2009 Haziran Anneleri!!

saoll cnm ewt ii kilo aldı gerçekten..
oh walla ne insanlar war.helal olsun komşunaaa..ben tatlı yapmıorum..
1.gün kayınvalideye gidiyoruz,2.günde izmire gidicez ..

bişey değil cnmm..ne komşşular war sizdedekaydirigubbakcemile3

aynen özgecim artık yağmurun altını temizleyene kadar 300 gr weriyorumdur...kaydirigubbakcemile3ben onu çeviriyiorum o dönüyor..
inanılmaz hareketlii.emeklemeye başlayınca napıcam ben ewimizde dublex..:uhm:
hep dikkat etmem lazım.zor günler bekliyor beni...

kızlar bu arada bugün5.reglimi oldum.ama karnım hala 5 aylık hamile gibi...:CüvCüv:
:roflol::roflol:

maaşallah yağmura annesii, uzun ince, manken gibi olucak desene

çok güzel insanın iyi komşuları olması yaa, bu devirde çok kalmadı maalesef,

iyi akşamlar herkesee,
kızlar malesef bizim ek gıda olayımız biraz sorunlu oldu yaa, elma püresi ve armut püresi verdim dün sabaha kadar gazdan kıvrandık, sanırım önce suyunu vermek gerekiyodu, ben hem püre hem de biraz fazla verdim sanırım, artık bi iki gün ara verdik,

bi de hipp mama muhabbeti geçmişti kızlar, arayan varsa 1 numarasını kilerde buldum, bi deniycem bakalım sevicek mi kızım, bi de herobabynin organic sütlü irmikli muhallebisinden aldım umarım sever

evet herkes bayram telaşında galiba kımsecıkler yok.bız de bugun kuaföre gittik kızımla yolundum geldım:)) ordan da anneme gıttık.şımdı babası oyalıyo bak dedım 2 dk da bı bakayım kızlara.
ya ben derinin ayağında çorap tutamıyorum ne yapıyo edıyo çıkarıyo ayağından.bugun baktım ayaklarını tutuyo yapmıyodu daha önce ama kaldırıp bakıyodu.ilgisini çektı galıba ayakları:)

ewt cnm annesine çekti heralde.benim boyum 1.75 cm.
kilom 55 60 kg idim bir zamanlarkaydirigubbakcemile3
ama hamiliğe kdr uzun ince bir hatundum.38 bedendim..
şimdi 42-44 delikafadulden hiç ii deil bnm sonum:mymeka:
1 ay sonra diyete başlıcm umarım weririm bu kiloları...:dance:

bu arada benm dr milupanın organik pürelerinden verebileceğimi sölemişti.
bende alıorum kavanozlar war ya küçk onlardan.elmalı ve elmalı -şeftalisini.
yağmur sewerek yiyor.tavsiye ederim...

ay ne güzel komşularınız varmış.bizim kapımızı çalan yok.eşimle diyoz ölsek kalsak kimsenin haberi olmıcak.allah korusunnnn
bayramdada zaten ankarada pek akrabamız yok.bi kaç görüştügümüz arkadaş var belki onlar gelir.normalde tatilleri burda geçiriyoz ama bu yıl hapsolduk.yarın kızımın amcası gelcek.iyice garip kalmayalım diye bize eşlik etcekkaydirigubbakcemile3

ay ben baktım sayfa aynı yerde duruyodu yazdığımı bı gönderdım butun yazılanlar çıktı:)) herkes burdaymış meğer.Derin de hiç durmuyo yaa telef oluyorum ben de altını değiştiricem dıye.,
Özgee gece ruyamda senı gördüm:)) senboyum 1.80 falan demıştın ya bı kere.ruyamda sana bakıyorum bakıyorum nasıl uzunsunnnn sankı ben de pigmeyım gibi falan:)) yuh dıyorum hakkatten de ama uzunmuşsun saçma sapan bişeydi işte.
ben tatlı falan yapmıycam zaten bı k.valıdemlere bı de annemlere gıdıcem bu bayram.mılletın kulağına da duyurdum hafıften valla dedım kusura bakmayın bebeğim küçük vs.dıye.bunca yıl gıttığıme saysınlar.sonra herkesın evı sıcak değil.klımayı ya da kalorıferı yaksanıza demek de ayıbıma gıdıyo insanlar 2 kuruşun hesabını yapıyo yazık.

bu arada yarın eşim izin almış.camları silcez berabervereliniortak
her bayram temizlik yapmaya alışmışım.bu bayram yapmazsam rahat edemicem.
bizim temizlik artık bayram için değilde fırsat bulmuşken yapalım gibi oldu.her yer mahvoldu.yarın yapabildiğimiz kadarını yapcaz.

temizlik yapanlara kolay gelsin, bizim de kadını günü cumaydı, ama pazartesiye kaldı artık biraz kendimiz yapıcaz biraz
bu kk arkadaşlığı kanımız işledi heralde rüyalara bile giriyo, ben de geçen rüyamda hep beraber bebek görmeye gitmişiz, saadet yanımda oturuyodu, bi baktım küçük altın getirmeyi unutmuşum, iyi ki varsınız arkadaşlar yaa a.s.

çay demledim tek başıma içiyorum..yaprak dökümünüde açtım.yağmurda uyuyoooo..
kocamda yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh::

afiyet olsun ilkecim, iyi seyirler, bizde de kıza babişi bakıyo ben de çiftliğimle uğrşıyorum biraz

kime gtmişiz canımmm
keşke aynı şehirlerde olsaydık dağıtırdık valla kaydirigubbakcemile3

ya bu cetvellerde hanı tıcker fact.dışında bışey kabul olmuyodu.lillypie ler nasıl kabul oluyo bılen varsa bı deyıversın.ben denedım formata uymuyo falan yazıyo.

ya benim cetvelde gitmiş.tıckerfac. yapmaya çalıştım ama olmadı.
şimdi asya uyuyyorken bi daha deneyeyim barii

aaaa maşallah arıyım gelinimi yarın

günaydın bizden de
biz de yarın ist yolcusuyuz
işlerim çok o yüzden şimdiden hepinize
İYİ BAYRAMLAR

kocaman öpüldünüzzemuszemus
canım bizim işyerinin önünden geçmişsiniz, 5 dk uğrasaydın ya, seni kızları görürdüm , bi çayımı içerdiniz

Arkadaşım benim annemde böyle yapa yapa şimdi tedavi görüyor, bir ara saatlerce ellerini yıkıyordu , şimdi biraz daha normale döndü

iyiakşamlarr hanımlarrr..
kmse yok konuşcak..
bnde ireme bayramlık aldım geldimmm..
çok heycanlıyım byram gelsede gyse kuzum :)
Güle güle giysin cicilerini iremcik

maşallah efeme erkek adam olmuş, geçmiş olsun nilaycım , senin içinde çok zor olmuştur

bu arada bugun ilk sebze çorbamı yaptım buyuk bı başarıyla:)))) 4 kaşık verdım tattırmak için.ilk 2 kaşığı yuttu ama diğerlerı bıraz zorakı oldu.bakalım yarın 5 kaşık yapıcaz.
İlk çorbanız hayırlı uğurlu olsun tatlım kaydirigubbakcemile3, lüp lüp içsin kuzucuk

merhabalar, ben de haziran annesiyim.... kızım 25 haziran doğumlu .. Adı Derin bugün 5 ayını doldurmuş bulunuyoruz.
hoşgeldin aramıza, bir derinimiz daha oldu akannehir

Günaydin anneler ve bebisleri

Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...

Öpüyorum hepinizi...
İyi yolculuklar canım , uslu durur inşallah ilayda

canım kolay gelisn sanada.. zor oluyor banda öyle valla.. Allah klaylık versin cnm..
..
Sağol Armycim, çok yorucu ama alışçaz zamanla

kaydirigubbakcemile3
bizimmide ben agliyormus gibi yaptigimda agliyor..
asimizi olup geldik kizlar..2 si 2 hafta sonra..
biraz daha icimiz rahat artik..bizden boyle..
[/I]
geçmiş olsun özlemcim

Geçmiş olsun canım, nazar olmuştur, sürekli oku , ihmal etme

Sağıp biberonla vermeyi denedinmi canım, en azından acı çekmessin, anne sütündende mahrum kalmamış olur

binnurcum maşallah ne iyi komşun var, güle güle kirlensin evin bu arada

çay demledim tek başıma içiyorum..yaprak dökümünüde açtım.yağmurda uyuyoooo..
kocamda yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh::
Afiyet olsun tatlım zemuszemus

Kızlar işten geldim, oğlumla hem oynadık, hem yemek yedim, biraz önce uyudu size bakayım dedim, babamız geç gelcekmiş yine,
üç günde 2,5 kilo vermişim, uykusuz birde yoğun işler, iyi oldu tek güzel yanı bu :lepi:
yusuf kayra biberonla içmek istemiyormuş sütü gündüzleri annem uykusunda içiriyor , oda azcık emip uyuyormuş, biraz uyuyup birazdaha içiyormuş, annecim saatlerce uğraşıyormuş içirmek için, bayramda biberona alıştırmaya çalışçam
ilk gün nasıl özlemiş beni sarıldı durup durup yavrukuşum,
neyse öptüm hepinizi, ben biraz dinleneyim
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…