eselam arkadaslar ama aglıycam ya bende 6,haftalık hamsım hazıran annesı olcam ınsallah ama lıstede bende yokum ya
olmaz amaaaaaaaaaaaaaaaa banane valla ekleyın benıde kısa zamnada beklyrum yarın gormek ıstyrum kendımı banane yaaaaaaaaa
herkese slm..bende haziran annesi olacam inşallah..ama aklıma takılan bi sorun var yanıtlarsanız sevinirim..dün bebegim 6+6 haftalıktı ve dr da randevum vardı bebegimi gördüm ve kalp atışlarını duydum bu bambaşka bi duygu çok güzeldi..ama yolk kesesini ben görmedim o an doktora sormayıda unuttum bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr....
Kizlar ruh haliniz nasil? Ben bir aglayip bir gülüyorum bazen.
ewt böle fındık göbeği gibi dime ama akşam kocaman oluyoo ama benim hoşuma gidiyoo bazen bilmiyorumki geçmes heralde gecsede zaten sonra gercek göbegmizz cıkcakkk:))
canım ben çok ideal bi durumdaydım gerçi şu gaz şişkinliğini saymazsak yine aynıyım ne çok zayıftım nede fazlalığım vardı fıstık gibiyim ama doğumdan sonra ne olurum bilemem. eski halimize dönmek için baya çaba harcıyacağız herhalde
'Bu arada yarin kalp atislari icin Doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim..Belki de erken 6+3 icin. bakalim..6. haftada kalp atisi duyan oldu mu araniz da?
'Bu arada yarin kalp atislari icin Doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim..Belki de erken 6+3 icin. bakalim..6. haftada kalp atisi duyan oldu mu araniz da?
cım ben 6+4 günlükken duymuştum inş güsel haberlerinle gelirsin sende
evet canım ben duydum ama 6+5 haftalıktı..büyük ihtimalle sende duyacaksın çok tuhaf bi duygu aklıma geldikçe yüzümde güller açıyo :sm_cool: