2009 Haziran Anneleri!!

canım nerden aldın hipp markyı?canım ben geçen yaptığım çorbaya havuç,patates,pirinç,kabak,karnıbahar,mercimek koydum çok sevdim bieim kzı:Ç)

hmm karnıbaharda deneyeyim.çorbaları bi günlükmü yapıyosun.ben iki günlük yapıyorum..
hipp ankarada makromarket var ordan alıyorum.büyük marketlerde vadrı mutlaka

beklettiğin süreye bağlı sağdıgn kalanını içmedi ise hemen koyarsın dolaba...ben içmediğini döküyorum 20 30 kalıo onuda bidahaki öğünle asla doymaz
ama yeni sütünle karıştırma sakın..

ii akşamlar nasılsınız kızımı uyuttum eşimde yemek hazırlıyo bugün zehra çook huysuzdu çok yoruldum
inş sizin kuzular sakindirr
maşallah saadetcim zehra doğduğunda sütüm çok az geliyodu ben ne olur ne olmaz die arkadşımın süt sağma makinasını almıştım doktor asla sağmak yok dedi hemm kızın seni bırakır hemde süt miktarın azalır demişti demekki düzenli sağınca azalmıyomuşş
arzucum bebğini yatarak emzir bide iice aç olsun ek gııda verme bırakmasın canım şu 6 ayı dlkdursun en azından

merhabalar kızlar nasılsınız ben iyiyim defne de ellerinizden öper hepinizin teyzoşları gecmiş olsun hasta olan bebeklere ve annelere bugün bizde az biraz dışarı cıktık ama korktum hasta olcak die erkenden geldim eve 3 4 gündür hava güneşli burada dün misafirim vardı bugünde var giremeyebilirim

dün defnem 5 aylık oldu kontrole gittik maşallah bu ay da 800 grm almış dr düşer demişti aynı gidioz gıdım gıdım :) 7200 grm 70.5 boy maşallah uzun boylu kızım :) dr amcası hemsire teysesi de hep cok uzun olcak bu kız diolar 42 cm de baş cevresi bizden bu kadar

hala ismini yazdıracakları bekliorum 10 aralık son gün kızlarr öpüldünüz

anladım canım tşk ederrim.peki irem 3saatte bi kaç cc içebiliyo.
birde pompanı biberonu her kullanımda kaynatıyomusun.ben kaynar suda bekletyorum sonra bulaşık deterjanıyla yıkıyorum.3günde bi falan kaynatıyorum

arzucum saadete sormussun ama bana soylenileni soyleyeyim...

ben sabah ve aksam kaynatiyorum..bi kere icirdigimle kaynatmadan icirmiyorum mikroplar cok hizli cogaliyor hemsire soylemisti..(mama veriyorum anne sutu verirkende ayni sekildeydi)

birde isitip icirdigin sutun kalanini icirme..dolaptan cikiyor isiniyor tekrar soguyor hic bir ozelligi kalmaz..
hemsire bana 24 saat dolabin rafinda kalabilir buzlukta 6 ay demisti..buzluktakilerde bitti zaten coktan..

gndzleri 3 saatte 100 -120 arası
akşamda 4 saatte 150-160 ml içiyor cnm..
her kullanımda kaynatmıyorum cnm hergün 1 kez kaynatıyorum..
çokda titiz davranmak istemyrum brazda mikroba bağışıklık kazansın diye..
ben hiç bulaşık deterjanıyla yıkamadım
kullanım kılavzlarında sadece kaynatmayı yazmışlar..

ooooo bu gece kimsecikler yok hayret.bız annemleyız 2 gundur ben de kalıyo.yarın gelıcektı eşim aradı bugun pazara kalmış dönüşlü(( ama ben çok össledim kocamı.

verdiğin bilgiler için tşk ederim özlemcim.bende kaynatmasamda kaynamış suyun içine atıp bekletiyorum.yıkarkende çok sıcak suyla yıkıyorum.ellerim mahvoldu zatenn:sinifsinif:
ikide bir suyla haşır neşirim.

benimde pompanın kullanım klavuzunda ilk kullanımda kaynatın yazıyo.sonrası için bulaşık makinesi yada deterjanla yıkayıp sıcak suyla durulayın diyo.o yüzden öyle yapıyorum.be bide 1yaşdan sonra mecbur kreşe vericem için mikroba alıştırmam lazım yoksa kreşde çok hastalanır.tecrübeli anneler öyle diyooo:sm_confused:
bende artık manuel pompaya alıştım onla daha ii çıkarıyorum.
yasemin medelanınkini göndermişti onlada pek çıkaramadım.bide ben asya uyurken sağıyorum sağma işlemi uzun sürdüğü için onun uyumasını bekliyorum.medelada elektrikli ses çıkarıyo.o yüzden pek bana yaramadı.

günaydın annişler, herkese iyi hafta sonlarıı
biz çok erkenciyiz bugün, ben gece yatma saatini geçe almaya çalışıyorum, ben geç yatırdıkça bu kız daha erken uyanıyo, anlamadım gitti valla, sabahın 6 sında hortladık, şimdi de yattığı yerden brrrrr yapıp duruyo, işi gücü oyun olsun uyku şurda dursun resmen kafamçokkarıştı

gunaydin herkese...biz yine 6 dan beri ayaktayiz, alistim atik.....8de kalktim diyenler gec kalkiyorlarmis gibi geliyor

Günaydin herkese bizde 6:30 dan beri ayaktayiz...Benim ki de beni BIRR BIRR yaparak uyandiriyor her sabah...Bugün arkadaslarla cocuklara kurabiye pisirmeye gidiyoruz...ilayda hanim rahat birakirlarsa..Hepinize iyi haftasonlari.....

nazcım maşallah defneye gayet ii kilosuda boyuda..
bizimde çarşamba kontrolümüz bakalım nasıl yağmurun durumu?*

cnm aynen öle.yağmur bikaç gündür 12 de uyuyoo.ewde deildik geç geldik.sabaha kdr uyanıo mız mızz...ama normalde 11 uyku saatii.bugün 11 de emdi 11 buçuktu uyuduğunda 5 buçukta uyandı birde 7 de.sonra emdi tekrar uyudu 9 a kadar..
şimdide 10 da emzirdim uyuyo yine..
düzen çok önemli bence..ben oturtdum ama bazen geç yatınca çocukta şaşırıoo....

biz dün akşam bebek görmeye gittik.büyüdük ya artıkklülülülülülü
bugünde çarşıya çıkmyaı düşnüüorum yağmura kıyafet alıcam..
şimdlik evdeyiz.öptük sizi...

merhaba arkadaşlarım nasılsınız biz bugün anneannemizdeyiz.kardeşim geldi ankaradan bayram tatiline bayram bize erken geldi yani:)kızım şimdi uyandı allaha çok şükür büyüdü düzenimiz oturdu hiç eziyeti kalmadı tek sıkıntım sağ göğsümü emmiyor solu seviyor 2 saatte bir emiyor tek göğüs doyuruyormmu bilmiyorum kilosu falan gayet iyi 2 hafta önce 7.200 du boy68 cmdi.şimdi daha da toplandı

4 gün kaka yapmadı ama kabızlık değil yapmadı hiç rahatsızlık da duymadı dün 2 kere yaptı anne sütü alan bebeklerde bu durum oluyormuş anne sütünü verimli kullanan bebekler sık kaka yapmazlarmış pekmezli yoğurt veriyorum 1 haftadır falan o sebep olmaz herhalde demi?
ay çok uzun oldu ama aklıma bir şey daha geldi emekleme arkadaşı alan varmı nasıl bir oyuncak bu bebek hareket ettikçe oda mı gidiyor sensörlü mü anlamadım kullanan varsa bana yazabilirmi

yasemin cok güzellllllllllll ya yavrum nasılda sarılıyor annesine :)

tesekkürler paylasım için

merhaba haziranın en güzel annişleri nasılsınız tatlışlarım kızım bugün dahada iyi şuruplar etkisini gösterdi öksürüğü kesildi ama mızmızlığı kesilmedi malesef dün akşam görümceme gittik giderken mızmızlanmadıda gelirken mızmızlandı bide arabada sıkıştık bende ön koltuğa babasına verdim durmadı kucağımda ağladı durdu bende mecburen vermek zorunda kaldım babsının kucağında sesi çıkmıyo bide eltim buda babacı oluck şimdiden belli dedi ay nasıl sinir oluyorum ben cefasını babası sürsün sefasını ohhh ne ala yaaa akannehir

ayyy allahım ne tatlı yaa bazı anne diye dolaşan insanlardan dahada iyi nasıl yavrusuna sarılıyo ya oda sonuçta anne diyeride az muzur değil nasıl itiyo her canlıda var demekki bu biri çok uyanık biri çok saf olur yaa dünyanın dengesi bu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…