2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar bana da 7 kasıma randevu verdiler.6 haftalık olacak o zamana inşallah.O zaman görücem ben çok heyecanlıyım.Kızlar benim migrenim var.İki gündür başağrısı ve kusma var.Bu kadar erken kusma başlar mı ilaçta alamıyorum bugün tatildik.Tüm günü yatarak geçirdim.Sizde durumlar nasıl kızlar?

Canım bulantı ve kusma kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla, benim arkadaşım daha adeti gecikmeden kusmaya başlamıştı. Ama bende kusma yok allaha şükür.Yalnızca mide bulantısı ve acayippp gaz var.

slm kızlar yaa benim kasıklarımda ağrılar oluştu sabah itibarı ile valla endişe etmemeye çalışıyorum ama bi soriim size dedim kasıklarımda değil de göbeğimin altında sanki öle bir hafif sancı gibi belkimde büyüyo olduğu için olabilir yav iyi düşüneli yarında devam ederse dr u ararım neyse uzanıyım birazcık işte yaptım bugün belki ondandır hayırlıs bakalım

canım dinlen biraz demekki iş yapacağım derken yormuşsun kendini.yapabileceğimiz en güzel şey iyi beslenmek dinlenmek özellikle ilk üç ay dikkat kızlar ev işlerini biraz aksatacağız artıka.s

canım ne yapıcaksın bende yarın gidecem benim eşimde gelemiyo izin vermediler.dünde yazmıştım zaten çok moralim bozulmuştu sabah servisle gidecem öğle arasına kadar bekliyeceğimm eşim gelip alacak.cumartesi acık olursa özele birlikte gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım inş.iyidir bebişim

öle artık napalım daha sonra gelir onlarda inşallah hem daha erken daha sonra bebek büyüyünce gelir görürler kısmet o günlere bi gelelimde::)))

Kızlar bana da 7 kasıma randevu verdiler.6 haftalık olacak o zamana inşallah.O zaman görücem ben çok heyecanlıyım.Kızlar benim migrenim var.İki gündür başağrısı ve kusma var.Bu kadar erken kusma başlar mı ilaçta alamıyorum bugün tatildik.Tüm günü yatarak geçirdim.Sizde durumlar nasıl kızlar?

kızlar dün gece itibariyle kusmalar bende de dün gece midemin bulantısına uyandım sonra gündüz ara ara vurdu sık sık atıştırdım işe verdi kendimi oyalandım canım yeşil mercimek çekti yedim ama yediğimden beri midem kötüydü az önce de çok pardon ama çıkarttım ne var ne yok kötüyüm yani inşallah düzelirim böyle gitmez çünkü eğer hep bulanırsa ben tutamam bulandığı anda çıkarırımm malesefffff:1no2:

Aman olmasın zaten özge kusmak çok kötü oluyor.Buarada benim ismim neslihan.Aranızda olmak çok güzel.

Ayy çenem düştü iyice sanırım.kaydirigubbakcemile2 Herkess nerdee? sengözlerimebaksanabBişi sorcam arkadaşlar ya cuma günü 6+6 olucam. Normal ultrasonla kalp atışını duyabilirmiyim sizce? Vajinal ultrason istemiyorum. :kahve:

Aman olmasın zaten özge kusmak çok kötü oluyor.Buarada benim ismim neslihan.Aranızda olmak çok güzel.

canım güzelmiş ismin benimki belli olduğu üzere sema semoş derseniz daha memnun olurum zira herkes öle der bana kusmak kötü evet ve bende başladı 10 dakka öncesi itibariyleeee

Benim eşimde gelemicek cuma günü, üzülüyorum ama neyse. İşyerindekilere sölemek istemiyormuş henüz. Sanırım geçen sene meleğimizi kaybettik die.

Sema ben çalışıyorum bide tuvaletten çıkıyom geri dönüyom tekrar kusmaya.İnşallah geçicidir.By dönemlerde kriz mevzuları varya piyasalarda genel müdür çağırıyor şunu bir şöyle hesaplayalım kaç çıkıyor böyle hesaplayalım kaç çıkıyor.Şu raporu hangi tarihte bitirirsin.

Ben o bunları söylerken midemi düşünmekle meşgulum.Suratım zaten bembeyaz mide bulantısından.
Neyse yavrum annesini yoracak biraz sağlıklı olsun iyi olsunda Allah ın izniyle annişin mide bulansın bişey olmaz.Sabrederiz

Ayy çenem düştü iyice sanırım.kaydirigubbakcemile2 Herkess nerdee? sengözlerimebaksanabBişi sorcam arkadaşlar ya cuma günü 6+6 olucam. Normal ultrasonla kalp atışını duyabilirmiyim sizce? Vajinal ultrason istemiyorum. :kahve:

canım karından 7 haftadan sonra diye biliyorum ben alttan bakıldığı için haftaya görücem sanırımmmm ama belli olmaz dr un iiyse duyarsın benim yakın bi arkadaşımda hamiş şimdi 10 haftalık o sanırım 6ncı haftaada karından duymuştuuuu:1hug::CüvCüv::nazar::enbuyukkk:

Benim eşimde gelemicek cuma günü, üzülüyorum ama neyse. İşyerindekilere sölemek istemiyormuş henüz. Sanırım geçen sene meleğimizi kaybettik die.
Hoşbulduk canım hayırlısıyla bebeklerimiz ve biz sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah.Benim göğüslerimde de ağrı var.Maşallah ben herşeyi erkenden yaşıyorum

canım karından 7 haftadan sonra diye biliyorum ben alttan bakıldığı için haftaya görücem sanırımmmm ama belli olmaz dr un iiyse duyarsın benim yakın bi arkadaşımda hamiş şimdi 10 haftalık o sanırım 6ncı haftaada karından duymuştuuuu:1hug::CüvCüv::nazar::enbuyukkk:

Ayy inşallah Semacım. Bilsen nasıl heyecanlıyım. Herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Hepimize duyarız pıpıtları ve inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. :ecrin_bebek:

Sema vajinal ultrason bebeğin kesesine zarar verebiliyor diyorlar.Binde 1 de olsa risk almamak gerek.

Sema ben çalışıyorum bide tuvaletten çıkıyom geri dönüyom tekrar kusmaya.İnşallah geçicidir.By dönemlerde kriz mevzuları varya piyasalarda genel müdür çağırıyor şunu bir şöyle hesaplayalım kaç çıkıyor böyle hesaplayalım kaç çıkıyor.Şu raporu hangi tarihte bitirirsin.

Ben o bunları söylerken midemi düşünmekle meşgulum.Suratım zaten bembeyaz mide bulantısından.
Neyse yavrum annesini yoracak biraz sağlıklı olsun iyi olsunda Allah ın izniyle annişin mide bulansın bişey olmaz.Sabrederiz

ayyy canım ya allah kolaylıklar versin neslihancım ya zor iş keşke bende çalışsam ne güzel olurduuuu çok sıkılıyom evde benim hiç komşum falanda yok binadakiler hep yaşlı eşimin annesi 3 kat altımızda oturuyo ama onlarda görümcem dr olduğu ve şark görevini yaptığı için ardahandalar keşke gelseler annemde ist. da hepten yalnızım eşimin burada bitek halası var e o da biraz sorunlu bi kadın fazla sevmiyoz aarada o gelip gidiyo o kadar bi de arkadaşlarımız şimdi herkesin işi gücü ççolğu çocuğu varrr ayda yılda bi anca görüşüyozzz işte böle benim üni.den arkadaşlarım olmasa delirirdim valla onlar bekar oldukları için zor oluyo ama napalım idare ediyoruzzzz amma konuştum heeee:CüvCüv::nazar:

Kızlar ben kaçtım, eşim istiyor bilgisayarı. Hepinizi öptüm güzel annişşler ve bebişleri.

kızlar merhaba ben de haziran annesi olacağım inşallah 7+1 günlük hamileyim benim de 15 ay bekleyişten sonra geldi.

Hoşbulduk canım hayırlısıyla bebeklerimiz ve biz sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah.Benim göğüslerimde de ağrı var.Maşallah ben herşeyi erkenden yaşıyorum

benim göğüslerim normalde de çok büyüktüler ben küçültücü sütyen takıyodum şimdi hem şiler hem dokunulmuyo valla gece çıkartıyorum sıkıyo diye ama gece de çok acıyo sağa sola dönerken uçları yanıyo ya seninde ölemii?????

Sema vajinal ultrason bebeğin kesesine zarar verebiliyor diyorlar.Binde 1 de olsa risk almamak gerek.

canım bende en başta korkuyodum ama dr um dediki ben hep böle bakıyom 4üncü aya kadar hep böle bakcam dr olan benim korkulcak bişe yok endişelenme dedi bi de benim dr 1 senelik dr um evlendiğimden beri hep ona gittim ne çok istediğim uğraştığımı biliyo zararı olsa yapmam dedi durumunu bildiğimden dedi bilmem birinin dedği ötekini tutmuyo dediki böle daha erken görüp tehlike anında daha çabuk müdahele edebiliyoz dedi

X