2009 Haziran Anneleri!!

CAnim hayirli olsun ayni günlerimiz...Benim de SAT 15.09 Dogum 22.06 a.s.

neyse ben yiyecek birşeyler ayarlayayım.sonra girebilirsem görüşürüz

Kizlar bende cikiyorum, dus aldim ,agirlik basti...Hepinize iyi aksamlar

kızlar nasılsınız bebişler iyidir inşallah..biz çok iyiyiz tek sorun yemek yiyemiyoruz hafif midem bulanıyo sadece çorba içebiliyorum dr normal dedi iştahsızlık olurmuş ilk 3 ay.geçer herhalde bebğimi gördükten sonra daha çok dikkat ediyorum kendime minicik şey ya fotoğrafına bakıyom sabah uyanır uyanmaz çok güzellll..

slm kızlar yaa benim kasıklarımda ağrılar oluştu sabah itibarı ile valla endişe etmemeye çalışıyorum ama bi soriim size dedim kasıklarımda değil de göbeğimin altında sanki öle bir hafif sancı gibi belkimde büyüyo olduğu için olabilir yav iyi düşüneli yarında devam ederse dr u ararım neyse uzanıyım birazcık işte yaptım bugün belki ondandır hayırlıs bakalım

allahım yaw benim bebiş daha tam bi nokta ult. resminde ama bende bakıp bakıp bebişim diye seviyommmm ağlıyom peşineeee bben kalp atışlarını dinlerken tel. a çekicem bi de kameraya alcam kalbini dr anlayış gösterir sanırımmmm

:uhm:slm kızlar yaa benim kasıklarımda ağrılar oluştu sabah itibarı ile valla endişe etmemeye çalışıyorum ama bi soriim size dedim kasıklarımda değil de göbeğimin altında sanki öle bir hafif sancı gibi belkimde büyüyo olduğu için olabilir yav iyi düşüneli yarında devam ederse dr u ararım neyse uzanıyım birazcık işte yaptım bugün belki ondandır hayırlıs bakalım

canım hemen panik yok vücutta anormal bi durum var ara sancı olur yeterci dayanamayacağın kadar olmasın ama endişe ediyosan ara dr unu cicim hı bi de öle çok ağır iş yapma canım birazcık sık dişiniiii bende çok temizlik yaparım ama ölmeyiz dimi birazcık salalım daha ii işte::))) a.s.

kızlar çok mutluyum size dün heyecanımdan söz etmiştim.çok şükür dün bebişimin kalp atışlarını duyduk.eşimle heyecandan elimiz ayağımız titriyodu.dokyor yakındanda gösterdi kuzumuzu ya ne tatlı ufacık.allah hekese yaşatsın bu duyguyu allah olmayanlara versin.bidahakine 5 hafta sonra çağırdı ama artık rahatım çok şükür.

senin adına çok sevindim cicimmmm rabbim sağlıkla doğduğu günü de gösterir inşallah:CüvCüv: ayy azıcık anlatsana bebeğe benziyomu gerçekten yoksa hala nokta kadarmı nasıl ay bende haftayı getiremicem heyecandan azcık anlatsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:a.s.

Son düzenleme:
neyse siz kayboldunuz heraldeeeeee neyse sonra uğrarım yine muckk a.s.

canım benim çok saol.darısı sana olsun.süper bi duygu ya özelliklede eşimin heyecanını görmek beni çok mutlu etti.doktorum işte kalbi dediğinde ekranda pıt pıt atıyordu.sesi dışarıya verdi eşimle gülmeye başladık çok farklı bi duygu ya.elimiz ayağımız titredi.sonra yakına alıp ekranda baktık nokta gibi değil oluşmaya başlamış gibi geldi bana.resmini verdi bakıyorum.allah sanada yaşatsın herkese yaşatsın.güzel haberlerini bekliyoruz.

şu an seinin yazını okurken ağlayırum cicim rabbim olmaynlara nsip etsin bizim meleklerimizi de korusun inşallahhhh ayyyy inşallah benim noktam da büyümüştür annem dalga geçiyo bende bebeği varmış daha dur daha bebek olmadı sabret diyoooo canım ya ben eşimle gidemiyorum malesef eşim öğretmen dersi var biz tek maaşla geçiniyoz malesef ben yeni mezunum daha 24 yaşındayımm iş bulsam bi hemen gircem banka sınavlarına hazırlanıyom
işte o öğretmen ya izin aldığında maaşından kesiliyo ne gerek var napalım artık ii ce büyüsün o zman görür ben de ult.resminde gösterdim ona bu sefer de tele çakcam göstercemmmm işte böleeee hı bi de biz kaçarak evlendik geçen yıl işte o yüzden kimseden yardım almadan düğünümüzü evimizi yaptık e doğal olarak hala taksit ödüyoruz ev kendimizin allahtan işte böleeee

canım ne yapıcaksın bende yarın gidecem benim eşimde gelemiyo izin vermediler.dünde yazmıştım zaten çok moralim bozulmuştu sabah servisle gidecem öğle arasına kadar bekliyeceğimm eşim gelip alacak.cumartesi acık olursa özele birlikte gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım inş.iyidir bebişim

Kızlar bana da 7 kasıma randevu verdiler.6 haftalık olacak o zamana inşallah.O zaman görücem ben çok heyecanlıyım.Kızlar benim migrenim var.İki gündür başağrısı ve kusma var.Bu kadar erken kusma başlar mı ilaçta alamıyorum bugün tatildik.Tüm günü yatarak geçirdim.Sizde durumlar nasıl kızlar?

Kızlar selam nasılsınız? Bugün giremedik siteye doğru dürüst sorun vardı sanırım.
Baharcım korkma, devam ediyo mu ağrın nasıl oldun şimdi? Şiddetli olmadığı sürece sorun yok sanırım.Benim de dün akşam aynı şekilde ağrım oldu.Göbek deliğimin alt kısmında batma şeklinde, sabah geçmişti. Şiddetliyse doktoru bi ara istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…