2009 Haziran Anneleri!!

Evet ya benm kız da babacı ınan hÜlya herkes sasırıyor babasına olan dÜŞkÜnlÜĞÜne bır d cok gÖrse ıÇım yanmayacak akŞamdan akŞama gÖrÜo
babayı

slm kızlar nasılsınz?vıdeo cok hostu yasemıncım tesekkürler.
arzucum tarhana corbasını sormussun hemen cvp vereyım.dr bana tarhana corbasıyla baslayabılırsın dedı.içine bır cay kasıgı zeytınyagı koy ver dedı tuzsuz olarak tabı.şimdiden afıyet bal seker olsun yavruşuna :)

geçen yazmıştım ama okumdn sanırım
tekrr yazım cnm.emekleme arkadaşı çok iyi şirin kanatlar var bzde..
açıosun gidiyor müzik çalarak 6 farklı melodisi vr
bi müddet sonra duruyo bebek sesleri çıkarıyorrr..
bebek arkasından gidip tekrar dokununca tekar başlıyorrr emeklemeye böleee yanii..

Evet ya benm kız da babacı İnan hÜlya herkes sasırıyor babasına olan dÜŞkÜnlÜĞÜne bİr d cok gÖrse İÇİm yanmayacak akŞamdan akŞama gÖrÜo
babayı

hep aynı cnmmm
ama bnm hoşuma gidiyor ikisi arasındaki duygu,sevgii....

herkese ii hafta sonlarr..
bzde iremi yıkadık uyuyoo
babamızıda çarşıya yolladıkkk..
bnde sze bkm dedimmm

okudum canım da nasıl acaba diye oyuncağın ayrıntılarını merak ettim kipada çalışangörevliler bilemedi kullanan daha iyi biliyor tabiki 36 tl ye düşmüş hafta sonu alayım bari

gülcincim merhaba yogurtlu pekmezı sormussun pekmez kabız yapabılır demir var cünkü içinde bılgın olsun istedım bende yogurdu öyle varıyordum alerjı yaptı kızıma.sende dıkkat et vucuduna olurmu canım.?
bende o oyuncaktan almak ıstıyorum bakalım cadı kızım begenecekmı?

ay kimsecıkler yok bebişler cokmu hareketlendı bırden hepiciniz kayboldunuz

herkese ii hafttasonları bugün kızım babası ben çarşıya gittik ohhh kendime çok güsel şeyler aldım kendime geldim kızıma gelirken almıştım bayramlık zaten
kızımla parka gittik ayy nasıl mutlu oldu park dedğiğim oyun salonu nasıl çığlık atıyo canım kızım
zehrada babasına çok düşkün babası daha çok eşime apartmanda isim takmışlar buldumcuk die
altını değiştirmesi banyosunu yaptırması milletin tuhafına gidio
bu akşam yine yemeğe davetliyiz bende tatlı yapimm barii gidiyimde

aman boşver binnurcum desinler...
onların eşleri yapmadılarsa ondan derlerr..
kedi ulaşamadığına mındar dermiş o hesap

bu insanlarıda anlamak zor heee
tabıkı yapacak evladı o.yapmasan yapmadı derler yapsan yaptı derler.
bence bu anlar gerı gelmez evladının herseyıyle ılgılenmek en dogal hakkı.
sagolsun beım esımde cook ılgilenır allah kocalarımızdan razı olsun en büyük destekcılerımız onlar

Ay kızlar oğlum beni deli edicek ek gıda veremiyorum. Bayramda 5,5 aylık oluyor ama ben günde yarım çay kaşığı elma veremiyorum Çıkarıyor. Tiksinir diye zorlamakda istemiyorum ne yapcam bilmiyorum.

Ocean girl valla helal olsun eşine, benim kociş banyosunu yaptırı ama altını temizlemeye gelince ben bilmiyorum aşkım der, gel gösteriyim deyince beceremem der :)

canım yemek ıstemıyorsa zorlama oglunu.bu aylarda önemlı olan tadlarını almaları zaten.pekı sebze corbalarını falan yıyormu?

tşk ederim canım
bu arada bende balıkesirliyim..evdede balıkesirden gelen tarhanamız var onunla yapıcamcokacimcoook

ya bizdede şirin kanatlar var ama halının üzerinde yatagın üzerinde falan gitmyo.sadece parkede ilerliyo.sizinde öylemi??

kızlar benim kız çorabını çıkarıyo ceke ceke pek bilmiş valla ben giydiriyorum o çıkartıyo şimdi böyle yaparsa napcam ben

meraba kızlaaar, biz de alışverişteydik bugün, kızıma ninnili uyku arkadaşımı aldık, bi de kraftın mama sandalyesini aldık.muhallebisini sandalyesinde yedi , çok rahatlıkmış yaa, umarım hep sever de oturur içinde

merhabalar.ben de bugun regl oldum kızlar.of yaaa ne rahattı aylardır kabus gerı döndü maşallah gelemediği günlerin acısını çıkartıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…