iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...
ortayamı yazıyosun çok komiksinkaydirigubbakcemile3 çünkü benim yazdıklarımı alıntı yapıp yapıp bana sölüyosun bu nasıl ortaya konuşmaksa artık ee bilmediğin şeyler hakkında birinin sana öğretmesi lazım ben zaten bebeğimle ilgileniyorum bunu sana sorucak değilim bi kaç kişiden bişiler dinliyip ön yargılı davranma tek tarafı dinle sonra gel burda bana çemkir yok öle yağma kimse sana bu hakkı vermiyo kafana göre gelipte bana laf sokuşturamazsın haddini bil!!!!!!!!!!!
sen ne karışıyon yaa senindemi canın tartışmak istiyo anlamadım her yerde lap ortaya atılıysun sanki sana bişi diyen mi var herkes haddini bilecek sende haddini bil durduk yeremi yazıyorum onca şeyi bende meraklısı değilim kimseyle tartışmak istemem ama zorla tartış diyolar ben ne yapim şimdikaydirigubbakcemile3
üzülme canım herkesin yüzü çıktı ortaya bunun için sevinmelisin bile kim arkadaşmış öğrenmiş olduk bi tartışmada herkesin yüzü orataya çıktı çok güzel oldu bundan sonra adamına göre muamele:lepi:
canım çok güzel demişsin hiç konun içinde olmayanlar bu konun içine giriyolar kimin aklıyla giriyolar onuda bilmiyorum biz daha tartışma olmasın kimsenin huzuru bozulmaması için ayrıdık topikleri çünkü aynı topikte olursak konu dahada uzardı ama biz böle yaptıkça inadına bişeyden haberi olmayanlar gelip burda bizi suçluyolar ne hakla en iyisini yapmışsın canım bu gidişle zaten kimseyle arkadaşlık edemicem sanırım bi kaç kişi hariç çünkü yalan insanlara canım cicim diyip arkasından konuşamam yapım değil teşekkür ediyorum canım iyi dilkerlerin içinopuyorumnanaktan
evet canım aynen katılıyorum sana :lepi:ama bazen bunu unutanlar var
Hülya mesajında süpermiş...aşağıdaki mesajı atıp birde burda savunma yapıosun...
''bak kızım aklını başına al almim aklını sen kimsinki yaa bize laf uzatıyosun dün geldin bugün g.tün kalktı kimsin sen sen yokken biz vardık haddini bil güya yalaklık yaparak birilerinin yanında yer almaya çalışıyon ve batıyosun sizdende bi b.k olmaz kendin çapınızda eğlenin senin annen sana azcıkda insalığı öğretseymiş ama malesef o yok bizim zaten muhattabımız olamazsın sen kimsinki tükürdüğüm tü
tükürdüğüm tükürüğüm bile senden değerli buda sana son cevabım''
Hülya mesajında süpermiş...aşağıdaki mesajı atıp birde burda savunma yapıosun...
''bak kızım aklını başına al almim aklını sen kimsinki yaa bize laf uzatıyosun dün geldin bugün g.tün kalktı kimsin sen sen yokken biz vardık haddini bil güya yalaklık yaparak birilerinin yanında yer almaya çalışıyon ve batıyosun sizdende bi b.k olmaz kendin çapınızda eğlenin senin annen sana azcıkda insalığı öğretseymiş ama malesef o yok bizim zaten muhattabımız olamazsın sen kimsinki tükürdüğüm tü
tükürdüğüm tükürüğüm bile senden değerli buda sana son cevabım''
evet canım o kadar damarıma basılmışki bu lafları sölemişim burda çok insanla tartıştım ama hiç bu kadar ileriye giden olmadı sinirlerim bozulmadı bizede aptallar denildi salaklar denildi onları gören yok ben bunu özelden yazdım o kişiye oda herkese göndermiş amacı ne ben ona yazdığım şeyleri ona buna kopyalayarak kendinimi aklamaya çalışıyo bize kadın değilsiniz ben öle kadınlara kadın demem kadınlığı ondanmı öğrenecem aklı bi karış havada 18 yaşında koca peşine düştünüz saadete irem gibi olmak istemem aklı bi karış havada annesi var bunu ima etti ben daha ne diyeyim bu kadar hakarete karşılık o sinirle sölenmiş sözlerdi gene az sölemişim dahada kötü şeyler çıkabilirdi ağzımdan hayır kim oluyoki kadınlığımıza anneliğimize yaşımıza laf ediyo ama unutmasın onunda kızı var hiçbi zaman kınamıcaksın başına gelir onu yaşamadanda ölemezsin onların yazdıkları çok hafif şeylermi apttalr demekte benim sölediğim o mesaj kadar yokmu allah aşkına bi mesaja bağlı kalarak yargılamayın tamam sölenmemesi gereken sözlerdi ama dayanamadım gerçekten patladım artık yutamadımne olmuşş burdaa yaa yine bende hülyacım söylemeden edemicem mesajına çok şaşırdım ama çok sinirlenip yazdın sanırım az çok tanıyosam sen bu sözleri sarfedicek biri deillsinn
ya yanlış anlaşıldı ben onu pınara yazmadımki ben onu diğer tarafa özel mesaj atmıştım ama onu kopyalayıp pınara göndermişler oda buraya yapıştırmış aslında pınara yakışmadı o diğer tarafla aramızda olan bişeydi onun burda deşifre etmesi doğrumu ben onu pınara yazmadım yanlış anlaşılmasıninanmıyorum hülyacım sevdiğim biri olarak şaşırdım bunu yazdığını görünce pınar bunu hak etmedi bence..
haziran annelerine yakışmadı artık bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum kk den soğuttunuz..
iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...
ne zaman atacam dedim be atma sende şimdi işte okumuşsun ama anlamamışsın ben dedimki bizimle olanlar bizim yanımızda kalsın dedim yani gerçeketn arkadaşımızsa bizimde yanımızda olur anlamında söledim ama anlamamışsın ben kimseyi zorlayamam yok diğer topiğe yazma yok bu topiğe yaz diye herkesin kendi bilice iş özelde hesaplaşılmmı ayy allahım ben dedimki onu bunu kopyalıp bana ahkamn kesme bi derdin varsa özelde paylaş ne kadar çarpıtmışsın olayı bravoo sana nasıl anlamak istemişsen öle anlamışsın valla burda tatrtışma uzamasın diye özele gel bi derdin varsa ordan paylaş demek istedim ama hiç bi dediğimi anlamamışsın :1no2:Arkadaşlar ben dün gece yukarıdaki mesajı her iki topiğede yazdım ...
ve herkez beni destekledi bizimde iki topiktede sevdiğimiz arkadaşlarımız var bizde pınar gibi iki topiğede yazıcaz diye ama malesef Hülya bir başladı konuşmaya yok beni atacakmış yok özelde hesaplaşacakmışız...kurtlar vadisi oldu birden nedense....İlkeye topikte yayınladığım mesajı atmış,banada 3 tane mesaj attı...dilin kemiği yok ama haddini bilmek zorunda herkez.... kk paylaşım portalıdır ve canı isteyen herkez canının istediği heryere yazar... hepinize iii pazarlar....
evet canım o kadar damarıma basılmışki bu lafları sölemişim burda çok insanla tartıştım ama hiç bu kadar ileriye giden olmadı sinirlerim bozulmadı bizede aptallar denildi salaklar denildi onları gören yok ben bunu özelden yazdım o kişiye oda herkese göndermiş amacı ne ben ona yazdığım şeyleri ona buna kopyalayarak kendinimi aklamaya çalışıyo bize kadın değilsiniz ben öle kadınlara kadın demem kadınlığı ondanmı öğrenecem aklı bi karış havada 18 yaşında koca peşine düştünüz saadete irem gibi olmak istemem aklı bi karış havada annesi var bunu ima etti ben daha ne diyeyim bu kadar hakarete karşılık o sinirle sölenmiş sözlerdi gene az sölemişim dahada kötü şeyler çıkabilirdi ağzımdan hayır kim oluyoki kadınlığımıza anneliğimize yaşımıza laf ediyo ama unutmasın onunda kızı var hiçbi zaman kınamıcaksın başına gelir onu yaşamadanda ölemezsin onların yazdıkları çok hafif şeylermi apttalr demekte benim sölediğim o mesaj kadar yokmu allah aşkına bi mesaja bağlı kalarak yargılamayın tamam sölenmemesi gereken sözlerdi ama dayanamadım gerçekten patladım artık yutamadım
ima etmeyi bırak resmen söylediii zaten hülyacım bilen bilir o zman orayı okuyan
nedense bunları kimse okumadı sanırımm
boşver artık bşyleri ispat etmeye gerek yokk
gerçekten soğuttu bi kaç kişiii
tadı kalmadı sağolsunlarrr
herkese ii paylaşaımlar/B]
evet canım sölicem aman öle insanların yanında bulunur çoğu insan çünkü öle insanlar iyi oynar biz oyanamadığımız için böle oldu canım kimseyede yağcılık çekemem valla neysem oyum diyorum 3 kişi yüzünden ne hale geldi kaç senedir beraberiz bizi tanıyamadılarsa ben bişi demiyorum sölicem kapansın topik artık bitti benim için herkeside öğrenmiş oldumbu arada kızımın adı İremi de almasın ağzına
saygısız insan tekrar okudum sinirim bozulduu
kim ki benim anneliğime laf edecekk
işte bu terbiyesizliği kimse görmedi ya asıl beni üzen o.
hülya canım yönetime söyle kilitlesin topiği istersenn...
bu konu böyle uzar gider çünküüü...