saadetcim aynı aymı evlendik biz seninle bizimde 2 sene 3 ay oldu evleneli.biz 2007 29 agustosta evlendik ertesi gün zafer bayramıydı zafer kutladık:lepi:
günaydın tüm annişler,
umarım hepimiz için güzel bi gün olur, ben üzgünüm bu aralar, malesef kızım emmeyi tamamen bıraktı, uykuda bile almıyo, ağlıyo, sabah bi vereyim dedim resmen yas tutup ağladı yaa, artık olduğu kadar sağıp vercem,
dün de ilk kez elma püresi verdim sevdi çok şükür, zaten çoğu şeyi tattırıyorum ben, inşallah ek gıdalarda zorlanmayız
accık geçmişe bakdımda.. en kıdmeli biz olsak gerek.. 14 yılımzı biiti ekimde:)):kedi:
en çıtırımız diycektim ki nida varmış:)bizde 26 temmuz 2008 evlendik 1 ay sonra kızıma hamile kalmışım
7 ağustos 2007(nikah) de bizimde cnm(anı zamanda doğum günüm) 11 ağus. (düğünümüz)saadetcim aynı aymı evlendik biz seninle bizimde 2 sene 3 ay oldu evleneli.biz 2007 29 agustosta evlendik ertesi gün zafer bayramıydı zafer kutladık:lepi:
sanırım en çiçeği burnunda çiftimiz alkisalkisalkis :hooray:Biz de 15 agustos 2008 de evlendik. 1 ay sonra kizima hamile kaldim bende :))
günaydın saadetçim. annemin adaşı:))
olsun canım sağlık olsunda bundan sonra kutlarsınzı inşş..Günaydın herkese , hayırlı cumalar,
bizde üst kata eşya taşıyorlar sanırım ,takır tukurev yıkılcak sanki, yusuf kayra uyaınca korkçak yavrum
kayınvalideme gideyim bari uyanınca
bizim evlilik yıldönümümüz de 29.haziran.2008, lohusaydım kırkım çıkmamıştı daha bir yere de gidemedik, çok sinir bozucuydu, eşimde şehirdışındaydı gündüz, geldi yattı uyudu , ilk evlilik yıldönümümüz ziyan olmuştulmaz:
ğol sen nasılsın?iremcik nasıl?günaydın cnm masılsın:)
canım bende de elektrikli medeal var.. ama ben ne zaman sağsam benim dahada azalıyor.. korkuyorum sağmaya.. ilk kızım 3 am zor emdi.. sonra sağdım verdim 10 günde kesildi sütütmsütü azalan arkadaşlar sık sık sağın, medela baya arttırdı benim sütümü, yavrukuşum pek emmiyor iki gündür ama emmesede sağıp koyuyorum buzluğa ,azalamasın diye
iiz cnm iremcikde iii uyuyo kendileri :)))olsun canım sağlık olsunda bundan sonra kutlarsınzı inşş..
ğol sen nasılsın?iremcik nasıl?
yiim canım saiyiyi
canım bende de elektrikli medeal var.. ama ben ne zaman sağsam benim dahada azalıyor.. korkuyorum sağmaya.. ilk kızım 3 am zor emdi.. sonra sağdım verdim 10 günde kesildi sütütm
kızlar oğlumu iyi edicem derken ben de kaptım şifayı grip oldum
domuz gribi değilimdir inşallah doktora gitmeyi reddediyorum, oğlumu kimseye güvenip bırakamam artık hastalığı geçmeden.
maske takıyorum evde ahmet uyurken ben de sızıyorum zaten. dua edelim mübarek gün tüm hastalar ben ve oğlum da dahil hemencecik iyileşsin...