2009 haziran bebeklerinin resimleri

oyhhhhhh ya gözüm gönlüm acıldı su topikte az önce olanlardan sonra yağmurr
nobody not even the rain has such small hands e. e cummings

grnt044zt.jpg

grnt049t.jpg

grnt049t.jpg

grnt048n.jpg

bugün çektiğim bornozlu paşakaydirigubbakcemile3

Cin olsunda cin olup adam çarpmaya çalışan sahte cinlerden olmasınnn kuzucuğummm vereliniortak

Kokoş olcak tabiii ... cak cak cak olupta boş konuşacağına süslenmeye ayırıo zamanını annesiii vereliniortak

filizcim maşallah oğluşuna
ay ay yağmur hanıma da maşallah öpüyorummmmmm

saolun teyzsoşlarıı.öptükkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Nazım bilen var bilmeyen var gavurca konuşma atarlar seni topikten delikafadulden

filizcim maşallah oğluşuna
ay ay yağmur hanıma da maşallah öpüyorummmmmm

Ays öptüm canımmmmm seni ve ceyliniii :1hug:

poyraza da maşallah bornozlu pozlar çok şekerrrr

pınarcımmmmm bende seni batuşumu öpüyorummmmmmmmmmm

maşallah semracım oğluşuna çook tatlı banyodan sonra dahada tatlı oluyolar yerlerde sürünüyo bide bornozuyla kız firikik vercekkaydirigubbakcemile3 dikkat et çok tatlı ama yaa maşallah tostiğe

poyraza da maşallah bornozlu pozlar çok şekerrrr

pınarcımmmmm bende seni batuşumu öpüyorummmmmmmmmmm

maşallah poyraza ve diğer bebişlere :nazar: :nazar:

tşklr teyzeleri:emir_bebek:

kızım bız kız anasıyız ne koyuyosun bu küçük adamın böyle erotık pozlarınıburayakaydirigubbakcemile3 maşallah bütün kuzulara...

birazda erkek bebiş görün dedimhihoyyyt

maşallah semracım oğluşuna çook tatlı banyodan sonra dahada tatlı oluyolar yerlerde sürünüyo bide bornozuyla kız firikik vercekkaydirigubbakcemile3 dikkat et çok tatlı ama yaa maşallah tostiğe
saol tatlım merak etme frikiği ben kapatıom o açıyo ama sonunda kapatabildimkaydirigubbakcemile3

O paşanın bacaklarını falan ısırırım, :nazar: maşallah ona.

tşk ederiz canımopuyorumnanaktan

maşallah yakışıklı poyraz a :nazar: yirim o bacakları seksi yatışııııı
kızlar nereye gitti anne der gibi

ilkecim ben cin yağmurumu yirimmmm kıs gözüne gözüne flaş mı patlatıyonuz bu tatlışın yoksa seni görüncemi böle açılıyo gözler sevinçten maşallah onaaa:nazar:

inan a da maşallah o da haziranın yakışıklılarından :nazar:

maaşallah tüm bebişlere, hepsi çok tatlı çok şeker, ve çok masumlar lütfen kızlar daha dünyanın hiç bi kötülüğünden habersiz bu bebişlerimiz için tatsızlıkları yansıtmayalım topiklerimize, hepinizi çook seviyoruz kızımla

tşk ederiz canım haha evt öle olmuş gerçekten:roflol:

ilkecim ben cin yağmurumu yirimmmm kıs gözüne gözüne flaş mı patlatıyonuz bu tatlışın yoksa seni görüncemi böle açılıyo gözler sevinçten maşallah onaaa:nazar:

maaşallah tüm bebişlere, hepsi çok tatlı çok şeker, ve çok masumlar lütfen kızlar daha dünyanın hiç bi kötülüğünden habersiz bu bebişlerimiz için tatsızlıkları yansıtmayalım topiklerimize, hepinizi çook seviyoruz kızımla

saol cnmopuyorumnanaktan

semacım yağmurun gözler bana benziyo iri gözlü..sevinincede açılıyo gerisini düşün işte..
sıpa gözlüm benim..

müminecim bu tpiği o şahıs açmış biz buraya gelipde konuşamazmışız saçmalığa bakarmısın..?*geçenki kavgada sırf böyle saçmalıklardan çıktı.sonra suçun yarısıda bize kaldı.şimdide tartıştık diye bu toipğe resim ekleyip yorum yazamamışızzz.
allah allahhh buranın sahibi kim??? bu site satıldıda bizim mi haberimiz yok..
ben burdan kimseyle dalaşmam ha çok canı sıkılıyosa arkadaşın yazsın benim adresime insanca ordan konuşalım ADAM gibi..hakaret etmeden.eğitimli sewiyeli insanlar olarak..bu mesajıma istediği kadar yorum yazsın birdaha böyle genelden kimseyle polemik yaşamam.o hata birkere olur.....ben buraya kızımın da anneminde babamında bütün sülalamin resmini koyarım kimsede bana tek kelime edemezzz......ona göre...bu böyle biline.......

bizde seni seviyoruz canım ama neyse yaaa

X