2009 Haziran Anneleri!!

Günaydın canlarım.... Gününüz güsel geçsin, kuzucuklar hiç yaramaslık yapmasın inşallah!

2009 haziran annelerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

muhtemelen haziranın en uykusuz annesinden herkese günaydıın, güzel bi arifeden güzel bi bayrama başlarız inşallah, semoş sana da günaydın girip yazmadan kaçıyosun bakıyorum :))

aaa kimse yok hadi ben temizlik yapıyorum gremedmm
şimdi iremi uyutuoken bkm dedimm sizi de arife telaşı sarmış anlaşılan :)
kolay gelsn fıstıklar

saadet şaşıttın beni kız ireme çizgi film mi seyrettiriyon 2 yaşına kadar tv.iyi değil diyor dr. ben televizyonun önüne bir saksı kaktüs aldım radyasyonu önlesin diye ben hiç baktırmıyorum vallaha gerçi yaren ses gelince bakmak istiyor ama yasak

herkes bayram temizliği yapıyor galiba, kolay gelsin, işleriniz çabucak bitsin, bebişleriniz uslu dursun,
Herkesin kurban bayramı şimdiden kutlu olsun..
opuyorumnanaktan

herkese şimdiden iyi bayramlar benim kızımda bayb tv hastası bakıyo ama yarım saat sonra felan sıkılıyo aşırısı zararlı diyolar ben bayb tvde çok sakıncalı birsey görmedim bağımlılık yapmadıkca neden izlemesinlerki doktorumuzda bi sakınca görmedi fazla olmamak sartıyla

canım kıyamam ben ona bende 2 ay sora çalışmaya başlıycam inan gözümde büyüyo.... Kuzumu hiç bırakmak istemiyorum ama napalım onların istikbali için çalışmak zorundayız...bende biberona alıştıramadım 1 cc yi saatlerce uğraşarak içirebiliyorum düşünün artık bende acılı macılı ama emziriyorum...aslında işe başlamadan önce biberona alıştırmak güzel olur bencede

herkez temizlik yaptı ne güzel bende bekliyorum kuzucum uyansın süpürgeyi açayım diye çıt sesine uyanıyo yavrum.Bi süpürüp silicem evi bizim bayram temizliğimiz bu kadar kızlar....Görüşemezsek herkezin bayramını şimdiden kutluyorum...Bebişlerinde gül yanaklarından öpüyorum...

ooo kimsecikler uğramamış bugün, biz de daha hiç bişey yapamadık, daha şimdi başlıcam

yaa eşim tutturdu bu sene danaya giriceem diye, bakalım nolucak o kadar et cokacimcoook

herkese selam..biz bugün çarşıya gittik.alışweriş yaptık.şimdi evimizdeyiz.
eşim geç gelicek yalnızım.burdayım kızalr bennn gelen olursa görüşrüzz..
kaydirigubbakcemile5

binnurrrrr facebook dakı gülin benım:)

bende merak ettim kim die canım hamilelik çok yakışmış bu arada..

nasılsınız ben perişan durumdayım bugün güya yarına hazırlık yapcaktım hiç bişi yapamdaım
zehra beni çıldırttı uyumuyo bugün beni hiç emmedi hep kucak hep mızmız hasta değil bi yeri ağrımıyo diş desen doktor şuan bişey yok dedi bende kontrol ediyorum yokk
yicem kafayı yatırıyorum ağlamaktan mosmor oluyo sıyırcam kızlar
nie böle yapıyo anlamadık ben bittim babası bakıyo oda tükenmek üzere
ne derdi var yaa
belki daha giremem yarın gelen gidenden
herkese bebişleriyle şeker tadında bi bayram diliyorumm

iyi akşamlar herkesee, kolay gelsin binnurcum, bu aralar biz de geceleri hep uykuszuz, dün yalnızca 2 den 5 ekadar uyuduk, gece 2 de biberon bebişin ağzında uyuyakalmışım bi uyandım bebiş emmeye devam ediyo

dişleri gelen arkadaşlar, bizim de altta sanki derinin altında dişler belli gibi ama kızarıklık ve kabarma yok, acaba dişten mi rahatsızlığı, sizde nasıl olmuştu

biz de arkadaşlara gidicez birazdan dönünce uğrarım, ilkecim sana da iyi akşamlaar

evet hayatım seyrediyor bayılıyor hemde
neden ii değilmiş ki içinemi kapanıklık yada geç mi konuşur muşş???
bunlar iremde yokk seyrederken bile aaa uuu eşlik ediyorrr hem devamlı bakmıyoki kah oraya kah buraya kah tv ye
bu arada tv.ler radyasyon yaymazlar .elektromanyetik dalga yayarlar.tabiki çok yakınında olmamak lazım.en az 3 mt.
..

iyi akşamlar kmsecikler yok in cin top oynuyor burada...
bende öğleyn temizliğimi btrdim öğleden sonra misafirliğe gttm
iremimide babasına bıraktım...
yarında yanlızız kızımla eşim nöbetçii :gitme:
bize bayram seyran yok :sinifsinif:

Son düzenleme:
benim temizlikde anca bitti.yorgunlukdan öldüm.asyada bi kaç gündür uyumak bilmiyom.uyku gözünden akıyo ama agla agla uyuyamıyo.şaştım kaldım valla.çok huzursuz oldu.
evde tarttık ek gıdaya geçtiğimiz halde anca 300gr almış.tam dogru çıkmamışda olabilir ama banada az aldı gibi geliyo.biz 6ayımızı anca 6500grla falan bitircez:gitme:

herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
aileniz birlikte neşeli dolu dolu bi bayram diliyorum...
bayramlaşmaları öpüşmeden yapmayı sakın unutmayın.bebişlerimiz hasta olmasınnnlmaz:

cnm dişler olabilir belki..kıyamam ben onaa..inşallah bu gece güzel uyur annesi...
sanada ii bayramlar...opuyorumnanaktan

ii akşamlar cnm..

arzucum çok takma kafana senn kızının yapıısı bu demekkii..üzülme sağlıklıysa sorun yok bence..opuyorumnanaktan
yağmurun muhallebi saati görürşüz kızlar..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…