bende anca girebildim.asyada ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız oldu.ama en fazla 3güne yapıyo.bi gün yapamasın hemen ıkınmalar başlıyo.çporbasını z.yagı katıyorum ama yinede oluyo.yavaş yavaş alışcaklar.
ay dün gece en son 12de emzirdim.oda uykusunda zar zor.sonra 3saatte kalktım emsin diye yok emiyo.saat 7buçuga kadar bişey yemedi.yani tam 7,5 saat aç kaldı şaştım valla.ben emzirmeye çalştım ama almıdı bi türlü
ben yogurdu anne sütüyle denedim tutmuyo döktüm mamayla da denedim oda çok sulu oldu döktüm.bu ay artık baslayayım diyorum yogurta falan bulabilirsem keçi sütü bulamazsam mecburen pastorize inek sütüyle yapacagım
arzucum uyandırıomuusn emsin die..ben en son yağmuru 11 de emziriyorum..bazen 1 kez kalkıo 5.buçuk gibi bazen 7 ye kdr uyuyo.benim dr uyandırma dedi.
gece uykusu çok öenmli biliyosun.bence bırak bebeği uyusun..uykuyada ihtiyacı war..
kızlar bu arada bizim 2 gün sonra 5.ayımız doluo.dr gidicez bakalım çorbalara geçeeriz belki.
yoğurt işi nasıl olcak ya.inek sütü yasak diolar dewam mamasıda gdo lu.
walla napıcaz bilmiorum bakalım drmuz ne dicek.?*
geçmiş olsun canım darısı bize inşallah
efe ye de maaşallah, erkek olmuş tatlış, inşallah daha nice güzel günlerini görürsünüz annesii
küçük erkeginin sünneti mubarek olsun
gelin aldıgın günleride yazarsın inşallahhhvereliniortak
günaydın herkeseeee.çoktan kalktık ama dünden bikaç işim vardı onları hallettim.
sünnet olan bebişee geçmiş olsun..
bu arada ilk önce babamın sonra bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun.....alkisalkisalkis
arzucum uyandırıomuusn emsin die..ben en son yağmuru 11 de emziriyorum..bazen 1 kez kalkıo 5.buçuk gibi bazen 7 ye kdr uyuyo.benim dr uyandırma dedi.
gece uykusu çok öenmli biliyosun.bence bırak bebeği uyusun..uykuyada ihtiyacı war..
kızlar bu arada bizim 2 gün sonra 5.ayımız doluo.dr gidicez bakalım çorbalara geçeeriz belki.
yoğurt işi nasıl olcak ya.inek sütü yasak diolar dewam mamasıda gdo lu.
walla napıcaz bilmiorum bakalım drmuz ne dicek.?*
aşk kırıntısı doktorunu ara sor stersen...