2009 Haziran Anneleri!!

güle güle kullan müminecim
benim kızım hiç sevmedi mama sandalyesini ya öle duruyoo inş senin kızın sewerr hep yatarak yiyozz
bu arada tuppervarden zehraya mama tabağı saklama kapları bardak kaşık
flan siparişi vermiştim bu akşam gelmiş bayıldım çok güseller ve çok sağlıklı herkese tavsiye ederim ii parra verdi ama değermiş

kızlar mümine yok ama oturtmaya başlamış sanırım mama sandalyesinde oturttuğuna göre.
sizler oturtuyo musunuz doktorlarınız bu konuda ne dedi?
bizimki geçen ay oturtmaya başla dedi, özgeninki 6. aya kadar oturtma demiş. ben hala kucak dışında oturtmadım, kucakda da yarım oturtuyorum tam oturtmamaya çalışıyorum.Sizde durum ne??

bizim doktor 4 buçuk aylıkken oturabilir destekli dedi tabi bebeğin gelişimine bağlıymış 6 gelisiminde şu an demişti o zamn 9 aya kalmaz yürür dedi bakalım görecez gerçi ufak ufak ilerliyoz emeklemeye başladık gibi bişey bıraktığım yerde bulamıyom yerde bile her yer yastık kızlar işimiz zor peşimizde dolanacaklar kışı hasta olmadan atlatsak :dance:

nazcım biz oturtuturuyoruz ama sadece kucakta kısa süreliğne
doktorum bişi demedi bu konuda sormadım
bide arada yemek yerken popoyu hafif kaydırarak oturturuyorum

elacım bizim ahmetle özgenin elif hemen hemen aynı gelişim grafiğini sergiliyo. kilo boy aynı gibi. ama dr. yaklaşımı farklı bu olaya doğum ağırlının iki katını geçince oturtan dr.lar var. netten baktım tam bişey yok bu konuda sanırım. ben de artık otursun istiyorum ama zararlı diyenlerde var, oturt diyen doktora da tekrar oturtuyum mu diye soramıyorum.

nazcım biz oturtuturuyoruz ama sadece kucakta kısa süreliğne
doktorum bişi demedi bu konuda sormadım
bide arada yemek yerken popoyu hafif kaydırarak oturturuyorum

canım ben de senin gibi yapıyorum.

bzm doktor bebek kendisi oturabildiğinde düşmeden desteksiz o zmn otursun dedii..
kucakta kısa süreliğine destekli oturtuyoruz malesef yatar pozisyonda durmuyor kucakta direk kendini büküyor oturmak için ve çok hoşuna gidiyorrr :)

kızlar merhaba, herkes yatmış galiba
bizim ufaklık oturuyor kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla maşallah, ben yatırmaya çalışsamda kızıyor kalkmak istiyor, bende arkasından destekliyorum öyle beraber oturuyoruz yerde battaniyenin üstünde :))
ben bugün temizlik yaptım pazartesi iş başı malum, yuskomda yürütecinde benim peşimden gezdi
durup durup ağlıyorm kızlar, nasıl bırakıcam ben yavrumu

günaydın herkese eşim kpds sınavına gitti bugün :) inşallah ii gecer

hepinizi öpüyorum

En dogru yaklasim olduguna inaniyorum Saddetcim..Cocuk kendi oturmak istemedikce oturtmak cok sakincali ,tazecik omurgalarina yazik yavrularin...
Bir de mama sandalyesini cocuk oturmaya basladiginda cocuga sectirin arkadaslar, kendi sevdigi bir sandalye de oturmasi en güzeli , rahati ve keyiflisi kendisi icin...

Hepinize günaydinlara.s.

günaydın herkese benim kızımda çok sevmiyo mama sandalyesini boyuda kısa geliyo herhalde ilerde sever inş

günaydın herkesee,

bi oturtma muhabbeti başlamış, kızlar ben yalnızca günde 10 15 dk kadar destekli oturtuyorum alışsın diye, mama sandalyesinde de hafif yatar pozisyona getirip koydum yani tam oturur gibi değil, bebeklerin bir kısmı 6 aylıkken desteksiz oturabiliyo zaten, bu da aynen dönme gibi bebekten bebeğe farkediyo, kucağımızda da destekle oturuyo kızım, yatarken de sürekli doğrulup oturmaya çalııyo zaten, ana kucağında bile oyuncaklardan destek alıp doğruluyo oturmaya çalışıyo, ama oturmak istemezse kesinlikle zorlamamak lazım,
bu arada benim kız hala tam dönmüyo, yalnızca yan, herşeyi ancak kendi istedikleri zaman yapıcaklar sanırım

nazcım Allah eşine yardım etsin, inşallah istediğinden daha iyi bi sonuç alır

uzun oldu ama bu ara mama yemek istemiyo kızım hiç, resmen sabahtan beri aç duruyo , acaba ek besinlere mi geçmem gerkiyo, sanırım sıkıldı mamadan , süt desen iyice azaldı

aslında ii almak istemio cünkü 60 dan asagı bir not alırsa askeriye ankaraya 4 aylık kursa gönderio hiç çalışmadı dogru bildiklerini de yanlış yapacak akıllı kocam benm :) saolun kızlar nidacım ve müminecim

yerim ben yuskonu ne güzel bulmuşsun ismi
ağlama annesi senin en azından kayınvalden bakcak gözün arkada kalmıcak.kendi ofisni açıcaktı eşin o iş noldu ki canım

günaydın herkese eşim kpds sınavına gitti bugün :) inşallah ii gecer

hepinizi öpüyorum
nazcım eşin için ne hayırlısıysa o olsun 4 ay ankaraya gidince siz adanadamı kalcaksanız caanım.

hayırlı yolculuklar şimdiden kız cok uzaga gidiosunuz inşallah zeynebime nazar değmez hastalanmadan dönersiniz

hayırlı yolculuklar havvacım, gerçekten uzak ve soğuk yere idiyosunuz, Allah kolaylık versin, dikkat edin kendinize

günaydın herkeze yarın artvin yolcusuyus kızım babasının memleketini görücek.
daha valiz hazırlamadım.
ne gzlll cnm keşke bzde gdeblsek annemlern yanınaaa ama izin yok maalesef
size hyrlı yolculuklar şimdiden cnm

tünaydın herkesee
iremle ynlızım eşim herzamnki gbi nöbette :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…