- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
her ne kadar çalışmasamda teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanogretmenler gununuz kutlu olsun ogretmen anneler..
bende bütün öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum...
demek haylazlık yapıyo hee yerim onu ben yapsın annesi oda oyun istiyor kendince benide nisa deli ediyo mızmız kafayı yicem bencede canım ek gıdaya geç tattır artık tadını bilsin sonra çok zor olur senin içintatlı annişler nasılsınız..umarım bebekler yaramazlık yapmıyorlardır..
benimki çok haylaz bu ara.. nefes aldırmıyor..bunlar büyüdükçe zorlaşıyor işimiz..sağlıklı olsunlar da..bu arada herkes ek gıdalara geçmiş galiba..ben daha siftah yapmadım..geç kalırsan artık hiç birsey yemez diyorlar..ben de panik yaptım..bu birkaç güne kadar dr a gideceğiz..sorarım ona da ne ile başlamam gerektiğini.
bu arada tüm meslektaşlarımın da öğretmenler günü kutlu olsun..
hoşgeldın.benım kızımın adı da Derin 27 haz.doğumlu.merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
nasıl yanı,noluyo alerjı oluyo da?slm kızlar benim bebişe yoğurt alerji yapıyor içine cicibebe katarsam bişey yok ama tek verirsem alerji oluyo nasıl bişey anlamadım:sinifsinif:
sorma canım ya hep oyun istiyor..ben de eve gelince yorgun oluyorum..bütün kilolar gitti eridim valla..bir de kucakçı eşek sıpası :))) dombili olunca taşıması da zor fıtık oldum resmen..demek haylazlık yapıyo hee yerim onu ben yapsın annesi oda oyun istiyor kendince benide nisa deli ediyo mızmız kafayı yicem bencede canım ek gıdaya geç tattır artık tadını bilsin sonra çok zor olur senin için
merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
hoşgeldın.benım kızımın adı da Derin 27 haz.doğumlu.
nasıl yanı,noluyo alerjı oluyo da?
merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
kızlar günaydın herkes iyidir inşallah
ben işe başladım acayip yoğun, internete girmeye fırsatım olmuyor, bide uykusuzluk daha zor,
sizi çok özledim , geçmişi okurum bir ara
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
görüşürüz
Günaydin anneler ve bebisleri
Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...
Öpüyorum hepinizi...
arzu az önce iremle oyun oynadıkda...o ara aklıma geldi halının üstüne koydum halıda gtmiyor cnm oyunck:)
arzucum uyandırıomuusn emsin die..ben en son yağmuru 11 de emziriyorum..bazen 1 kez kalkıo 5.buçuk gibi bazen 7 ye kdr uyuyo.benim dr uyandırma dedi.
gece uykusu çok öenmli biliyosun.bence bırak bebeği uyusun..uykuyada ihtiyacı war..
kızlar bu arada bizim 2 gün sonra 5.ayımız doluo.dr gidicez bakalım çorbalara geçeeriz belki.
yoğurt işi nasıl olcak ya.inek sütü yasak diolar dewam mamasıda gdo lu.
walla napıcaz bilmiorum bakalım drmuz ne dicek.?*