- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
meraba kızlaaar, biz de alışverişteydik bugün, kızıma ninnili uyku arkadaşımı aldık, bi de kraftın mama sandalyesini aldık.muhallebisini sandalyesinde yedi , çok rahatlıkmış yaa, umarım hep sever de oturur içinde
merhabalar.ben de bugun regl oldum kızlar.of yaaa ne rahattı aylardır kabus gerı döndümaşallah gelemediği günlerin acısını çıkartıyo.
kızlar mümine yok ama oturtmaya başlamış sanırım mama sandalyesinde oturttuğuna göre.
sizler oturtuyo musunuz doktorlarınız bu konuda ne dedi?
bizimki geçen ay oturtmaya başla dedi, özgeninki 6. aya kadar oturtma demiş. ben hala kucak dışında oturtmadım, kucakda da yarım oturtuyorum tam oturtmamaya çalışıyorum.Sizde durum ne??
bizim doktor 4 buçuk aylıkken oturabilir destekli dedi tabi bebeğin gelişimine bağlıymış 6 gelisiminde şu an demişti o zamn 9 aya kalmaz yürür dedi bakalım görecez gerçi ufak ufak ilerliyoz emeklemeye başladık gibi bişey bıraktığım yerde bulamıyom yerde bile her yer yastık kızlar işimiz zor peşimizde dolanacaklar kışı hasta olmadan atlatsak :dance:
nazcım biz oturtuturuyoruz ama sadece kucakta kısa süreliğne
doktorum bişi demedi bu konuda sormadım
bide arada yemek yerken popoyu hafif kaydırarak oturturuyorum
bzm doktor bebek kendisi oturabildiğinde düşmeden desteksiz o zmn otursun dedii..
kucakta kısa süreliğine destekli oturtuyoruz malesef yatar pozisyonda durmuyor kucakta direk kendini büküyor oturmak için ve çok hoşuna gidiyorrr :)
kızlar merhaba, herkes yatmış galiba
bizim ufaklık oturuyor kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla maşallah, ben yatırmaya çalışsamda kızıyor kalkmak istiyor, bende arkasından destekliyorum öyle beraber oturuyoruz yerde battaniyenin üstünde :))
ben bugün temizlik yaptım pazartesi iş başı malum, yuskomda yürütecinde benim peşimden gezdi
durup durup ağlıyorm kızlar, nasıl bırakıcam ben yavrumu
nazcım eşin için ne hayırlısıysa o olsun 4 ay ankaraya gidince siz adanadamı kalcaksanız caanım.günaydın herkese eşim kpds sınavına gitti bugün :) inşallah ii gecer
hepinizi öpüyorum
ne gzlll cnm keşke bzde gdeblsek annemlern yanınaaa ama izin yok maalesefgünaydın herkeze yarın artvin yolcusuyus kızım babasının memleketini görücek.
daha valiz hazırlamadım.