2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

38yaşında cnm valla ben napsam oda yapıo önce msn sonra face sonrada kkya gelir artıkdelikafadulden

amanıın ne kadar gençmiş semra kayınvalidenn.. şaşırdım valla:)
bide benim anneme genç anneanne diyolar, daha gençleri varmış maşallaahh..

benim annemde face'de:) tarlasıda var. herşeyi yapıyo valla:)

amanıın ne kadar gençmiş semra kayınvalidenn.. şaşırdım valla:)
bide benim anneme genç anneanne diyolar, daha gençleri varmış maşallaahh..

benim annemde face'de:) tarlasıda var. herşeyi yapıyo valla:)
ooohh herkes o tarla oynunu oynuyo zaten kız bağımlılık yapıyo valla ben daha başından ayrılamıyorum acaba bitkilerim ölürmü hayvanlarım ne alemde diye bakıyorum bu ara boşladım yarışmadan dolayı ama gene başlıcam sen kaç lvlsin canımbilmiyorumkismile

evt aylincim genç ve ben napsam ertesi gün oda yapıo bak faceyede geldi sıra burdananiknanik

kızlar sagolun insallah düzelir bir an önce..ağlamaktan gözlerim balon oldu..çok zor bebişlerin hastalığı..bizimkisi üşütme enfeksiyon falan hiçbiri değil..dr da anlayamadı neden kustugunu..öksürükateş ishal falan da yok sadece ne versem öğürüp çıkarıyor..dr zorlama dedi..ama ben zorlamazsam o hiçbirsey yemeyecek çok perişanım..:KK43:((

dünürümm oylarımız feda olsun sana :))

semracım masallah kaynanana..internet kurdu olmuş :)

dünürüm senin dünür şarkıcı olucak kızımı genede alırsınız demi şarkıcı kızı diye hor görmessiniz herhalde :roflol:

kızlar sagolun insallah düzelir bir an önce..ağlamaktan gözlerim balon oldu..çok zor bebişlerin hastalığı..bizimkisi üşütme enfeksiyon falan hiçbiri değil..dr da anlayamadı neden kustugunu..öksürükateş ishal falan da yok sadece ne versem öğürüp çıkarıyor..dr zorlama dedi..ama ben zorlamazsam o hiçbirsey yemeyecek çok perişanım..:KK43:((

dünürümm oylarımız feda olsun sana :))

semracım masallah kaynanana..internet kurdu olmuş :)
ahh benim hakikatli dünürüm saol canım seni emiyomu canım emiyosa genede bişi gider karnına çok aç kalınca mecbur yiyolar gerçekten istedği zaman yap gerçekten çok zor inş iyileşir oğluşum yaaa.s.

evet semra biraz taklitçi oluyo bu kaynanacıklaar napalım:)
hüliş yollarım oyumu sana canım beniim ne demek. tarlada 33. leveldayım. kociş geçti beni acilen bişeyler yapmam lazım:))

nur sen metanetli ol canım, bebişlerin günleri günlerini tutmuyo..
inşalllah düzeliir hemen..

emirde 2-3 gündür nezleydi. bugün geçti gibi çok şükür. insanın içi acıyo bişey yapamayınca.

evet semra biraz taklitçi oluyo bu kaynanacıklaar napalım:)
hüliş yollarım oyumu sana canım beniim ne demek. tarlada 33. leveldayım. kociş geçti beni acilen bişeyler yapmam lazım:))

nur sen metanetli ol canım, bebişlerin günleri günlerini tutmuyo..
inşalllah düzeliir hemen..

emirde 2-3 gündür nezleydi. bugün geçti gibi çok şükür. insanın içi acıyo bişey yapamayınca.
ayy benim eşimde beni geçti ben 32 lvl im canım ev felan alınca lvl atlıyosun aklında bulunsun benim eşimde ilk önce tarlayı yaptı sonra sildi tekrar yaptı öle baya lvl atladı ama paracıklarda gitti şimdi oda 35 lvl benden sonra başladı beni geçti bizimde aramıda cayip rekabet varda çaktırmıyoruz:roflol::roflol:

benim kocişde seni geçicem diyo ben32 kociş31 ama geçer tarlayı bütüttü sırf ekiyo beni geçmek için ben ondan sonra başlamıştımda biraz kıskandımı neşakkıdı

bide çaktırmadan hırs yapıyolar, bu erkekler çok komik ya.
tarlasını kocaman yaptı sırf ekip biçiyo beni geçmek içinmiş meğerse.
semra bizim tarlalar çok benziyo birbirine. komşuyuz ya, ordan gördüm.

X