Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen yazmıştım ama okumdn sanırımmerhaba arkadaşlarım nasılsınız biz bugün anneannemizdeyiz.kardeşim geldi ankaradan bayram tatiline bayram bize erken geldi yani:)kızım şimdi uyandı allaha çok şükür büyüdü düzenimiz oturdu hiç eziyeti kalmadı tek sıkıntım sağ göğsümü emmiyor solu seviyor 2 saatte bir emiyor tek göğüs doyuruyormmu bilmiyorum kilosu falan gayet iyi 2 hafta önce 7.200 du boy68 cmdi.şimdi daha da toplandı
4 gün kaka yapmadı ama kabızlık değil yapmadı hiç rahatsızlık da duymadı dün 2 kere yaptı anne sütü alan bebeklerde bu durum oluyormuş anne sütünü verimli kullanan bebekler sık kaka yapmazlarmış pekmezli yoğurt veriyorum 1 haftadır falan o sebep olmaz herhalde demi?
ay çok uzun oldu ama aklıma bir şey daha geldi emekleme arkadaşı alan varmı nasıl bir oyuncak bu bebek hareket ettikçe oda mı gidiyor sensörlü mü anlamadım kullanan varsa bana yazabilirmi
Evet ya benm kız da babacı İnan hÜlya herkes sasırıyor babasına olan dÜŞkÜnlÜĞÜne bİr d cok gÖrse İÇİm yanmayacak akŞamdan akŞama gÖrÜo
babayı
geçen yazmıştım ama okumdn sanırım
tekrr yazım cnm.emekleme arkadaşı çok iyi şirin kanatlar var bzde..
açıosun gidiyor müzik çalarak 6 farklı melodisi vr
bi müddet sonra duruyo bebek sesleri çıkarıyorrr..
bebek arkasından gidip tekrar dokununca tekar başlıyorrr emeklemeye böleee yanii..
hep aynı cnmmm
ama bnm hoşuma gidiyor ikisi arasındaki duygu,sevgii....
aman boşver binnurcum desinler...
onların eşleri yapmadılarsa ondan derlerr..
kedi ulaşamadığına mındar dermiş o hesap
slm kızlar nasılsınz?vıdeo cok hostu yasemıncım tesekkürler.
arzucum tarhana corbasını sormussun hemen cvp vereyım.dr bana tarhana corbasıyla baslayabılırsın dedı.içine bır cay kasıgı zeytınyagı koy ver dedı tuzsuz olarak tabı.şimdiden afıyet bal seker olsun yavruşuna :)