Canim senin ne kadarlik oldu tam olarak? Sali gunune dr. a gittiginizde ne kadarlik olacak?
Hayirli olsun canim tahminen ne kadarlik?
Ben cok sukur hic kullanmadim. Sen galiba iciyorsun?
günaydın arkadaşlar.
ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım.arife günü eczaneden aldığım testi yaptım 2. kırmızı çizgi çok belirgin olmasada vardı.bayramdan sonra hemen doktora gittim doktor ultrasonla baktı bebeği göremedi kan testi istedi allahtan kan testimde pozitif çıktı fakat ben degerleri bilmiyorum test sonuçları direk doktora gönderiliyor.doktor pazartesi gel dedi tekrardan salı günü gittim keseyi gösterdi ama ben bişey göremedim ufak bi karaltı vardıson sat tarihim 27 ağustos netteki linklere göre 6 +2 günlük hamileyim.muhtemel doğum tarihi 3 haziran. 8 -9 haftalık olana kadar bekleyip tekrar doktora gidecem umarım bu sefer keseyi bende görüp kalp atışlarını duyabilirim.suanda bi şikayetim yok sagdece sağ kasığımda haif bi ağrı var.tam hamile kaldığıgım dönemlerde bilmeden doktorun ayzdığı sakinleştirici ve kaşıntı ilacı kullanmıştım insallah bu bi sorun teskil etmez.allah hepimize yardımcı olsun.
kızlar ya artış az değil mi? İnşallah kötü bir şey yoktur
Senin bayagi oluyormus, bence sen duyarsin kalp atisini. Benimde pzt. randevum var. Hesaplarima gore tam 6 haftalik olucak acaba kalp atislarini duyabilirmiyizki?canım bu gün 6+2 günlük salı 6+6 olacak inşallah kalp atışlarını duyarım
4 +4 gün
ama dün akşam bir damla kahve rengiye yapın leke geldi ve çok endişelendim
devamı gelmedi
salıyı iple çekiyorum aslında seninki ne kadarlık :CüvCüv:
canım azalması kötü olurdu artmış ya onun içi bişey olmaz yani endişelenmecanım arkadaşlarım, bu sabah kan verdim, sonuç: 117, pazartesi 72 idi bugün 117 olmuş, pazartesi yine kan vericem, inşallah artar değerim, doktorum yerinde olmadığı için görüşemedim, pazartesi görüşücem inşallah, destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum
kızlar kimse yok mu????????????
Hosgeldin canim, hayirli olsun. Dedigin gibi Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canim TSH in kac senin? Benim 0.03 cikti onceden hipotroid di simdi hipertroid oldu. Tefor kullandim 3 ay ust uste ve boyle cok dusmus. 1.5 icmedim teforu ama yinede yukselmedi bende anlamadim, o yuzden endiseliyim.
Ayy bende cok seviyorum baskalarinin yaptiklarini yemeyi. Kendim yapinca pek canim istemiyor.
Benim hicbir belirtim olmuyor sadece, bu sabah kasigimda agri oldu o kadar.
Kalp atisi icin ne zaman gideceksin dr. a?
Canim 5 +3 mu oldun? Sali gunu dr. a gittiginde tam olarak kac haftalik olucak?
kızlar ya artış az değil mi? İnşallah kötü bir şey yoktur
4 +4 gün
ama dün akşam bir damla kahve rengiye yapın leke geldi ve çok endişelendim
devamı gelmedi
salıyı iple çekiyorum aslında seninki ne kadarlık :CüvCüv:
benden de bugün koyu kahve bir leke geldi çok korktum çok azdı zaten sonrası gelmedi ne olabilir acaba bilen varmı dr randevum pazartesiCADIARZU
sanki iltihap gibi bişiydi gibi geldi gebelikten dolayı sanırım fakat düşük falan habercisi olabilirmi acababenneyaptımki
benden de bugün koyu kahve bir leke geldi çok korktum çok azdı zaten sonrası gelmedi ne olabilir acaba bilen varmı dr randevum pazartesiCADIARZU
sanki iltihap gibi bişiydi gibi geldi gebelikten dolayı sanırım fakat düşük falan habercisi olabilirmi acababenneyaptımki