2009 Haziran Anneleri!!

evet aynen öyle aksamları bi acayip oluyo ama rahatsız ediyo kendimi patlayacak gibi hissediyorum en azından şu şişkinlik hali geçsin yaaa.

eselam arkadaslar ama aglıycam ya bende 6,haftalık hamsım hazıran annesı olcam ınsallah ama lıstede bende yokum ya
olmaz amaaaaaaaaaaaaaaaa banane valla ekleyın benıde kısa zamnada beklyrum yarın gormek ıstyrum kendımı banane yaaaaaaaaa

aaaaaaaaa ağlama kuzum hemen eklerim sen söle sat ı veya ne zaman doğcak o tarihi ver eklerim cicim hoşgeldin hayırlı olsunnnnn allah tamamına erdirsinnnnn

herkese slm..bende haziran annesi olacam inşallah..ama aklıma takılan bi sorun var yanıtlarsanız sevinirim..dün bebegim 6+6 haftalıktı ve dr da randevum vardı bebegimi gördüm ve kalp atışlarını duydum bu bambaşka bi duygu çok güzeldi..ama yolk kesesini ben görmedim o an doktora sormayıda unuttum bu konuda bilgisi olan varmı kızlarr....

ay canım hayırlı olsun eee kal patışını duymuşsun eğer allah korusun şüpheli bi durum olsa dr sölerdi ccicim takılma hiçççç bak ben bebiğimin kesesini gördüm ama nokta kadarrr dı daha ben ona bilesevindim zehir etmee kendine bu güzel günleri hep ii düşün emiii a.s.

Kizlar ruh haliniz nasil? Ben bir aglayip bir gülüyorum bazen.

ay sorma sabahtan beri tv de hep kurtuluş savaşı falan gösteriyolar marşlar falan altüst oldum ya içim çıktı ağlamaktan ooooo ben herşeye ağlyom zaten ağlaktım ben balık burcuyum dasenağlama hamişlik daha kötü etti hele bi de ağlarken komik bişe olursa başlıyom kahkahaya kociş doğurana kadar delirmezsen ii diyo:::)))kaydirigubbakcemile

ewt böle fındık göbeği gibi dime ama akşam kocaman oluyoo ama benim hoşuma gidiyoo bazen bilmiyorumki geçmes heralde gecsede zaten sonra gercek göbegmizz cıkcakkk:))

ah siz zayıflar çalı grubu göbek çıktı diye sevinilirmi ayol bebek yüzünden çıkan göbek 4ncü aydan sonra çıkıyo ben zaten tombiş biri olduğumdan göbek değilde midem vardı birazzzz valla bi de kız olursa benim kalçalar artık nolur bilmem şimdiden kocamannnnnn

kıslar ben uyumaya valla duş aldım mamamı yedim nasıl uykum gedli e gece uyuyamadım bulanntıdan azıcık kestirimmmmmm a.s.

canım ben çok ideal bi durumdaydım gerçi şu gaz şişkinliğini saymazsak yine aynıyım ne çok zayıftım nede fazlalığım vardı fıstık gibiyim ama doğumdan sonra ne olurum bilemem. eski halimize dönmek için baya çaba harcıyacağız herhalde

canım ben çok ideal bi durumdaydım gerçi şu gaz şişkinliğini saymazsak yine aynıyım ne çok zayıftım nede fazlalığım vardı fıstık gibiyim ama doğumdan sonra ne olurum bilemem. eski halimize dönmek için baya çaba harcıyacağız herhalde

Kizlar ben mecburen süt icmeyi kestim, süt ictigim anda korkunc seyler oluyordu bana.Gazdan ölüyordum hatta gecen aksam gaz kalbime kadar vurdu, feciydi. Ben de 2 gündür yogurt yiyorum, hatta gecen gün ilk defa yogurdu kendim mayaladim süper oldu :lepi:
Sütü keseli mutlu mesudum...:teytey:

'Bu arada yarin kalp atislari icin Doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim..Belki de erken 6+3 icin. bakalim..6. haftada kalp atisi duyan oldu mu araniz da?

bende nida sütü kestim iikide kesmişim benide cok kötü yapıyodu bende dün yoğurt mayaladımm bi hevesle ilk defa bakalım nasıl olcakkk??
ayşecik benimde boyuma göre fiziğim ii 169 boyumm 50 kiloyum gerçi 1 kilo almışım ama
veriririz gibime geliyoo yani 1 yılda coğu anneler veriyo zatenn bende bazen kaygılanıyorum bidaha böle bi vucudum olmucakmı die ama olsun bebeklerimiz sağ olsundaa biz ne yapar ne eder veririz kilolarıı

'Bu arada yarin kalp atislari icin Doktora gidecegiz. Cok heyecanliyim..Belki de erken 6+3 icin. bakalim..6. haftada kalp atisi duyan oldu mu araniz da?

evet canım ben duydum ama 6+5 haftalıktı..büyük ihtimalle sende duyacaksın çok tuhaf bi duygu aklıma geldikçe yüzümde güller açıyo :sm_cool:

Kizlar merak etmeyin veririz kilolari.. Ben de 170 im 54 ile hamis oldum. Bu arada annem bugün markette bir bayanla tanismis. 20 gün önce dogum yapmis kadin Top Model gibiydi diyor annem .Allah bize de nasib eder insallah..

evet canım ben duydum ama 6+5 haftalıktı..büyük ihtimalle sende duyacaksın çok tuhaf bi duygu aklıma geldikçe yüzümde güller açıyo :sm_cool:

Insallah canim bende yasarim o duyguyu...Düsünmek bile ilginc geliyor, minicik bir sey ve kalbi var :nazar:kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar internette araştırmıştm brokoli,ıspanak,marul,fasulye,bakla,mercimek,sakatatlar,tüm narenciyelerde folik asit varmış.Buda bebişlerin tutunmalarını ve sağlıklı olmasını etkiliyormuş.

ben günde 2 bardak süt içiyorum ve koca bi kase yoğurt yiyorum sütü bende keseyim bari kızlar

slm bende haziran ayı annesi olucam inş.sat 15 eylül geçen hafta dr. gittim keseyi gördük bu cumartesi kalp atışları görürüz dedi dr. 3 günümüz kaldı kontrol için muhtemel doğum tarihim 22 haziran benide eklerseniz listenize sevinirim ....hoşçakalın..

valla ben kilolu hamiş kaldım 1.65 boyum 71kiloyum malesef pko yüzünden kilo fazlalığım vardı ramazandan sonra da 4kilo alınca fena oldu ama benim şöle bi durumum var zaten ilaçsız kilo veremiyorum doğumdan sonra emme işimiz bitince diyetisyenle kilo vermek zorundayım anlayacağınız ama öle tombul tombul değilim kalçam ve göğüslerim fazla pko azmadan önce yani 5sene önce 52 kiloydum bende şimdi ara ara verip alıyorum ama şu rikli dönem bitsin yürüyüşlere başlıcaz dr da ben sana beslenme listesi hazırlarım şu riskli dönemi atlat dedi sanırım ben kilo almadım çünkü öle çok fazla yemiyommm hatta ekmek çok yerdim yiyemiyorum aksine canım hep sebze çekiyo valla bilmem nasıl olur valla 100 kilo olsamda olur bebeğim sağlıklı olsun başak bişe istemiyom istersem o kiloları hiç veremiyim napimm

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

:nazar:2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI:nazar:

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.selen83------------------------------- 8 Haziran
17.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
18.springg------------------------------- 8 Haziran
19.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
20.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
21.skbb----------------------------------- 8 Haziran
22.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
23.schatzz------------------------------ 10 Haziran
24.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
25.brisling------------------------------ 11 Haziran
26.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
27.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
28.papatya0606--------------------- 12 Haziran
29.cecilececile---------------------- 12 Haziran
30.aşina--------------------------------- 13 Haziran
31.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
32.olymposss------------------------- 13 Haziran
33.semile34---------------------------- 13 Haziran
34.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
35.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
36.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
37.naren1981------------------------- 14 Haziran
38.minicik80-------------------------- 14 Haziran

10nh9.gif

39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.baharçelik--------------------------- 15 Haziran
43.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
44.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
45.MORBONCUK--------------------- 18 Haziran
46.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
47.ayşecik352yunuscuk797985--- 19 Haziran
48.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
49.simira--------------------------------- 20 Haziran
50.friends-------------------------------- 20 Haziran
51.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
52.alhan---------------------------------- 21 Haziran
53.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
54.Nida----------------------------------- 22 Haziran
55.sakura33---------------------------- 22 Haziran
56.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
57.ayseney------------------------------ 24 Haziran
58.naren05------------------------------ 24 Haziran
59.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
60.merit--------------------------------- 26 Haziran
61.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
62.eze85-------------------------------- 26 Haziran
63.yas23---------------------------------- 28 Haziran
64.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
65.sema3455--------------------------- 28 Haziran
66.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
67.kardelen_cigdem
68.gurbet gelini
69.aryaa
70.mumnes
71.aarzuu
72.naz&pıtırcık
73.BEYZAAK
74minicik80
75.isil_ufuk
76.AREN&YAREN
77.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

Son düzenleme:
selam kızlar.siteye girerken sizdede sorun oluyor mu ben bu sabah yarım saat uğraştım olmadı sinirlendim ve kapattım.

X