kızlar merhaba ben de haziran annesi olacağım inşallah 7+1 günlük hamileyim benim de 15 ay bekleyişten sonra geldi.
canım ya ben ne yapayım taaaa kıbrıstayım. kimsemiz yok bi eşim bi ben bide bebişimiz.bende çalışmayı çok istiyorum ama burda imkan yok. okul geçen yaz bitti. ilk defa bu seneyi evde geçiriyorum çok sıkılıyorum bende iyi ki bebişim geldiayyy canım ya allah kolaylıklar versin neslihancım ya zor iş keşke bende çalışsam ne güzel olurduuuu çok sıkılıyom evde benim hiç komşum falanda yok binadakiler hep yaşlı eşimin annesi 3 kat altımızda oturuyo ama onlarda görümcem dr olduğu ve şark görevini yaptığı için ardahandalar keşke gelseler annemde ist. da hepten yalnızım eşimin burada bitek halası var e o da biraz sorunlu bi kadın fazla sevmiyoz aarada o gelip gidiyo o kadar bi de arkadaşlarımız şimdi herkesin işi gücü ççolğu çocuğu varrr ayda yılda bi anca görüşüyozzz işte böle benim üni.den arkadaşlarım olmasa delirirdim valla onlar bekar oldukları için zor oluyo ama napalım idare ediyoruzzzz amma konuştum heeee:CüvCüv:
hoşgeldin aramıza canım Allah sağlıklıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş.kızlar merhaba ben de haziran annesi olacağım inşallah 7+1 günlük hamileyim benim de 15 ay bekleyişten sonra geldi.
canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla huzurla ahhhh ne kıymetlidir o bilirim benimde tam 1 senede oldu bebişimmmmm canım listemize ekleyelimmi seni son adet tairhini verirsennnn ok????
hoşgeldin aramıza canım Allah sağlıklıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş.
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim .inşallah iyisinizdir.
canım ya ben ne yapayım taaaa kıbrıstayım. kimsemiz yok bi eşim bi ben bide bebişimiz.bende çalışmayı çok istiyorum ama burda imkan yok. okul geçen yaz bitti. ilk defa bu seneyi evde geçiriyorum çok sıkılıyorum bende iyi ki bebişim geldi
canım anladım zaten herkes birden kaybolunca. izliyorum ama bi yandan da netteyim iştesekerim sen dizi izlemiomusun bugün dizi günü sayılır yaprak dökümü avrupa yakası bugün ya:)
canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin daha gitmedin mi dr.aşu an 6+4 günlük bebişim dr gitsem mi?