hülay kıssss
tapuyumu aldın bi resmini koyda bakalımmmm
yüzde kaçı senin kk nın haberimiz yokkkkkkk
kaydirigubbakcemile3naniknaniksırnaşık şey
benim konularıma benle küs olanlar bişi yazmasın görmek istemiyorum lütfen madem böle bişi istiyosunuz kendinize konu açın oraya ekleyin benle işi olmayanın benim konumlada işi olmasınlmaz:
çok komiksin:roflol:halen aynen devam ediyosun kim nereye yazmak isterse yazar buna karışamazsın
ayyy akşam akşam iyi oldu walla.güldümm:roflol::roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hülay kıssss
tapuyumu aldın bi resmini koyda bakalımmmm
yüzde kaçı senin kk nın haberimiz yokkkkkkk
kaydirigubbakcemile3naniknaniksırnaşık şey
:smiley-cool::smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet tapusunu aldım sizin gibiler gitsin kendilerine topik açsın benim topiğimde işi olmasın sadece benim gerçekten arkadaşlarım olsa yeter o gülenlere bende gülüyorum bu topiği ben açtım sahibi benim konuşmadığım kişileri görmek istemiyorum o kadar hatta konumun adınıda değiştiricem ayşe senle muhattp olan sen yerini zaten bulmuşsun asıl ben sana gülüyorum unutma son gülende iyi güler ben sizle hiçbi yerde muhattap olmak istemiyorum hala ne yüzle benim açtığım konuya resim vs. ekleyebiliyosunuz ne genişsiniz yaa şaşıyorum size valla ben sizin olduğunuz yerde yokum sizde benim bulunduğum yerde olmayın görmek istemiyorum yaa benim açtığım topiktemi sergiliceksiniz bebeklerinizi kendinize iki yüzlüler topiği açın orda bol bol gülersiniz birbirnize buda size son sözüm anlamazsınız ama genede bi ümit işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:tomato::tomato:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance:hihoyyyt
sen ne biliyosunda konuşuyosun evet o kadar insan iki yüzlü o yüzden biz 2 kişi kaldık dünyada zaten doğru insan bulmak çok zordur o yüzden üzüm üzüme baka baka kararırlaelaelaelaelaekim acaba arkadaşın artık 2 kişi yüklersiniz resimkaydirigubbakcemile3
bu kadar insan haksız siz haklısınız değil mişakkıdı
biliyorum çünkü yazılan msj ları başından beri okudum gördüm.sen ne biliyosunda konuşuyosun evet o kadar insan iki yüzlü o yüzden biz 2 kişi kaldık dünyada zaten doğru insan bulmak çok zordur o yüzden üzüm üzüme baka baka kararırlaelaelaelaelae
biliyorum çünkü yazılan msj ları başından beri okudum gördüm.
ayrıca kimse iki yüzlü değil herhes eğriyi doğruyu ayırt edebiliyor haklıyı haksızı görüyor...
zemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk:ne sanıosun kendini ya alt tarafı bı konu acmıssın sankı parayla acılan bızım yaoamıycagımız bısey bunun bıle muhabbetını yapıosun. senle muhabbette olan yokkı , senle konusan yokkı.ınsanlar resım yukluyor yorum yapıor hemen noluyor sana fırlıosun ?
madem alt tarafı bi konu ne işiniz var sen ne sanıyosun ha pardon patron karısı demi afedersinolan yokda ne atlıyonuz o zaman bunu kime yazdın başkasınamı benim konuşmadığım insalar benim açtığım konuya yorum yapmasın resim yüklemesin yaa anlama kıtlığımı var sizde yaa madem yapabiliyosunu açın topik yükleyin ne tartışmaya giriyosunuz siz sadece bu dildenmi anlarsınız yaa:roflol::roflol:ne sanıosun kendini ya alt tarafı bı konu acmıssın sankı parayla acılan bızım yaoamıycagımız bısey bunun bıle muhabbetını yapıosun. senle muhabbette olan yokkı , senle konusan yokkı.ınsanlar resım yukluyor yorum yapıor hemen noluyor sana fırlıosun ?
oyy maşalla canım ne tatlı öle kuzucuk:1hug:[/URL][/IMG]
cinnn kızım benimmm....
Kokoş olcak tabiii ... cak cak cak olupta boş konuşacağına süslenmeye ayırıo zamanını annesiii vereliniortak
kokoşum benimmmm