- 22 Eylül 2008
- 340
- 117
kızılmıyorki canım o güzel büzük dudaklara kızılmıyor
bende agzına vuruyorum oyun zannediyor gülüyor
mööö diyorum korkuyor dudaklarını büzüp aglamaya başlıyor çok komik bi kızzsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3Benim kızımında dönencesinde bir müzik var, ne zaman onu açsam önce gözlerini açıyor, sonra kaşları kızarıyor ve dudaklarını büzüp ağlamaya başlıyor. Artık müzik ona hüzünlü mü geliyor, nedendir anlamadım. Ama bütün bebekler kesinlikle çok tatlılar...
evet canm napalim bebisler icin hersey..günaydın herkesee,
özlemcim biz de olalı epey oldu aşımızı, naapalım bebişleri ancak böyle koruyacağız, size de şimdiden geçmiş olsun,
nida iyi yoculuklar, ama küstüm sana, gelip sadece pınarla nilayı görcen demekki, neyse öyle olsun bakalım, iyi tatiller sana ve minik ilaydaya
Günaydin anneler ve bebisleri
Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...
Öpüyorum hepinizi...
parkenn üzerine koyurum iremide yere yani halının üstüne koyuyorum yüz üstü yatırıyorum oyuncak parrkenin üzerinde ireme doğru gelirken iremde sürünüyo ona doğru gtmeye çalışıyo :) böle yorulduğunda sırt üstü yatırıyorum oyuncağında düğmesini açıp bıakıyorum yanınapeki saadetcim sen nasıl kullanıyosun.parkenin üzerinde gidiyo ama ordada asyayı emekletmek istemiyorum soguk olur.şimdilik sadece müziğini dinletebiliyorum
korkuyo olablrmi...kızımın bi bebeği var onun müziği çaldğında dudaklarını büzüp ağlamaya başlıo kapatınca susuyoo...sanırım korkuoo sölediği şarkıdan :)Benim kızımında dönencesinde bir müzik var, ne zaman onu açsam önce gözlerini açıyor, sonra kaşları kızarıyor ve dudaklarını büzüp ağlamaya başlıyor. Artık müzik ona hüzünlü mü geliyor, nedendir anlamadım. Ama bütün bebekler kesinlikle çok tatlılar...
iremde sadeyi sevmedi pekmezle yedirdim 2 kere ama dediğin gibi vitamini ölüyorselam kizlar nasilsiniz.....benim oglus yogurt yedi ama pek sevmedi, pekmez katip vereyimmi dedim dr umuza , ok dedi, ama bildigim kadariyla demir emilimizni azaltiyor kalsiyum, mesela hamileyken demir almadan bir saat once ve bir saat sonra sut ve sut urunleri tuketme demisti drum....................siz ne diyorsunuz ne yapayim?
parkenn üzerine koyurum iremide yere yani halının üstüne koyuyorum yüz üstü yatırıyorum oyuncak parrkenin üzerinde ireme doğru gelirken iremde sürünüyo ona doğru gtmeye çalışıyo :) böle yorulduğunda sırt üstü yatırıyorum oyuncağında düğmesini açıp bıakıyorum yanına
oyuncak gidemioo ama susunca bi müddet sonra sesler çıkartıyo yaaa
yne susunca irem vuruyoo kafasına yine çalıooo
yada tekerliğini tutuo bölede sesiyle oyalanıooo :)
oyy oyy maşallah ireme.
bizde öyle yapıyoruz.müziğini dinliyo.vuruyo.tekerlekleri çıkarmaya çalışıyo:)
ben oyuncak giderken oda arkasından emekler diye hayal ediyodum ama parke sogukdur diye içim el vermiyo.
gerçi daha tam emekleyemiyo.ama sanki bi aya kalmaz tam emekler gibi.
maş. yağmuraherkese ii akşamlar ..biz gezdik geldk kızımla..yağmur 2 haftada 600 gr almış 4 cm de uzamış.
6650 gr 66 cm olmuş.sonra çıktık bayramlık aldık kızıma.şimdide ewdeyiz babamız geç gelicek bugün.yaprak dökümü war onu izlerm bende.bizden böleeee
oh bitirmişin ne gzll cnmm..ilkecim maşallah yağmura çok ii kilo almışş..
emekleme arkadşı bende şirin kanatlar alıcaktım bi sitede yorumları okudum halıda gitmiyo die herkes şikayetçiydi bende palyskool yaşil tırtıldan aldım
ben dün kadın çağardım pırıl pırıl oldu evim ama saadetcim dediğin gibi hasta edicez zehroşu die çok korktum çok dikkat ettik
bugün bende giremedim son son yıka ütüle yarında ikram için bişiler hazırlıcam
sağololsun komşum bana 1 tepsi baklava açmış çocuğum var sen bişi yapma die
allahım hep böyle güsel dostlar ii komşular çıkarsın karşıma
canım benimki kanıycak kadar değil ama bayaacıtıyo damağnı eziyo bizimki emiyo emiyo bitiminde başlıyo çekiştirmeye ben ayyy diince gülüyokızlar bebeklerinden dişi çıkan varmı aranızda ben kaç gündür mahvoldum göğüs uçlarım perperişan oldu kızım dişleriyle göğüs uçlarımı çiğniyo resmen ve kaç kez kanadı anlatamam size.Benim durumumda olan varmı siz ne yapıyporsunuz bi önlem olabilirmi bu duruma acaba?
saol canım allah herkesi ii inasanlarla karşılaştırsınböle komşulardan Allah razı olsun negüzel çok şanslısın arkadaşım.