Kızlar bana da 7 kasıma randevu verdiler.6 haftalık olacak o zamana inşallah.O zaman görücem ben çok heyecanlıyım.Kızlar benim migrenim var.İki gündür başağrısı ve kusma var.Bu kadar erken kusma başlar mı ilaçta alamıyorum bugün tatildik.Tüm günü yatarak geçirdim.Sizde durumlar nasıl kızlar?
slm kızlar yaa benim kasıklarımda ağrılar oluştu sabah itibarı ile valla endişe etmemeye çalışıyorum ama bi soriim size dedim kasıklarımda değil de göbeğimin altında sanki öle bir hafif sancı gibi belkimde büyüyo olduğu için olabilir yav iyi düşüneli yarında devam ederse dr u ararım neyse uzanıyım birazcık işte yaptım bugün belki ondandır hayırlıs bakalım
canım ne yapıcaksın bende yarın gidecem benim eşimde gelemiyo izin vermediler.dünde yazmıştım zaten çok moralim bozulmuştu sabah servisle gidecem öğle arasına kadar bekliyeceğimm eşim gelip alacak.cumartesi acık olursa özele birlikte gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım inş.iyidir bebişim
Kızlar bana da 7 kasıma randevu verdiler.6 haftalık olacak o zamana inşallah.O zaman görücem ben çok heyecanlıyım.Kızlar benim migrenim var.İki gündür başağrısı ve kusma var.Bu kadar erken kusma başlar mı ilaçta alamıyorum bugün tatildik.Tüm günü yatarak geçirdim.Sizde durumlar nasıl kızlar?
Aman olmasın zaten özge kusmak çok kötü oluyor.Buarada benim ismim neslihan.Aranızda olmak çok güzel.
Aman olmasın zaten özge kusmak çok kötü oluyor.Buarada benim ismim neslihan.Aranızda olmak çok güzel.
Ayy çenem düştü iyice sanırım.kaydirigubbakcemile2 Herkess nerdee? sengözlerimebaksanabBişi sorcam arkadaşlar ya cuma günü 6+6 olucam. Normal ultrasonla kalp atışını duyabilirmiyim sizce? Vajinal ultrason istemiyorum.
Hoşbulduk canım hayırlısıyla bebeklerimiz ve biz sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah.Benim göğüslerimde de ağrı var.Maşallah ben herşeyi erkenden yaşıyorumBenim eşimde gelemicek cuma günü, üzülüyorum ama neyse. İşyerindekilere sölemek istemiyormuş henüz. Sanırım geçen sene meleğimizi kaybettik die.
canım karından 7 haftadan sonra diye biliyorum ben alttan bakıldığı için haftaya görücem sanırımmmm ama belli olmaz dr un iiyse duyarsın benim yakın bi arkadaşımda hamiş şimdi 10 haftalık o sanırım 6ncı haftaada karından duymuştuuuu:1hug::CüvCüv::enbuyukkk:
Sema ben çalışıyorum bide tuvaletten çıkıyom geri dönüyom tekrar kusmaya.İnşallah geçicidir.By dönemlerde kriz mevzuları varya piyasalarda genel müdür çağırıyor şunu bir şöyle hesaplayalım kaç çıkıyor böyle hesaplayalım kaç çıkıyor.Şu raporu hangi tarihte bitirirsin.
Ben o bunları söylerken midemi düşünmekle meşgulum.Suratım zaten bembeyaz mide bulantısından.
Neyse yavrum annesini yoracak biraz sağlıklı olsun iyi olsunda Allah ın izniyle annişin mide bulansın bişey olmaz.Sabrederiz
Hoşbulduk canım hayırlısıyla bebeklerimiz ve biz sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah.Benim göğüslerimde de ağrı var.Maşallah ben herşeyi erkenden yaşıyorum
Sema vajinal ultrason bebeğin kesesine zarar verebiliyor diyorlar.Binde 1 de olsa risk almamak gerek.
Sema vajinal ultrason bebeğin kesesine zarar verebiliyor diyorlar.Binde 1 de olsa risk almamak gerek.