canım nerden aldın hipp markyı?canım ben geçen yaptığım çorbaya havuç,patates,pirinç,kabak,karnıbahar,mercimek koydum çok sevdim bieim kzı:Ç)
canım yani biberonda kalan yarım sütü tekrar verebiliyomuyuz???
100cc ya içemediği kalıyo onu tekrar verebilirmiyim.
bende 4-5 saatte bi sağyorum.sabahları daha iiçıkıyo.i dediğsem 100cc benim için ii oluyokaydirigubbakcemile3
aralarda da ek gıda falan eger hala doymazsa mama verşyorum günde 2defa falan mama içiyo.maşallah sütünü bol bol aksınn iremcikde doya doya içsin inşllh
beklettiğin süreye bağlı sağdıgn kalanını içmedi ise hemen koyarsın dolaba...ben içmediğini döküyorum 20 30 kalıo onuda bidahaki öğünle asla doymaz
ama yeni sütünle karıştırma sakın..
anladım canım tşk ederrim.peki irem 3saatte bi kaç cc içebiliyo.
birde pompanı biberonu her kullanımda kaynatıyomusun.ben kaynar suda bekletyorum sonra bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.3günde bi falan kaynatıyorum
anladım canım tşk ederrim.peki irem 3saatte bi kaç cc içebiliyo.
birde pompanı biberonu her kullanımda kaynatıyomusun.ben kaynar suda bekletyorum sonra bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.3günde bi falan kaynatıyorum
arzucum saadete sormussun ama bana soylenileni soyleyeyim...
ben sabah ve aksam kaynatiyorum..bi kere icirdigimle kaynatmadan icirmiyorum mikroplar cok hizli cogaliyor hemsire soylemisti..(mama veriyorum anne sutu verirkende ayni sekildeydi)
birde isitip icirdigin sutun kalanini icirme..dolaptan cikiyor isiniyor tekrar soguyor hic bir ozelligi kalmaz..
hemsire bana 24 saat dolabin rafinda kalabilir buzlukta 6 ay demisti..buzluktakilerde bitti zaten coktan..
gndzleri 3 saatte 100 -120 arası
akşamda 4 saatte 150-160 ml içiyor cnm..
her kullanımda kaynatmıyorum cnm hergün 1 kez kaynatıyorum..
çokda titiz davranmak istemyrum brazda mikroba bağışıklık kazansın diye..
ben hiç bulaşık deterjanıyla yıkamadım
kullanım kılavzlarında sadece kaynatmayı yazmışlar..
merhabalar kızlar nasılsınız ben iyiyim defne de ellerinizden öper hepinizin teyzoşları gecmiş olsun hasta olan bebeklere ve annelere bugün bizde az biraz dışarı cıktık ama korktum hasta olcak die erkenden geldim eve 3 4 gündür hava güneşli burada dün misafirim vardı bugünde var giremeyebilirim
dün defnem 5 aylık oldu kontrole gittik maşallah bu ay da 800 grm almış dr düşer demişti aynı gidioz gıdım gıdım :) 7200 grm 70.5 boy maşallah uzun boylu kızım :) dr amcası hemsire teysesi de hep cok uzun olcak bu kız diolar 42 cm de baş cevresi bizden bu kadar
hala ismini yazdıracakları bekliorum 10 aralık son gün kızlarr öpüldünüz
günaydın annişler, herkese iyi hafta sonlarıı
biz çok erkenciyiz bugün, ben gece yatma saatini geçe almaya çalışıyorum, ben geç yatırdıkça bu kız daha erken uyanıyo, anlamadım gitti valla, sabahın 6 sında hortladık, şimdi de yattığı yerden brrrrr yapıp duruyo, işi gücü oyun olsun uyku şurda dursun resmen kafamçokkarıştı
yasemin cok güzellllllllllll ya yavrum nasılda sarılıyor annesine :)
tesekkürler paylasım için