2009 haziran bebeklerinin resimleri

sorma hülyacım ne küçüktü doğunca çok yaramaz o nelerle oynuyo bi bilsen ud çalcak yakında en sevdiği şey rahmetli dedesinin udu onla oynuyo akşama kadarrr

maşallah çatoyaaa...
çok tatlııı geçen kameradanda gördümm çatoyu asker gibi sürünüyorduu turkbayragi

maşallah çatoyaaa...
çok tatlııı geçen kameradanda gördümm çatoyu asker gibi sürünüyorduu turkbayragi
,
sormaaa komando olcak babası gibiiiiiiii
ee olcak o kadar dimi sema babası bedenci kayınbabası asker damatta yat kalak sürün :p

babası küçükken bana domando boya(bora) deyley diyomuşşş
çağatay da domando olcak heraldeeeee
kayınbabası da askeyyyy:p

müzisyenmi olucak acaba seside güzelmi semacım sırnaşık şey

canım eşimin babası cümbüş ud akordiyon bağlama çalardııı çok da güzel sesi vardı
eşimin sesi de güzeldir o da vurmalı çalar darbuka vs
inşallah oğlumda yapcak bişeler anasının da fena değildir müzikle arasııı

,
sormaaa komando olcak babası gibiiiiiiii

babası küçükken bana domando boya(bora) deyley diyomuşşş
çağatay da domando olcak heraldeeeee
kayınbabası da askeyyyy:p

canım eşimin babası cümbüş ud akordiyon bağlama çalardııı çok da güzel sesi vardı
eşimin sesi de güzeldir o da vurmalı çalar darbuka vs
inşallah oğlumda yapcak bişeler anasının da fena değildir müzikle arasııı
hmm aileden geliyo yani ohh müzisyen bi ailede müzik eğlence eksik olmaz sanırım yapar canım şimdiki çocukların sanata pek bi merakları var ki sizin ailenin damarında var:jeyyar:

batuhan da ne yakışıklıymış maşallah neslihancım allah nazarlardan saklasın hele aynaya bakışından belli bu da farkında galibazemuszemus

merhaba herkese,
bakın bakalım eylülüm büyümüşmü zemuszemus:))

cimg2584y.jpg

cimg2638o.jpg

cimg2722p.jpg

cimg2723.jpg

Son düzenleme:
maaşallah bebişlere, neslihancım, sedacım çok tatlı olmuş bunlar yaa, bu arada hoşgeldin seda özlettin kendini

sedacım ne cilveli öyle kocaman olmuş maşalllah bu arada sarı bolerolu tulumunun beyazı bizdede var hatta bgn gydrdim kuzuma :)))

X