2009 Haziran Anneleri!!

sorma canım ya.. bende öyle .. dışarı çıkarmya akorkar olduk..bende yaz bebeğ istemiştim ama şimde diyorumki keşke kış bebeği olsaydı ablası gibi .. büyük kzım ekim doğumlu ondada zorluk yaşaöıştım ama bu daha zormuş ya..

evet müminecim ya.. şu kışı bir atlasydıuk. ben domuz giribiaşsıı olmayı bile düşünüyorum aslıdna.. bir yandanda korkuyorum

herkese selammm..topikte benden sonra evlilik rüzgarları esmiş walla...dün akşam gittik yemeğimizi yedik.yağmur pusetinde uyudu hiç üzmedi anneyi babayıı:ecrin_bebek:
bizde eşimle 2005 de tanıştık,07.07.07 ' de ewlendikkkaydirigubbakcemile
2009 da kızım oldualkisalkisalkis
allah hepimizi bebeklerimizle birlikte mutlu huzurlu eder inşalahh..
hasta olan,sünnet olan bebeişlere geçmiş olsun...
kızlar yağmur 3 gündür çok huysuz yaaa ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyo.durup durup ağlıyo..
geceleri sık sık uyanıo mızmızzzz walla uykum var yaamirmirmirmir
biz bugün babaanneye gidicezz,dedemiz burda değilidi bugün geliyormuş..
hepinizi öptük.......

Son düzenleme:
DÜNÜRÜM geçmiş olsun canım, inşallah damadım da sen de atlatırsın bir an önce. Bende paranoyak oldum iyice. Evden dışarı çıkmıyorum, elimden gelse koçişsten başkasını da eve almıcam ya neyse :)

Bizde 8 yıldır beraberiz eşimle, 2,5 yıldır da evliyis.

Amin canım inşallah, öptük oğlumla sizi

şaşırdım ama arttırması gerekiyor , CADIARZU , sık sık mı sağdın ozaman artıyormuş, ben süt akmasada sağmaya devam ediyorum 10 -15 dakika sonra gelmeye başlıyor

Canım çok geçmiş olsun , Allah şifa versin, size de tüm hastalarada

kızlar tanışma hikayelerinizi de anlatsanıza
ben severim böyle hikayeleri romantik heyecanlı olur delikafadulden
ben başlıcaktım ama oğluşum durmuyor, gelirim yine görüşürüz

herkese hayırlı cumalar kızlar...
müminecim benım kızımda emmeyı bıraktı.bende gecelerı emziriyordum ama 3 gecedır onuda emmiyor.sagıyorum ama nekdar devam eder bılemıyorum.insallah emmedıgı için sütüm tamamen kesılmez.
bu arada herkese eşlerıyle ve meleklerıyle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
ayrıce elif simay bugun ılk kez dönmeye basladı çook mutlu oldummm :)

selammm..
oku oku bitiremedim..ilkecim tanışma yıldönümüzün kutlu olsun.bizimden sizden bi gün önceydi 18kasımdı aynı zamanda annemin ölüm yıldönümü o yüzden kutlama yapmıyoruz.zaten artık bi dogumgünlerimiz bide evlilik yıldönümlerini kutlar olduk.
buarada bizde 14temmuz2006da evlendik....

saadetcim online değilsin ama sana bi kaç sorum olucakkk....
sütünü sağınca oda sıcaklıgında 1-2 saat durunca vericemiz zaman ısıtmak gerekirmi?soguyo çünkü.ben benmari usulu ısıttım
bide ben en fazla 100cc onada sabahları oluyo.onunda asya bazen hepsini bile içemiyo.kalanını yarım saat sonra versek olurmu yoksa dökmekmi gerekir.
gerçi ben yüzüme sürüyorum.acayip iyi geliyo.peeling gibi gerdiriyo..
bide gecelride sağıyomusun? ben geceleri bi defada olsa emzirmeye çalışıyorum.ama pek çekmiyo artık..

kızlar sebze çorbasına başka hangi sebzeer eklene bilir.ben kabak patates havuç ve brokolli kullandım hepsi sevdi maşallahhh.. ama farklı tadlar deneke istiyorum başka ne olabilir...
ek gıda topiğimize baktımda başka sebze göremedim.bide tarhana ve mercimek 7ci aydan önce verilmez diye biliyorum.dogrumu aceppp???
dün akşam hippin yulaflı tahılından aldım.ama devam mamasıyla yapılıyo.ben içine pekmez ekledim.asya baya sevdi.tavsiye ederim.hemde fiyatı çok ucuzda indirim yapmışlr 2ytlydi.

canım nerden aldın hipp markyı?canım ben geçen yaptığım çorbaya havuç,patates,pirinç,kabak,karnıbahar,mercimek koydum çok sevdim bieim kzı:Ç)

cnm bileğime döküyorum ısısı soğuk geliyorsa hemen sıcak suya koyup 1 dk ılıtıyorum öle veriyorum memeden gelen sıcaklık gibi oluyor.
cnm eğer yarım saat sonra içmiycekse koy buzdolabının rafına 3 gün durma süresi var nasılolsa o zmn verirsinn
cnm en son irem gece 12 gibi içio sütünü sonra göğsümü ful boşaltıyorum 1 damla bile bırakmadan
koyuyorum buz dolabına..
gece süte uyanmadan saati kuruyorm(4 saatte içtiği için) cadımdan önce uyanıp hemen ılıtıyorum mırıldandığında hop veriyom hemn içio devam edio uykuya...
sonra sabaha kadar sağmıyorum anca doluyo 7 gbi tekrar sağıyorum
yne boşaltıom full böle devam ediom 5 6 saatte sağmaya başladım artık

slm anneler ve biricik bebekleri; arzu doktor bana tüm yeşil yapraklı kış sebzelerinden koyabilirsin dedi ama benim oğlum evde yaptığım karışımları yemiyor. bende hippin kavanoz mamasını ve bisküvisini aldım onları severek yiyor.

sadetrçim vala maşh sana doğdu doğalı sağıp verdin.. maşh azalmadı senin sütün.. benim sağınca hemen azlaıyor ya

sizin memişler bebeklerin küçük ağzına lışmış ya onu istio
benimkiler pompaya alışmış onu irem sanıyorlarrr :roflol: :roflol:
sorma cnm ilk başta çok zor geliodu sağmak
keşke irem alışmasaydı die üzülüyordum
ama şimdide böle daha gzl geliyooo
uyku düzeni açısındann..

kızlar herkese teşekkkürler...
ben yağmura milupanın organik kavanoz mamalarından veriorum elma,elma şeftali..
dr verebilirsin demişti.birde akşam yine milupanın muhallebisinden yapıorum.
şimdilik bu kdr diğer zmanlarda emio..haftaya bbugün 5.ay bitio.artık yavaş yavaş çorbalara başlamayı düşünüorum.bakalım dr a gidelim bi..

canım yani biberonda kalan yarım sütü tekrar verebiliyomuyuz???
100cc ya içemediği kalıyo onu tekrar verebilirmiyim.
bende 4-5 saatte bi sağyorum.sabahları daha iiçıkıyo.i dediğsem 100cc benim için ii oluyokaydirigubbakcemile3
aralarda da ek gıda falan eger hala doymazsa mama verşyorum günde 2defa falan mama içiyo.maşallah sütünü bol bol aksınn iremcikde doya doya içsin inşllh

sağol canım.banada hippin ürünleri biraz daha güvenilir geldi.organik oldugu için alıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…