2009 haziran bebeklerinin resimleri

kocaman erkek olmuş ya bu armin maşallah gözlere bak hele kömür gibi

bu arada hediye çekilişi benm topiğimde yapıldı herkes adanaya göndersin hediyelerini sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

arkadaşlar hepinizin bebeişleri çok tatlı maşallah hepsini ayrı ayrı sevdimm içimden Allah nazardan saklasın hepsini benim kuzum da büyüdü çok şükür buyrun resimlerini teyzeleri...

Son düzenleme:
masallah tüm bebıslere allah nazardan saklasın hepsını.
ben sankı damadımı gördüm bıyerlerde masallah özlemcııım damadım çok yakısıklı çooooook:)))))

sagol neslihancım evet abla oldu kendinden küçüklerle kavga bile ediyor valla inatcı birazkaydirigubbakcemile3

saol cnm benim kocaman kız oldu artık annesine bile yardım edecek yürümeye başlayınca kaydirigubbakcemile3 bayadırda kimse resim yüklemmiş benden başka hani nirdeler yaa :)

oy oy faceden görmeyeli nisam baya büyümüş maşallah yer onu teyzesi :ecrin_bebek:

oy oy faceden görmeyeli nisam baya büyümüş maşallah yer onu teyzesi :ecrin_bebek:
evet bitanem büyüdü baya kız emeklemeyede çalışıyo tel sarar oyunu yapıyo şarkılarda ellerini oynatıyo kafasını sallıyo alkış yapıyo bay bay yapıyo gel gel yapıyo geh geh diyo maşallah kuzuma hemen kapıyo herşeyş akılllı bıdığım benim iroşumun resimleri nerde cnm eklede görelim bizde bee:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…