesi zor olur eltimin bebeğinden biliyorum 1 buçuk yaşındayken yürüdü allahım vermesin kimseye inş bizim bebişelr tam zamanında yürür
biraz gec oldu ama bende geldııım yenı topiğimiz hayırlı olsun.kızlar netım yok uzun zamandır ondan gelemıyorum yanlıs anlamayın ok?bebişleriniz ve sizler iyisinizdir insallah.
hoşgeldin canım iyiyiz tatlım sende özletme kendini arada uğra gene öpüyoruz sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

naber şekerlerrr...
bugün kızımı babamıza bıraktım.2saatlıgıne dışarı çıktım.kızıma ciciler aldım.markete falan ugradım.bu kadarı bile iyi geldi bana..
insan yüzü gördüm yaa... evde dura dura yabanı olcam yakında.iiki sizler varsınızolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…