2009 Haziran Anneleri!!

Son 1 haftadır elma ve armut püresi veriyordum, haftaya sebze çorbalarına başlamayı düşünüyorum ama hiç yoğurt vermedim, çorbadan önceki 1 hafta yoğurtmu versem acaba? Of kızlar bu ek gıda bana çok zor geliyor oğlum hiç sevmiyor...

Yoğurt ne zaman veriliyor meyve sularından sonra mı?

tatlı annişler nasılsınız..umarım bebekler yaramazlık yapmıyorlardır..
benimki çok haylaz bu ara.. nefes aldırmıyor..bunlar büyüdükçe zorlaşıyor işimiz..sağlıklı olsunlar da..bu arada herkes ek gıdalara geçmiş galiba..ben daha siftah yapmadım..geç kalırsan artık hiç birsey yemez diyorlar..ben de panik yaptım..bu birkaç güne kadar dr a gideceğiz..sorarım ona da ne ile başlamam gerektiğini.
bu arada tüm meslektaşlarımın da öğretmenler günü kutlu olsun..

slm kızlar benim bebişe yoğurt alerji yapıyor içine cicibebe katarsam bişey yok ama tek verirsem alerji oluyo nasıl bişey anlamadım:sinifsinif:

tatlı annişler nasılsınız..umarım bebekler yaramazlık yapmıyorlardır..
benimki çok haylaz bu ara.. nefes aldırmıyor..bunlar büyüdükçe zorlaşıyor işimiz..sağlıklı olsunlar da..bu arada herkes ek gıdalara geçmiş galiba..ben daha siftah yapmadım..geç kalırsan artık hiç birsey yemez diyorlar..ben de panik yaptım..bu birkaç güne kadar dr a gideceğiz..sorarım ona da ne ile başlamam gerektiğini.
bu arada tüm meslektaşlarımın da öğretmenler günü kutlu olsun..
demek haylazlık yapıyo hee yerim onu ben yapsın annesi oda oyun istiyor kendince benide nisa deli ediyo mızmız kafayı yicem bencede canım ek gıdaya geç tattır artık tadını bilsin sonra çok zor olur senin için

bu arada bütün öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar ben hep küçükken bende öğretmen olucam ne güzel birsürü hediyeleri oluyo diyodum hediye almak için öğretmen olmak istiyodumdelikafadulden

merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
hoşgeldın.benım kızımın adı da Derin 27 haz.doğumlu.

slm kızlar benim bebişe yoğurt alerji yapıyor içine cicibebe katarsam bişey yok ama tek verirsem alerji oluyo nasıl bişey anlamadım:sinifsinif:
nasıl yanı,noluyo alerjı oluyo da?

demek haylazlık yapıyo hee yerim onu ben yapsın annesi oda oyun istiyor kendince benide nisa deli ediyo mızmız kafayı yicem bencede canım ek gıdaya geç tattır artık tadını bilsin sonra çok zor olur senin için
sorma canım ya hep oyun istiyor..ben de eve gelince yorgun oluyorum..bütün kilolar gitti eridim valla..bir de kucakçı eşek sıpası :))) dombili olunca taşıması da zor fıtık oldum resmen..
ben de hediye aldım bugun öğrencilerimden :asigim::kedi:

slm kizlar..
yarin asi olcaz..bakanliktan yazi geldi bebeginiz oldugu icin asi olunuz diye davet ettmisler..
ev dr umuz da olun dedi
domuz gribi sarsti artik heryeri..
buguunde hamilelikten sonra ilk dis kontrolumu oldum dolgu gerekior..oncesinde bisey yoktuu
neyse armine fed olsun dedik..
bizden boylee

kızlar günaydın herkes iyidir inşallah
ben işe başladım acayip yoğun, internete girmeye fırsatım olmuyor, bide uykusuzluk daha zor,
sizi çok özledim , geçmişi okurum bir ara
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
görüşürüz

Günaydin anneler ve bebisleri

Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...

Öpüyorum hepinizi...

günaydın herkesee,
özlemcim biz de olalı epey oldu aşımızı, naapalım bebişleri ancak böyle koruyacağız, size de şimdiden geçmiş olsun,
nida iyi yoculuklar, ama küstüm sana, gelip sadece pınarla nilayı görcen demekki, neyse öyle olsun bakalım, iyi tatiller sana ve minik ilaydaya

kızlar günaydın herkes iyidir inşallah
ben işe başladım acayip yoğun, internete girmeye fırsatım olmuyor, bide uykusuzluk daha zor,
sizi çok özledim , geçmişi okurum bir ara
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
görüşürüz

canım kolay gelisn sanada.. zor oluyor banda öyle valla.. Allah klaylık versin cnm..

Günaydin anneler ve bebisleri

Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...

Öpüyorum hepinizi...

nidacım hadi hayırlı yolculuklar size.inş kolay bir yolculuk olur..

herkse kocamna bir günadyın.. nasılsınzı kızlar.. umarım herkesede bebelrde çok iyidiri.. bayram öncesi Allah sıkıntı vermesin..

arzucum uyandırıomuusn emsin die..ben en son yağmuru 11 de emziriyorum..bazen 1 kez kalkıo 5.buçuk gibi bazen 7 ye kdr uyuyo.benim dr uyandırma dedi.
gece uykusu çok öenmli biliyosun.bence bırak bebeği uyusun..uykuyada ihtiyacı war..

kızlar bu arada bizim 2 gün sonra 5.ayımız doluo.dr gidicez bakalım çorbalara geçeeriz belki.
yoğurt işi nasıl olcak ya.inek sütü yasak diolar dewam mamasıda gdo lu.
walla napıcaz bilmiorum bakalım drmuz ne dicek.?*

canım bizizmki sadece uyurken emdiği için ben 4saatte bi kalkıp emziriyorum.tabi her seferinde almıyo.bazen 5 bazen 6 saat sonra anca emiyo.en azından geceleri bi iki kez emzirmiş oluyorum.o yüzden hala kalkmaya devam ediyorum.ama asya emzirirken uyanmıyo.uykusunda emiyo.uykusunu bölmüyoz yanii

X