2009 Haziran Anneleri!!

canım, eğer sancı falan da varsa verebilirsin, ben veriyorum arada, ayrıca özgenin yazdıklarını dene bi de saf zeytinyağı verebilirsin sabahları

günaydınnn diycem gün ışıyalı çok oldu:)
oğluşla bana yeni gün doğdu...
tüm öğretmenlerin öğretmenler günleri kutlu olsun...

ögretmenlerim
canım benim canım benim
sizi ben pek çok pek çok severimmmmmmopuyorumnanaktan
tüm ögretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsunnnn

bende anca girebildim.asyada ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız oldu.ama en fazla 3güne yapıyo.bi gün yapamasın hemen ıkınmalar başlıyo.çporbasını z.yagı katıyorum ama yinede oluyo.yavaş yavaş alışcaklar.
ay dün gece en son 12de emzirdim.oda uykusunda zar zor.sonra 3saatte kalktım emsin diye yok emiyo.saat 7buçuga kadar bişey yemedi.yani tam 7,5 saat aç kaldı şaştım valla.ben emzirmeye çalştım ama almıdı bi türlü

arzu az önce iremle oyun oynadıkda...o ara aklıma geldi halının üstüne koydum halıda gtmiyor cnm oyunck:)

arzucum uyandırıomuusn emsin die..ben en son yağmuru 11 de emziriyorum..bazen 1 kez kalkıo 5.buçuk gibi bazen 7 ye kdr uyuyo.benim dr uyandırma dedi.
gece uykusu çok öenmli biliyosun.bence bırak bebeği uyusun..uykuyada ihtiyacı war..

kızlar bu arada bizim 2 gün sonra 5.ayımız doluo.dr gidicez bakalım çorbalara geçeeriz belki.
yoğurt işi nasıl olcak ya.inek sütü yasak diolar dewam mamasıda gdo lu.
walla napıcaz bilmiorum bakalım drmuz ne dicek.?*

ben yogurdu anne sütüyle denedim tutmuyo döktüm mamayla da denedim oda çok sulu oldu döktüm.bu ay artık baslayayım diyorum yogurta falan bulabilirsem keçi sütü bulamazsam mecburen pastorize inek sütüyle yapacagım

bende pastorize düşünüorum..biraz sulu oluomuş gerçi ama başka seçenek yok..

canım ben de kendi sütümle yaptım ayrandan biraz daha kıvamlı bi şey oldu döktüm. devam mamasından sa inek sütünü tercih ediyorum ben yoğurtta. ben günlük sütlerle yapıyorum oğluşumun yoğurdunu.

devam sütleri konusunda kafam karışık! yoğurtta kullanmıyorum nasıl olsa mayalanıyo süt diye süt kullanıyorum ama muhallebi ve diğer şeylerde kullanılacak. acaba inek sütünün bir yaşa kadar yasak olması bazı çocuk doktorlarınında söylediği gibi mama firmalarının desteği ile ortaya atılan koca bi yalan mı henüz araştırmadım. Ama hatırlarsanız 90'lı yıllarda anne sütü yerine tüm bebeklere doğar doğmaz mama dayıyolardı daha yararlı diye sonradan ilk 6 ay sadece anne sütü işi çıkınca aman haa bir yaşa kadar inek sütü tükaka oldu.

baby mıx i tavsiye ederim
içeriğine göre katıksız
Şimdiki bebekler çok şanslı. Çünkü tamamen onlara özel bir yoğurt var. Babymix, ılgili Bakanlık tarafından bebek ve küçük çocuk ek besini olarak uygunluğu onaylanmış, Türkiye’nin bebeklere özel ilk ve tek yoğurdudur.

Babymix, içerdiği probiyotik mayalar ve prebiyotik lif ile bebeğinizin sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Yüksek kalsiyum içeriği ile kemik ve dişlerin gelişmesini sağlar. B2 ve B12 vitaminleri bakımından doğal kaynak niteliğindedir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi, nişasta, gluten ve sofra şekeri içermez. Elmalı Babymix’in içeriğindeki şeker doğal meyve şekeridir.

Babymix’in kıvamlı yapısı bebeğinizin kaşık kullanmayı öğrenmesine de yardımcı olur.

geçmiş olsun canım darısı bize inşallah

efe ye de maaşallah, erkek olmuş tatlış, inşallah daha nice güzel günlerini görürsünüz annesii

küçük erkeginin sünneti mubarek olsun
gelin aldıgın günleride yazarsın inşallahhhvereliniortak

teşekkür ederiz teyzoşları öpüyoruz hepinizi..:lepi:

[İlkecim ben dun yazmıştım ama sen okumadın herhalde.dun dr bana SEK in günlük şişe sütleriyle yap dedi.du bakalım daha denemedım ama onunla yapıcam gerek yok devam sutlerıne dedi.
Bu arada İZMİRDE oturanlar için söylüyorum,alsancaktan k.yaka ya gelırken altınyolda Corners vardı outlet gıbı bı yer.21 kasımda orda HELLO dıye izmirin en buyuk anne bebe mağazası açılmış.bugun attım derını arabaya oraya gıttım.acayıp uygun fıyatları ne arasanız var k.altındakı barış bebe tarzı bı yer bı de herşeye 6 taksıt yapıolar 3tl lık emzığe bıle.bence fırsat bulduğunuzda bı gıdıp bakın dedim.ben 2 torba şey aldım derine:))

bu arada bugun ilk sebze çorbamı yaptım buyuk bı başarıyla:)))) 4 kaşık verdım tattırmak için.ilk 2 kaşığı yuttu ama diğerlerı bıraz zorakı oldu.bakalım yarın 5 kaşık yapıcaz.

nasılsınz kıslarr
biz temizliğmizi yaptık her yer pırıl pırıl olduu
kızımda aksine 5 dk durmadı mızmızz
nilaycım adam olmuş efe gözünüz aydın darısı damatlığnı görmeye
ben zehraya pastorize sütle mayalıyorum hergün çokda güzel oluyor ewet süt hazır ama en azından günlük olması içimi rahatlatmaya yetiyo
bu arada eşim zehraya bayram hediyesi salıncak almış süpriz yaptı çok mutlu olduk

merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.

aşk kırıntısı doktorunu ara sor stersen...

Canım ben doktor kontrolüne götürmedim hiç, daha önce ilçedeydik şimdi merkeze taşındık ve a gribnden dolayı hastaneye gitmedim. Evde spasmo panalgine fitil var yarım vericem yarında yapmassa. 7 güne kadar yapmamasının normal olduğunu okudum. Ama annelik işde stres oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…