kıslar havvanın pamuk zeynebimizin ilk incisi çıkmış çok sevindim ben veriim haberi
havva memlekete gidicekti belki haber veremez
darısı bizmkilerin başınaa
birasdan eşim gelcek dişçiye gitcem bende inş kızımın dişleri benim dişlerime çekmez hep sorun gerçi bugün diş taşlarını flan temizletmeye gidicem bayramda parlasınn:jeyyar:
aaaa maşallah arıyım gelinimi yarın
günaydın bizden de
biz de yarın ist yolcusuyuz
işlerim çok o yüzden şimdiden hepinize
İYİ BAYRAMLAR
kocaman öpüldünüzzemuszemus
canım bizim işyerinin önünden geçmişsiniz, 5 dk uğrasaydın ya, seni kızları görürdüm , bi çayımı içerdiniz
evet canım ailem arkadaşlarım da aslında doktora gitmem gerektiğini söylüyorlar kimi zaman dalga geçiyorlar çok sinir oluyorum. bu hijyen beni mahvetti geçenlerde görümcem gelmişti çorba yapmıştım içtikten sonra kaşığı yaladı pislik ben tabi bittim o anda. çaktırmadan tabağını kaşığını hemen çamaşır suyunda beklettim. birde bu çıktı eve biraz huylandığım birileri gelse çamaşır suyuna sokuyorum kullandıklarını kendime kızıyorum insan onlarda vebalı gibi davranıyorum diye ama vazgeçemiyorum bu huyumdan. ben aslında normalde çok rahat bir insandım hamileyken bile bana kızarlardı biraz dikkatli ol diye ama hamileliğimin son aylarında kötü şeyler yaşadım onun acısı da bu şekilde çıkıyor benden.. uamrım kısa zamanda geçer..
Arkadaşım benim annemde böyle yapa yapa şimdi tedavi görüyor, bir ara saatlerce ellerini yıkıyordu , şimdi biraz daha normale döndü
iyiakşamlarr hanımlarrr..
kmse yok konuşcak..
bnde ireme bayramlık aldım geldimmm..
çok heycanlıyım byram gelsede gyse kuzum :)
Güle güle giysin cicilerini iremcik
selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir..
benim pamuğumda cumartesi günü sünnet oldu .
arda ve emir daha önce sünnet oldukları için aylinle havva bana çok destek oldular çok teşekkür ederim kızlar zor bir gün atlattık ama şimdi geçti artık küçük oğlum erkek oldu teyzeleri:)))
maşallah efeme erkek adam olmuş, geçmiş olsun nilaycım , senin içinde çok zor olmuştur
bu arada bugun ilk sebze çorbamı yaptım buyuk bı başarıyla:)))) 4 kaşık verdım tattırmak için.ilk 2 kaşığı yuttu ama diğerlerı bıraz zorakı oldu.bakalım yarın 5 kaşık yapıcaz.
İlk çorbanız hayırlı uğurlu olsun tatlım kaydirigubbakcemile3, lüp lüp içsin kuzucuk
merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
hoşgeldin aramıza, bir derinimiz daha oldu akannehir
Günaydin anneler ve bebisleri
Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...
Öpüyorum hepinizi...
İyi yolculuklar canım , uslu durur inşallah ilayda
canım kolay gelisn sanada.. zor oluyor banda öyle valla.. Allah klaylık versin cnm..
..
Sağol Armycim, çok yorucu ama alışçaz zamanla
kaydirigubbakcemile3
bizimmide ben agliyormus gibi yaptigimda agliyor..
asimizi olup geldik kizlar..2 si 2 hafta sonra..
biraz daha icimiz rahat artik..bizden boyle..[/I]
geçmiş olsun özlemcim
slm kızlar
dün gece çok kötü oldum
ceylin saat 11 gibi uyandı yeni uyumuştu zaten mızmızlanıyodu kucağıma aldım emzirmek için birden ağlamaya başladı normalde ağlayan bi bebek değil mız mızlanır sadece ağlamaz
dün öyle bir ağladı ki susturamıyoruz eşimle kusacak ağlamaktan öksürüyo kıpkırmızı oldu bende ağlamaklı oldum daha önce hiç başımıza gelmeyince panik olduk hemen eşimde bende nazar dualarını okumaya başladık yavaş yavaş sakinleşti çooook korktum akşam gezmeye gitmiştik nazar oldu galiba okuduktan sonra kuzu gibi oldu
ama belki bi yeri agrıyodur diye 1 çay kaşığı kadar calpol verdim çok rahat uyudu şimdi de çok iyi şükür inş. bi daha olmaz mahvoldum o ağladıkca
Geçmiş olsun canım, nazar olmuştur, sürekli oku , ihmal etme
kızlar bebeklerinden dişi çıkan varmı aranızda ben kaç gündür mahvoldum göğüs uçlarım perperişan oldu kızım dişleriyle göğüs uçlarımı çiğniyo resmen ve kaç kez kanadı anlatamam size.Benim durumumda olan varmı siz ne yapıyporsunuz bi önlem olabilirmi bu duruma acaba?
Sağıp biberonla vermeyi denedinmi canım, en azından acı çekmessin, anne sütündende mahrum kalmamış olur
ilkecim maşallah yağmura çok ii kilo almışş..
emekleme arkadşı bende şirin kanatlar alıcaktım bi sitede yorumları okudum halıda gitmiyo die herkes şikayetçiydi bende palyskool yaşil tırtıldan aldım
ben dün kadın çağardım pırıl pırıl oldu evim ama saadetcim dediğin gibi hasta edicez zehroşu die çok korktum çok dikkat ettik
bugün bende giremedim son son yıka ütüle yarında ikram için bişiler hazırlıcam
sağololsun komşum bana 1 tepsi baklava açmış çocuğum var sen bişi yapma die
allahım hep böyle güsel dostlar ii komşular çıkarsın karşıma
binnurcum maşallah ne iyi komşun var, güle güle kirlensin evin bu arada
çay demledim tek başıma içiyorum..yaprak dökümünüde açtım.yağmurda uyuyoooo..
kocamda yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh::
Afiyet olsun tatlım zemuszemus
Kızlar işten geldim, oğlumla hem oynadık, hem yemek yedim, biraz önce uyudu size bakayım dedim, babamız geç gelcekmiş yine,
üç günde 2,5 kilo vermişim, uykusuz birde yoğun işler, iyi oldu tek güzel yanı bu :lepi:
yusuf kayra biberonla içmek istemiyormuş sütü gündüzleri annem uykusunda içiriyor , oda azcık emip uyuyormuş, biraz uyuyup birazdaha içiyormuş, annecim saatlerce uğraşıyormuş içirmek için, bayramda biberona alıştırmaya çalışçam
ilk gün nasıl özlemiş beni sarıldı durup durup yavrukuşum,
neyse öptüm hepinizi, ben biraz dinleneyim
görüşürüz