2009 haziran bebeklerinin resimleri

neslihancım maşallah oğluşuna
seda eylülde çok tatlı olmuş maşallah
nazar geğmesin bebişlere:nazar:

sedacım maşallah eylül hanıma.çok tatlı bi kız olmuşş..
ya bende resim yüklemek istiyorum ama eski yüklediğim yer üyelik istiyo.
bana bi link atarmısınız???

sedacım senin bu tospiğini yerim ben yerr ne tatlı olmuş kız ikide dişi çıkmış alttan görmeyeli baya büyümüş koca kız olmuş maşallah çok tatlıııı opuyorumnanaktan

neslihancım maşallah kuzuna çok tatlı aynada kendini keşfeden küçük adam :)

maşallah sedacım kocaman olmuş ne cilveli bişey olmuş bu ya

maşallah sdedacım kocaman tatlı bi kız olmuş hoşgeldin bu arada

maaşallah bebişlere, neslihancım, sedacım çok tatlı olmuş bunlar yaa, bu arada hoşgeldin seda özlettin kendini

sedacım ne cilveli öyle kocaman olmuş maşalllah bu arada sarı bolerolu tulumunun beyazı bizdede var hatta bgn gydrdim kuzuma :)))

neslihancım maşallah oğluşuna
seda eylülde çok tatlı olmuş maşallah
nazar geğmesin bebişlere:nazar:

sedacım maşallah eylül hanıma.çok tatlı bi kız olmuşş..
ya bende resim yüklemek istiyorum ama eski yüklediğim yer üyelik istiyo.
bana bi link atarmısınız???

sedacım senin bu tospiğini yerim ben yerr ne tatlı olmuş kız ikide dişi çıkmış alttan görmeyeli baya büyümüş koca kız olmuş maşallah çok tatlıııı opuyorumnanaktan

neslihancım maşallah kuzuna çok tatlı aynada kendini keşfeden küçük adam :)

oyyyyy eylül ya yerim ben seni cilvişim pek tatlısın teysem sen maşallah sana

hepinize çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için

evet kızlar eylül sürekli gülen cilveli bir bebek takiii yanımızda bir yabancı belirene kadar:))

bu cilveler babayla anneye bir başkası varsa kaskatı kesiliyor :)))

hülyacım diş miş yok kız parlamış:)))))))

saadetcim buarada o tulumun beyazıda var bizde çok beğendik tam kışlık 2renginide aldık :)
güle güle giysin tontişlerimiz

çok teşekkür ederiiizzz o sizin güzelliğiniz sizin tatlılığınıızzzemuszemus
bunlar baya eski resimler yenilerinide koyarım en kısa zamanda hepinizi öptümmolumunekankayizsmile

eylül hanımada kocaman bi maşallahh:nazar:
çok tatlı çok şekerrrr 41buçuk kere maşallah tütütütüyerimseniben
çok beğendiiimm oğlumamı alsam napsamm ayool:dance:

canım sen ımageshace yükle ben buraya yüklerim tatlım oraya yükle linklerini bana at sen zahmet etme tatlım ama ben yüklerim dersende ımageshace giriyosun oraya yüklüyosun boyutunu 640 480 yaparsan daha iyi olur sonra yukarda bi link çıkar sarı kutunun içinde baştaki onu kopyalarsın burda grafik ekle var oraya eklersin olur biter

dfafdafadfdfg.jpg

alın size nasıl bol bol bebiş fotosu bekliyorum artık yaparsınız arzucum bak tatlım asyanın fotosunu yükle

ilkecim maşalah kızına montuda çok yakışmış tavşan kulağımı var şapkasında çok tatlı

batuhancık pek yakışıklıymışşşşş maşallah ona annesiiiii:nazar:

sedacım eylül de kocaman olmuş ne cilveli ne işveli maşallah barekallahhh :nazar:

yağmur hanımda valla bi büyüyim canınıza okicam diyo cin gibi maşallah sübhanallahh :nazar:

X