2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

aaaa kızlar yeni yopik açılmış şimdi gördüm bende burdayım artık........zemuszemus
bizde hastaneden geldin Zeynep durunun aşısı vardı çok şükür 1 yaşına kadar aşı kalmadı.biraz az kilo almışız eee dilek olay 4 diş birden çıktı toplam 6 dişimiz oldu doktorumuz çok iyi bile almış dedş....bide biliyosunuz kum döküyodu zeynep duru bugün gene bi idrar tahlili istedi gidişat için bileniniz varmı bilmem ama kız bebeklerde idrar tahlili çok zor neyse saatlerce bekleyişin sonunda idrarı verdik ama hastaneden çıkalı 1 saat olmuşken aradılar idrar yetersiz gelmiş tekrar vermemiz gerekiyomuş düşünün bizdeki psikolojiyi zavallı kızım onun için daha zor...

aynen azrucum insan evde dura dura dengesizleşiyo gerçekten ruh hali değişiyo bendee yarın evden çıkmayı düşünüyırum ama eşim yan çizebilir nisayı ya kaynanama ya eltime bırakıp gitmeyi düşünüyorum en azından bi hava alayım yaa çok bunaldım evde kız 1 saat gezsem gene yetecek bana bakalım sende iyiki varsın canım benim canım arkadaşıma.s.
hoşgeldin tatlıım evet aşılar bitti artık 5 ay rahatız çok zor geçiyodu nisanın aşı olduğu günler ateşleniyodu oohh maşallah kız durdu durdu 4 diş birden patlattı inş diğerleride patır patır gelir maşallah kuzucuğa geçmiş olsun canım inş düzelir idrar tahlilinizde güzel çıkar tabi zor olur bebek önüde bişi varken kasar kendini yapamaz inş daha istemezler bu son olur tatlım yaa üzüldüm inş iyileşir fındıkopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim.keremim 29 haz. dogumlu.büyük oglumda 5 yaşında.kabul ederseniz bende sizlerleyim

slm herkese..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..ne zamandır uğrayamadım benim tontiş rahatsız..zor günler geçiriyoruz..
geçmiş olsun nurcum
kyamam tıntişine hoşgeldin buarada iiki geldin zemuszemus

sonunda buda oldu kaynanam faceye üye olmuş benide ark olarak eklemiş yakında burayada glirse hiç şaşırmam-tatlicadiarzu-
gelsin kız muhabbet ederizz
38yaşında cnm valla ben napsam oda yapıo önce msn sonra face sonrada kkya gelir artıkdelikafadulden
maşallah ne kadar gençmiş tütütütüüü

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar bende burdayımmm yaşasınn:enbuyukkk:
pınarım hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan
ben geldimmm saçlarımı boyattım bi foto çekip facee eklicem bakın bakiim yakışm ışmı kocam çok beğendii buarada:lepi:
özlem okuyup kaçma özledik seniiiiii
oh ne gzl güle güle kullan canım
biraz gec oldu ama bende geldııım yenı topiğimiz hayırlı olsun.kızlar netım yok uzun zamandır ondan gelemıyorum yanlıs anlamayın ok?bebişleriniz ve sizler iyisinizdir insallah.
hoşgeldin fıstık özlettn kendiniii
iiz çok şükür canımmm :lepi:

güle güle gysn asya bebek canım
hoşgeldin canım inşallah bşyciği yoktur
merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim.keremim 29 haz. dogumlu.büyük oglumda 5 yaşında.kabul ederseniz bende sizlerleyim

ne demek canım buyur katıl aramızaa hoşgeldin allah bağışlasın kuzucuklarını

slm kızlarr anca gelebildimmm
fırsatt bulamadımmm
bi türlüü dedemiz olunca :)
ama kaçırmışım gzl sohbetinizi olsun bende okudum
artıkk

ay bilmemmi yaa..idrar tahlilinden biz neler çektik.drumuz her ay istiyordu.her seferinde bi hafta ugraşıyorduk.hastanede bekleyince yapmıyodu cadı.eve geliyoruz yapmış.ee onu hastaneye yarım saatte nasıl yetiştircen.neler çektik ya.en son geçen hafta bi daha vermiştik.allaha şükür temiz çıktı.bundan sonra gerekli olmadıkca istemicekmiş.inşllh sizde kolayca verirsiniz önemli olan temiz çıkması canımm:Saruboceq:

ya kızlar bişe sorcam kelalaka olcak ama kek yabtmda üstünü portakal suyuyla ıslatmayı düşünüorm.kek suyu çekermi acaba yoksa üsttemi kalır

slm kızlar poyraz hiç durmuyo ya demin mama yedirim ama hepsini kustu off yaa napcamı şaşırdım valla ne yiyo ne içiyo nede uyuyo mızmız susmuyomafoldumben

bende burdayım ama aslında yogumm çünkü kaynanamdayım kız kardeşi geldi onu görmeye gittim daireler karşı karşıya ya gidiyom arada buraya geliyom nisa orda mama yapmak için geldim bi bakim dedim gene gitcem

kız kaçakk bugünden beri seni bekliyorum burda nerdesin sen yaa öpüyorum seni ve iremi gittinmi arada gel bak tatlımm opuyorumnanaktan

slm kızlar poyraz hiç durmuyo ya demin mama yedirim ama hepsini kustu off yaa napcamı şaşırdım valla ne yiyo ne içiyo nede uyuyo mızmız susmuyomafoldumben
diştendir canım artık dişi çıkana kadar böle yapacak başka çaresi yok inş düzelir

Canlarım bazı sözlerin sonu banada dokunduğu için ve herşeyden önemlisi bu sözleri kime söylenirse söylensin tasvip etmediğim için bazı arkadaşlarıma kırgın ve kızgınım bu nedenle diğer topikteyim. Çünkü bildiğiniz gibi bende yaşlı annelerdenim. Ama lütfen cevap yazmayın olur mu? Tartışmayı uzatmak ya da hatırlatmak için değil sadece vefa borcundan dolayı neden burada olmadığımı açıklamak için yazdım açıklamamı.
Facede görüşürüz bundan sonra kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa gene kiloya taktılar çok zayıfmış nisa iştah açıcı şurup verelim diyolar iştahı yok ya 1 kase mama yiyo arada çorba yiyo meyve suyu içiyo su içiyo emiyo çocuk daha nasıl yicek bilemiyorum ben diyorum bünyesi böle almaz bu yok tombalak olucak çocuk sanki sağlığı yerinde olsun zayıf olsun bu tombalak sevdası nedir anlamadım benim kızım çıtı pıtı bi hanım olucak yaa pazartesi dr a götürücez eşime diyorum işten izin al götürelim alamam diyo gelde sinirlenme sanki keyfi istiyorum yaa çok sinirlerimi bozdularklava:

arkadaşlar merhaba diğer topikte neler oldu bilmiyorum ama ben burdan devam edicem .çünkü burdakilerle hamileykende beraberdik mazimiz var yani gerçi ben çok yazamıorum ama genede burdakileri çooooooooook seviyorum.

canım boşver milletin dediğini bebeğinin sağlığı yerindeyse fazla kiloyu napcan kasaba et borcunmu var derler bizde:roflol:

arkadaşlar merhaba diğer topikte neler oldu bilmiyorum ama ben burdan devam edicem .çünkü burdakilerle hamileykende beraberdik mazimiz var yani gerçi ben çok yazamıorum ama genede burdakileri çooooooooook seviyorum.

hg canımkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...

bebişin sağlıklı olsunda kg boşver bencede her bayan aynımı ki bebekler aynı olsun kalıbı mı var bunun .kızım 3 250 doğmuştu banada ta ozaman senin gibi bayandan bu mu doğdu demişlerdi ama dr ideal bebek dedmişti .sen genede dr a götür bakalımdr ne diycek sonuçta sağlık önemli g değil cahil cahil milletin konuştuğunu takma canım:ecrin_bebek:

ya dün girmedim hiç neler olmuş biraz merak ettim özelden biri biraz anlatsın saygısızlık yapan mı olmuş neyse tadımız kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…