2009 haziran bebeklerinin resimleri

saçlarımızın kesilmiş haliiiii

s5005053o.jpg

arzucummm çok tatlı kızın maşallaahhhh ona yaa şuna bak saçlarınımı kestirdin bide biz keltoş keltoş dolaşıyoz halaa
yağmurda pek bi tatlı annesiiii maşallah maşallahhh

evet canım ya.saçlarına toka taktırmıyodu.takıncada hemen agzına atıyodu.bende önlerinden yanlarında arkasından baya bi kestim.valla bi avuç saç çıktı.önlerini burnuna deyiyodu.kendim kestim ama rahat durmadı biraz besleme gibi oldu yavrucummm

canım sen ımageshace yükle ben buraya yüklerim tatlım oraya yükle linklerini bana at sen zahmet etme tatlım ama ben yüklerim dersende ımageshace giriyosun oraya yüklüyosun boyutunu 640 480 yaparsan daha iyi olur sonra yukarda bi link çıkar sarı kutunun içinde baştaki onu kopyalarsın burda grafik ekle var oraya eklersin olur biter

hülyacım sağol canım.daha önceden burdan resim yüklemiştim ama biraz değişmiş.baya bi ugraştım yapamamıştım.bi sürü link çıkıyo hangisi olmak bilememiştim

ilkecim çok tatlı kızın maşallah
arzucum senin kızda çok tatlı şaçları çok güzel bizimki erkek olduğundan doğru dürüst saç yokaklinialirimsmile

armagancım 52. sayfada nasıl yüklendiğini resimli olarak anlattım bi bak istersen canım

arzucumm yeyim ben bu tatlı kızı maşallah saçlarına hayranım zaten uzun ve gür saçlı olucak maşallah

armağancım senin tombikde çok tatlı yaa maşallah kocaman olmuş

armağancım neslihancım sizin bebişleride şimdi gördüm çok tatlı bunlar maşallah

ekliyorum ama yine de resim şeklinde gözükmüyor tıklayınca çıkıyor niye acaba

armagancım 52. sayfada nasıl yüklendiğini resimli olarak anlattım bi bak istersen canım

arzucumm yeyim ben bu tatlı kızı maşallah saçlarına hayranım zaten uzun ve gür saçlı olucak maşallah

armağancım senin tombikde çok tatlı yaa maşallah kocaman olmuş

tşk ederim canım.yeni hallerimizi daha ekliycem

oy oy maşallah asyaya kocaman olmuş
ve pek tatlı vallı

tşkler teyzesi.minik kızımda büyüdü valla.zaman çabuk geçiyo.bu hallerini özlücemmm.gerçi her halleri başka bi güzel olucakkkk

X