- 3 Nisan 2008
- 1.296
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iiz cnm iremcikde iii uyuyo kendileri :)))
senn kızlarında iidir öpüyorum meleklerini cnm
sağol canım iyiler şükür.. büyük kız sınavdan sınava youn bu ara.. bıdıkda diş sıkıntısı nedir biraz mızmız..
dualrım sennle cnmmm hemencik toparlarsını inş
sorma canım ya.. bende öyle .. dışarı çıkarmya akorkar olduk..bende yaz bebeğ istemiştim ama şimde diyorumki keşke kış bebeği olsaydı ablası gibi .. büyük kzım ekim doğumlu ondada zorluk yaşaöıştım ama bu daha zormuş ya..armağan, mümine çok sağolunn...
walla hem de nasıl paranoyak olduk sormayınn,bi de bayram geliyo virüsler iyice yayılacak..
mümine ben evde oturmaktan nefret ediyorum, hep kış bebeği istemiştim yaza toparlar iznimde bol bol gezeriz diye ama nasip işte haziranda doğdu tosbağacık..şimdi hem o hem ben "ev" denilen açık ceza evindeyiz akşamdan akşama ziyarete kociş geliyo Allahtan...
Amin canım inşallah, öptük oğlumla sizihayırlısıyla erkek olucak teyzesi..
geçmiş olsun canım bebişine hemen iyileşir annesinin memesini lüpür lüpür emer yine..
geçmişi okumadım yıldönümü olan arkadaşlar varmış mutluluklar kızlar yıldönümünüz kutlu olsun..
bizimde geçen ay yıldönümümüzdü:))
şaşırdım ama arttırması gerekiyor , CADIARZU , sık sık mı sağdın ozaman artıyormuş, ben süt akmasada sağmaya devam ediyorum 10 -15 dakika sonra gelmeye başlıyorolsun canım sağlık olsunda bundan sonra kutlarsınzı inşş..
canım bende de elektrikli medeal var.. ama ben ne zaman sağsam benim dahada azalıyor.. korkuyorum sağmaya.. ilk kızım 3 am zor emdi.. sonra sağdım verdim 10 günde kesildi sütütm
Canım çok geçmiş olsun , Allah şifa versin, size de tüm hastalaradakızlar oğlumu iyi edicem derken ben de kaptım şifayı grip oldum
domuz gribi değilimdir inşallah doktora gitmeyi reddediyorum, oğlumu kimseye güvenip bırakamam artık hastalığı geçmeden.
maske takıyorum evde ahmet uyurken ben de sızıyorum zaten. dua edelim mübarek gün tüm hastalar ben ve oğlum da dahil hemencecik iyileşsin...
canım nerden aldın hipp markyı?canım ben geçen yaptığım çorbaya havuç,patates,pirinç,kabak,karnıbahar,mercimek koydum çok sevdim bieim kzı:Ç)kızlar sebze çorbasına başka hangi sebzeer eklene bilir.ben kabak patates havuç ve brokolli kullandım hepsi sevdi maşallahhh.. ama farklı tadlar deneke istiyorum başka ne olabilir...
ek gıda topiğimize baktımda başka sebze göremedim.bide tarhana ve mercimek 7ci aydan önce verilmez diye biliyorum.dogrumu aceppp???
dün akşam hippin yulaflı tahılından aldım.ama devam mamasıyla yapılıyo.ben içine pekmez ekledim.asya baya sevdi.tavsiye ederim.hemde fiyatı çok ucuzda indirim yapmışlr 2ytlydi.
saadetcim online değilsin ama sana bi kaç sorum olucakkk....
sütünü sağınca oda sıcaklıgında 1-2 saat durunca vericemiz zaman ısıtmak gerekirmi?soguyo çünkü.ben benmari usulu ısıttım
bide ben en fazla 100cc onada sabahları oluyo.onunda asya bazen hepsini bile içemiyo.kalanını yarım saat sonra versek olurmu yoksa dökmekmi gerekir.
gerçi ben yüzüme sürüyorum.acayip iyi geliyo.peeling gibi gerdiriyo..
bide gecelride sağıyomusun? ben geceleri bi defada olsa emzirmeye çalışıyorum.ama pek çekmiyo artık..
sadetrçim vala maşh sana doğdu doğalı sağıp verdin.. maşh azalmadı senin sütün.. benim sağınca hemen azlaıyor ya
cnm bileğime döküyorum ısısı soğuk geliyorsa hemen sıcak suya koyup 1 dk ılıtıyorum öle veriyorum memeden gelen sıcaklık gibi oluyor.
cnm eğer yarım saat sonra içmiycekse koy buzdolabının rafına 3 gün durma süresi var nasılolsa o zmn verirsinn
cnm en son irem gece 12 gibi içio sütünü sonra göğsümü ful boşaltıyorum 1 damla bile bırakmadan
koyuyorum buz dolabına..
gece süte uyanmadan saati kuruyorm(4 saatte içtiği için) cadımdan önce uyanıp hemen ılıtıyorum mırıldandığında hop veriyom hemn içio devam edio uykuya...
sonra sabaha kadar sağmıyorum anca doluyo 7 gbi tekrar sağıyorum
yne boşaltıom full böle devam ediom 5 6 saatte sağmaya başladım artık
slm anneler ve biricik bebekleri; arzu doktor bana tüm yeşil yapraklı kış sebzelerinden koyabilirsin dedi ama benim oğlum evde yaptığım karışımları yemiyor. bende hippin kavanoz mamasını ve bisküvisini aldım onları severek yiyor.