kızlar bısey soracam yaa sızdede öylemı acaba?benım kasık agrılarım ılk gunler gıbı degıl azalma var sankı sızdede öylemı yoksa ben paronayakmı oldum bır terslık yoktur demı
canım 19 haziran muhtemel doğum tarihi.bu sefer adımı görmek istiyorum canımmm. üzülüyorum ama:çok üzgünüm:canım ben seni ekledim ama sonra karışıklık oldu heralde özür dilerim canım sen bi daha söle hemen eklerim sözzzzzzz canım listeye mehtapgülü bakıyodu o verdi ben onun yaptığının üstüne ekliyom kusura bakma emiiiiiii tekrar özür dilerim hadi ver tarihi ekleyeyim a.s.:1hug::asigim:
benimde ilk zamanlarda kasık agrım ve karın agrısı vardı sanki adet olacak mış gibi zamanla azaldı hatta artık hiç yok diyebillirim canım:teselli:
afiyet olsun canım çokta faydalı. siz dün aksam siteye girebildiniz mi ben açamadım siteyibende de yok o kadar cicim e hep olcak değil herlade sanırım tutundukları için artık sorun yok ben öel düşündümm bulantılar başlıcak sanırım bende dün gece hiç uyuyamadım midem hep ağzımdaydı sabahı zor ettim ama inat ettim çıkartmadım şimdi de canım yeşil mercimek çekti hehe ısşattım onu yapcam hemen olsun diye 4 gözle bekliyommm
canım 19 haziran muhtemel doğum tarihi.bu sefer adımı görmek istiyorum canımmm. üzülüyorum ama:çok üzgünüm:
afiyet olsun canım çokta faydalı. siz dün aksam siteye girebildiniz mi ben açamadım siteyi
canım ne güzel işte ben de öyleyim normalde sebze salata türüyle pek aram yoktur ama şimdi seviyorum damak tadım değiştiartık hata olmaz söz hep görürsün cicimmmm aynı anda yazmışız::)99kaydirigubbakcemile5
valla koktu resmen yawwwww nasıl iş anlamadım bütün evi apartman boşluğunu kokladım sanırım biri et yapmış ama benim canım yeşil mercimek çekti çok komik yaaa amma güldüm kendim ayyy kabuska çeker karnıbahar çekerrrr hep sebze faydalı şeyler ne güldüm kendimeeeeee
artık hata olmaz söz hep görürsün cicimmmm aynı anda yazmışız::)99kaydirigubbakcemile5
valla koktu resmen yawwwww nasıl iş anlamadım bütün evi apartman boşluğunu kokladım sanırım biri et yapmış ama benim canım yeşil mercimek çekti çok komik yaaa amma güldüm kendim ayyy kabuska çeker karnıbahar çekerrrr hep sebze faydalı şeyler ne güldüm kendimeeeeee
canım önemli olan bebeğini görmen kalp atışını da görmüşsün ne güzel sağlıklı bebişin yolk kesesi belli bi süre sonra kayboluyo zaten.canım yolk kesesine bebiş görünmediği zaman bakıyolar var mı diye çünkü hem bebek hem yolk kesesi görünmüyorsa büyük bi ihtimalle boş gebelik oluyo canım. rahat ol yaniherkese slm..bende haziran annesi olacam inşallah..ama aklıma takılan bi sorun var yanıtlarsanız sevinirim..dün bebegim 6+6 haftalıktı ve dr da randevum vardı bebegimi gördüm ve kalp atışlarını duydum bu bambaşka bi duygu çok güzeldi..ama yolk kesesini ben görmedim o an doktora sormayıda unuttum bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr....
canım benimde aynı karnım şiş acayip bi şişkinlik var bende alışmaya çalışıyorum bu yeni küçük göbişli halime. acaba bu şişkinlik sıkıntısı ne zaman geçerbenim hep ağlıyasım var canımm kayahanla ipek acarın kızıma şarkısı var onu dinliyip dinliyip ağlıyorumm dizilerde dramatik sahnelerde kopuyorumm zateenn gecer heralde inş bunlarda zamanla benimde sizi bi sorum var kıslar sizin göbeğniz belirginleşmeye başladımı ya benimki baya şiş ama gazdır dime 7 haftalıkken göbek cıkmas önceden göbegm olmadığı için tuhafıma gidiyoo
canım benim de aynı bi şişkinlik var karnımda küçük bi göbüşüm çoktı benim tuhafıma gidiyoewt akşamlarıı tamamen midem bile şişiyoo eşim masaj yapmaktan bıkcakk yakındaa
karnımın altı sürekli sert ve şiş enim bazen cok şişince hoşuma gidiyo ama:))