bende yapmadım daha arzucum
kadın alsam cam kapı açık olcak irem hastalanır...
onun için yarın yapıcam normal temizliğimi
cam perde falan yok ama...
kızımı hasta edemem bunun için zaten gurbet elde yakın dostlarmız dışında gelcek de yok...
irem sabah uyanınca çizgi flm seyredio o zman yapıcammm
aaaa maşallah arıyım gelinimi yarın
canım bizim işyerinin önünden geçmişsiniz, 5 dk uğrasaydın ya, seni kızları görürdüm , bi çayımı içerdiniz
Arkadaşım benim annemde böyle yapa yapa şimdi tedavi görüyor, bir ara saatlerce ellerini yıkıyordu , şimdi biraz daha normale döndü
Güle güle giysin cicilerini iremcik
maşallah efeme erkek adam olmuş, geçmiş olsun nilaycım , senin içinde çok zor olmuştur
İlk çorbanız hayırlı uğurlu olsun tatlım kaydirigubbakcemile3, lüp lüp içsin kuzucuk
hoşgeldin aramıza, bir derinimiz daha oldu akannehir
İyi yolculuklar canım , uslu durur inşallah ilayda
Sağol Armycim, çok yorucu ama alışçaz zamanla
geçmiş olsun özlemcim
Geçmiş olsun canım, nazar olmuştur, sürekli oku , ihmal etme
Sağıp biberonla vermeyi denedinmi canım, en azından acı çekmessin, anne sütündende mahrum kalmamış olur
binnurcum maşallah ne iyi komşun var, güle güle kirlensin evin bu arada
Afiyet olsun tatlım zemuszemus
Kızlar işten geldim, oğlumla hem oynadık, hem yemek yedim, biraz önce uyudu size bakayım dedim, babamız geç gelcekmiş yine,
üç günde 2,5 kilo vermişim, uykusuz birde yoğun işler, iyi oldu tek güzel yanı bu :lepi:
yusuf kayra biberonla içmek istemiyormuş sütü gündüzleri annem uykusunda içiriyor , oda azcık emip uyuyormuş, biraz uyuyup birazdaha içiyormuş, annecim saatlerce uğraşıyormuş içirmek için, bayramda biberona alıştırmaya çalışçam
ilk gün nasıl özlemiş beni sarıldı durup durup yavrukuşum,
neyse öptüm hepinizi, ben biraz dinleneyim
görüşürüz
binnurrrrr facebook dakı gülin benım:)
evet hayatım seyrediyor bayılıyor hemdesaadet şaşıttın beni kız ireme çizgi film mi seyrettiriyon 2 yaşına kadar tv.iyi değil diyor dr. ben televizyonun önüne bir saksı kaktüs aldım radyasyonu önlesin diye ben hiç baktırmıyorum vallaha gerçi yaren ses gelince bakmak istiyor ama yasak
bende merak ettim kim die canım hamilelik çok yakışmış bu arada..
nasılsınız ben perişan durumdayım bugün güya yarına hazırlık yapcaktım hiç bişi yapamdaım
zehra beni çıldırttı uyumuyo bugün beni hiç emmedi hep kucak hep mızmız hasta değil bi yeri ağrımıyo diş desen doktor şuan bişey yok dedi bende kontrol ediyorum yokk
yicem kafayı yatırıyorum ağlamaktan mosmor oluyo sıyırcam kızlar
nie böle yapıyo anlamadık ben bittim babası bakıyo oda tükenmek üzere
ne derdi var yaa
belki daha giremem yarın gelen gidenden
herkese bebişleriyle şeker tadında bi bayram diliyorumm
iyi akşamlar herkesee, kolay gelsin binnurcum, bu aralar biz de geceleri hep uykuszuz, dün yalnızca 2 den 5 ekadar uyuduk, gece 2 de biberon bebişin ağzında uyuyakalmışım bi uyandım bebiş emmeye devam ediyo
dişleri gelen arkadaşlar, bizim de altta sanki derinin altında dişler belli gibi ama kızarıklık ve kabarma yok, acaba dişten mi rahatsızlığı, sizde nasıl olmuştu
biz de arkadaşlara gidicez birazdan dönünce uğrarım, ilkecim sana da iyi akşamlaar
benim temizlikde anca bitti.yorgunlukdan öldüm.asyada bi kaç gündür uyumak bilmiyom.uyku gözünden akıyo ama agla agla uyuyamıyo.şaştım kaldım valla.çok huzursuz oldu.
evde tarttık ek gıdaya geçtiğimiz halde anca 300gr almış.tam dogru çıkmamışda olabilir ama banada az aldı gibi geliyo.biz 6ayımızı anca 6500grla falan bitircez:gitme: