2009 Haziran Anneleri!!

Ben cok sukur hic kullanmadim. Sen galiba iciyorsun?

evet daha önce kullanıyordum ama tiryaki olarak değildimmm yani günde 1 2 paket bitirmiyordum en fazla 5 6 ve gebeliğimi öğrendikten sonra bi kaç kere daha içtim ve artık içmiyorum çünkü gerçekten çok zararlı bebişlere bunu biliyorum pasif içiciliği bile bıraktım sigara içenin yanında bile durmak istemiyorumm herşey kafada biter bunu biliyorum.ve hamilelikte sigara içilmeyi araştırdığımda her hafta zararlıymış ama özellikle 6.haftada daha bir zararı varmış sigara ve aynı zamnda alkolun :jeyyar:

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin seninle son adet tarihizimiz aynı
benimde ilk hamileliğim

canım arkadaşlarım, bu sabah kan verdim, sonuç: 117, pazartesi 72 idi bugün 117 olmuş, pazartesi yine kan vericem, inşallah artar değerim, doktorum yerinde olmadığı için görüşemedim, pazartesi görüşücem inşallah, destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum

kızlar ya artış az değil mi? İnşallah kötü bir şey yoktur

sigara içen arkadaşlar lütfen bebeğiniz için sigarayı bırakın bu sizin elinizde olan bi şey unutmayın ki hiçbir şey bebeklerimizin sağlığından önemli değil.

canım bu gün 6+2 günlük salı 6+6 olacak inşallah kalp atışlarını duyarım
Senin bayagi oluyormus, bence sen duyarsin kalp atisini. Benimde pzt. randevum var. Hesaplarima gore tam 6 haftalik olucak acaba kalp atislarini duyabilirmiyizki?

4 +4 gün
ama dün akşam bir damla kahve rengiye yapın leke geldi ve çok endişelendim
devamı gelmedi
salıyı iple çekiyorum aslında seninki ne kadarlık :CüvCüv:

Devami gelmediyse insallah birsey yoktur. Bol su ic ve dinlen, yorma kendini. Benim 5 +4 hesaplamalarima gore ama tam olarak bilmiyorum.

canım azalması kötü olurdu artmış ya onun içi bişey olmaz yani endişelenme
kızlar kimse yok mu????????????

ben varım canım kaydirigubbakcemile5

cnm ben salı gittiğimde allahın izniyle 5+7 olcam inş duyarız kalp atışını

4 +4 gün
ama dün akşam bir damla kahve rengiye yapın leke geldi ve çok endişelendim
devamı gelmedi
salıyı iple çekiyorum aslında seninki ne kadarlık :CüvCüv:

benden de bugün koyu kahve bir leke geldi çok korktum çok azdı zaten sonrası gelmedi ne olabilir acaba bilen varmı dr randevum pazartesiCADIARZU

sanki iltihap gibi bişiydi gibi geldi gebelikten dolayı sanırım fakat düşük falan habercisi olabilirmi acababenneyaptımki

İlk 3 aylık dönemde bu tarz kısa süreli kanama olabiliyormuş, ben drumun hmşiresiyle konuştum bana ciddi kanamanız olur ve şiddetli karın ağrısı yaşarsanız düşük tehditi söz konusu olur demişti.

Ayrıca bende de geçen hafta olmuştu, geçti kendiliğinden
Coraspin kullanıyorsan kanı sulandırdığı için kanamaya sebep 0labilir.

bende çok şiddetli oldu kasık ağrısı o aralar üç hafatlıkmışım şükür bi şey yok kızlar dikkat edelim kendimize iyi akşamlar

cnm bence mutlaka 3 gün ayaklarının altına yastık koyarak yat hiçbirsey yapma.Bazı hamieliklerde olabiliyor.Doktorun varsa tel la arayıp sorsaydın keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…